5. okt 2006 12:55
hehehe, Matilda, meni se tudi tale Klemen, ki naj bi bil strašno dober organizator in je tudi najstarejši v skupini, bolj medlo bitje, ki mu je vedno za vse vseeno in samo na kavču poležava. Lp, Asja
5. okt 2006 12:55
hehehe, Matilda, meni se tudi tale Klemen, ki naj bi bil strašno dober organizator in je tudi najstarejši v skupini, bolj medlo bitje, ki mu je vedno za vse vseeno in samo na kavču poležava. Lp, Asja
5. okt 2006 12:57
To, da so mu dali največ plusov niti ni tako dobro, ker mora on potem enega izbrati za vroči stol. Tako, da se plusov vsi bolj ali manj izogibajo.So tudi neke vrste kazen Uly
5. okt 2006 13:55
Novičke, drage moje... Sem ravnokar ujela, ko se je Klemen zbudil in so ga reporterji ujeli v kopalnici. Potem so ga začeli spraševati, huje kot na sodišču, v zvezi z današnjim dogodkom. Če so kaj zorganiziriali, pa zakaj niso, pa ali misli, da bi mogli, on je rekel, da se od pon. niso skupaj vsedli in pogovorili, da je on vsaj en plakat naredil, da so ga obesili v WC, potem ga je vprašala, zakaj so pa cel dan spali, namesto da bi vstali in kaj naredili (ostali vsi še spijo, on in Katja sta pa pravkar vstala, razen teh ki delajo v baru, seveda). Pa kdo bi moral po njegovem mnenju to zorganizirati, pa kakšne so naloge vodja, pa kaj si misli o Jerneju in Gregorju, ali sta dobra vodja.... Bogi se mi je prav smilil, ker se je ven vlekel, na koncu bodo pa zmontirali, kot da je koga šimfal. Pa še to, je rekel, da vsi mislijo, da bi mogla Petra ven, zato bo izbiral (je izbral) po najmočnejšem členu, takemu, proti kateremu ima Petra najmanj šans. Jaz sklepam, glede na to, da ima poleg Špele in Gašperja (ki ne moreta na vr. stol), najvišjo priljubljenost Emil, da bo verjetno on na vročem stolu. matilda
5. okt 2006 14:01
Jejžeš, tud Emil ima imuniteto. Samo eden od teh je lahko: Jernej, Bojana, Katja ali Žiga. Ta bo pa težka. matilda
5. okt 2006 14:15
Bojano na drugi stol! Tako Petra ne bo imela šans! Lp, Asja
5. okt 2006 14:15
Potem bo lahko Bojana, ker nima nihče kaj rečt čez njo? ealy
5. okt 2006 14:18
Bojana je tudi meni zaenkrat v redu. Res pa je, da ni bila prav zvezda kake oddaje do zdaj... Ampak se mi zdi, da če bo ona v soboto na vročem stolu, Petra spakira kufre...
5. okt 2006 15:11
no danes bomo uživali še Petrino pisanje pisma.....svojemu nekdanjemu fantu.....in sklepam da bomo to tudi videli saj zadnje čase ne gledamo druga kot petro vegeterianka
5. okt 2006 15:14
Uhhh... še dobro, da tukaj vse izvem, še preden pridem domov. Pol pa še kle v pisarni prečvekamo...
5. okt 2006 18:03
Če bo pisala Petra pismo fantu (nekdanjemu), potem bo le še ena igra več... Verjetno (če taktizira) mora še to naredit, da bi se nam zasmilila in to samo zato, da bi se obdržala v Baru. Ampak na žalost.... Pa-pa Petra! (Potem pa bo verjetno rekla, da je vse samo igra...)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Jajčevci s sirom na veganski način