Bar2 - za tiste ki ga gledamo

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

5. okt 2006 8:42

Za Klemna smo se ravno zdajle v službi pogovarjale, ( imamo debatno krožek: Bar tema...). Res je zdolgočasen, pa kao nobene tekmovalnosti ne čusti med njimi. Po včerajšnjih izjavah sodeč je očitno edini...

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

5. okt 2006 8:44

Silva, ampak Klemen meni, da mora nekdo drug (nujno) ven: (z njegovega bloga) No izteklo se je tk, da je Petra dobila minuse od nas vseh ostalih petih. Js in Jerry sma imela oba po 2 plusa, tk da so potem ostali štirje razen naju še enkrat odločali. V drugi rundi sm dobil potem js 3 pluse, Jerry enega. Ja nič, zdaj je pač na meni,da se odločim kako in kaj. Ni mi težko, v bistvu že vem no. Upam,da me pri glasovanju podprete in glasujete za tega(to), ki gre na drugi stol. Bo to najboljše za nas tu v baru in tudi za vas zunaj. Le koga je s tem mislil? matilda

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

5. okt 2006 8:47

Ta teden je pa res vseeno, kdo gre na drugi stol. Skoraj glavo upam staviti, da tisti, ki bo na drugem stolu, ostane v Baru. In tako je tudi prav. Lep dan in veliko se smejte

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

5. okt 2006 8:50

Ni čutil tekmovalnosti (Klemen), ker so se "kao" zmenili, da bodo skupaj delali in sodelovali... HA, HA,... sodelovali. On je že hotel sodelovanje, da se mu ne bi bilo treba preveč "zašvicat" v baru. Po mojem gre tukaj bolj za obstanek (in 12 mio) - najmočnejši ostanejo - mislim, da je to moto takšnih oddaj... Da vidimo Slovence, kako se znajo borit, ko dobijo priložnost. Mi jih bomo pa že spremljali

nenika14  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

5. okt 2006 9:06

matilda je napisal/a:
Silva, ampak Klemen meni, da mora nekdo drug (nujno) ven: (z njegovega bloga) No izteklo se je tk, da je Petra dobila minuse od nas vseh ostalih petih. Js in Jerry sma imela oba po 2 plusa, tk da so potem ostali štirje razen naju še enkrat odločali. V drugi rundi sm dobil potem js 3 pluse, Jerry enega. Ja nič, zdaj je pač na meni,da se odločim kako in kaj. Ni mi težko, v bistvu že vem no. Upam,da me pri glasovanju podprete in glasujete za tega(to), ki gre na drugi stol. Bo to najboljše za nas tu v baru in tudi za vas zunaj. Le koga je s tem mislil? matilda
Hojla, ja saj on misli na to, da pač glasujmo, da ta oseba, ki jo bo dal na vroči stol, ostane v baru - tako da bo Petra dobila čim manj glasov. Res upam, da bo šla domov Naj bo vsak naš dan s soncem obsijan

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

5. okt 2006 9:10

Zdajle sem se šele spravila brat o BARu na spletni strani 24ur. Torej, kandidati za vroči stol so Jernej, Žiga, Bojana in Katja. Jaz sem že povedala koga ciljam (Žigo), Bojana je po moje res fejst punca, pa še najstarejša je, če se ne motim... Jernej mi je mal sumljiv, najbrž se je komu zameril, zaradi Petre... Katja pa bo najbrž zaradi babice ostala. Še vedno mi ne gre v račun, zakaj tako malo dogajanja pokažejo? v 24.urah pa se mora res zgodil kar nekaj, ne le za tistih 10 minut, ki jih pokažejo. Res sem firbec kateri Slovenček ali Slovenkica bo zmagal/a. Lp, Asja

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

5. okt 2006 10:00

Po mojem pokažejo (zeeloooo) malo dogajanja zato, da bi "sforsirali" prodajo kartic za 24 ur dostopa do Bar-a. Po mojem je to zelo slaba poteza...

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

5. okt 2006 10:09

na Klemenovem blogu je baje že objavljen kandidat za drugi vroci stol ...saj več prebereš na njihovem spletu kakor dejansko vidiš na TV lep dan vsem vegeterianka

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

5. okt 2006 10:13

Jap, zelo slaba poteza, se strinjam! ealy

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

5. okt 2006 10:20

Dobro da imamo vas, imetnike kartic, da vsaj kaj izvemo! Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti