4. okt 2006 15:43
danes je Emil razlagal, da ko ti kamera sveti v glavo (ravno takrat mu je svetila, ker so prišli snemat + in - ) ne smeš nič rečt, bojo že šli. Ker hočejo da kaj rečeš, pa začneš, pa greš navzgor in nakladaš, pa ne veš kaj bi še rekel in greš navzdol in se zapleteš, potem pa oni itak odrežejo ta pametno proč in pustijo samo tisto, kar ne izpade kot si hotel. Po mojem v oddaji pokažejo kar nekaj takih izjav, zato pa pride do takih nejasnosti, ko ne veš, ali je prav ali narobe. Jaz sem od začetka malo tolerirala te izpade Petri, ker sem mislila, da bo vsaj bolj pestro, pa magari neumno. Ampak, ko sem prebrala, da je hotela skupino zamenjat in pa tist članek v Bulevarju, se mi je pa res fajn zasrala, zato upam, da gre v soboto domov. Vsi, ki jo (kao) poznajo, trdijo, da njej ni mar za fanta, tudi članek jo kaže kot osebo, nesposobno takih globokih čustev in osebo, ki rada pritegne pozornost. Če bi se ona enkrat fajn zjokala, bi še rekla o.k., ampak je pa prav sitna s tem tipom in tudi drugim najeda, zato - naj gre domov. matilda