Bar2 - za tiste ki ga gledamo

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

4. okt 2006 15:43

danes je Emil razlagal, da ko ti kamera sveti v glavo (ravno takrat mu je svetila, ker so prišli snemat + in - ) ne smeš nič rečt, bojo že šli. Ker hočejo da kaj rečeš, pa začneš, pa greš navzgor in nakladaš, pa ne veš kaj bi še rekel in greš navzdol in se zapleteš, potem pa oni itak odrežejo ta pametno proč in pustijo samo tisto, kar ne izpade kot si hotel. Po mojem v oddaji pokažejo kar nekaj takih izjav, zato pa pride do takih nejasnosti, ko ne veš, ali je prav ali narobe. Jaz sem od začetka malo tolerirala te izpade Petri, ker sem mislila, da bo vsaj bolj pestro, pa magari neumno. Ampak, ko sem prebrala, da je hotela skupino zamenjat in pa tist članek v Bulevarju, se mi je pa res fajn zasrala, zato upam, da gre v soboto domov. Vsi, ki jo (kao) poznajo, trdijo, da njej ni mar za fanta, tudi članek jo kaže kot osebo, nesposobno takih globokih čustev in osebo, ki rada pritegne pozornost. Če bi se ona enkrat fajn zjokala, bi še rekla o.k., ampak je pa prav sitna s tem tipom in tudi drugim najeda, zato - naj gre domov. matilda

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

4. okt 2006 15:44

Mislim, da bo danes prva na stolu določena Petra. matilda, če boš gledala danes podeljevanje minuskov in pluskov, glede na to, da imaš kartico, prosim sporoči, kako je blo :) jessy6

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

4. okt 2006 15:53

Jaz danes ne bom gledala po vsej verjetnosti... Napišite kaj...

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

4. okt 2006 16:22

JESSY6 - ko imajo + - sestanek ne moreš gledat, tudi če imaš kartico... takrat izklopijo kamere. Matilda, a je ta članek iz Bulverja kje na internetu? Me prov zanima. MissLady

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

4. okt 2006 16:23

Jessy6, hvala za pojasnilo, mi je že malo bolj jasno vse skupaj, he he... jasna

ZOHA  

član od: 25.5.2006

sporočila: 119

4. okt 2006 16:31

Ja kok se ne da gledati če imaš kartico.Jaz sem prejšnji teden gledala pa danes bom tudi. ZOHA

MissLady  

4. okt 2006 17:04

ZOHA??? aja?? jaz pa nisemmogla gledat... in sem mislila, da so nalašč kamere ugasnili MissLady

rozika  

član od: 12.3.2006

sporočila: 24

4. okt 2006 17:55

Jaz Bar dokaj redno spremljam, je pa res, da mi je bil prvi bar dosti bolj zanimiv. Zaenkrat mi je precej beden, upam, da se bo začelo kaj pametnega dogajat. Drugače pa tudi jaz navijam za Špelo, najbolj glupa pa mi je Petra, čeprav mi tudi Katja ni najbolj všeč. Vsak ima pač svoje mnenje. rozika

MissLady  

4. okt 2006 18:05

Petra je dobila največ minusov... jeeej :)))) MissLady

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti