Bar2 - za tiste ki ga gledamo

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

4. okt 2006 18:06

Petra gre na vroči stol. Smo zadovoljni ne? LP! fakin712

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

4. okt 2006 18:24

Čisto zadnji čas da gre jokica smotana Kar naprej cmera in pozornost vzbuja,po člankih pa piše da je bivše dekle mafijca.... Kaj bo mami rekla.....hehe. Držim pesti da gre domov v soboto Radi pa lepo se imejte ursa40

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

4. okt 2006 18:42

Sej sm vedla... jessy6

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

4. okt 2006 19:22

saj bo šla ven ...pa še danes bomo gledali zvečer kako se je spet jokala in drugi so jo prosili naj za božjo voljo neha....hihihi mogoče pa igra taktiko kakor jo je igral lani Andrej da je vsem igral mirnega pobožnega fanta .... in letos petrca stavi na te karte jokice.....bomo videli v soboto .... kako je uspešna ..... vegeterianka Sporočilo je spremenil(a) vegeterianka dne 04. okt 2006 19:24:27

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

4. okt 2006 20:10

Ja, sam ona je daleč od mirne pobožne deklce...glih kontra kvečjemu jessy6

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

5. okt 2006 7:10

MIslim, da je Petra razvajena punčara, ne pa mlado dekle, ki ve , kaj hoče. Tega, kaj hoče, pa itak niti sama ne ve. Sama je hotela v bar, in je vedela, da bo notri tudi ostala, vsaj do danes.Mislim, da z solzicami glumi in išče pozornost, tako kamere, kot sotekmovalcev. Samo da cmere jere nihče ne mara preveč. Pa tudi ostali se mi zdijo, da še ne vedo točno, kaj naj s sabo in kamero počnejo. Glumijo pa po mojem vsi po malem. Zvečer bom spet likala in gledala, tako je perilo prej zlikano, hehe. Kyara

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

5. okt 2006 8:22

No, sem gledala včeraj... Petra je meni že od prve oddaje mimo. Pa njen ljubček Jernej tudi, čeprav je zdaj tudi on ne mara. Bomo videli, kako bo z njim v naslednjih oddajah... Gaber pa je kljub temu, da sta imela Grega in Jernej ideje za event, moral pokritizirat pred kamero. Itak vedno vse tok zahrbtno v kamero naredi.

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

5. okt 2006 8:24

Kyara, jaz zadnje čase, odkar je Bar, več likam . Sem se že hvalila, da mi je sušilni stroj rešil življenje ampak kaj, ko mi je kombinacija likanje-BAR tko všeč . Če tole s Petro in minusi drži, potem sem pa zelo vesela. A ste videle, kako je včeraj kar nekaj bluzila, ko so ji naprej metali, da stalno jokca. Na faci se ji je videlo, da je presenečena, da so jo spregledali. Koga bi dale na drugi vroči stol? Jaz Žigo ali pa Tamaro, čeprav jo včeraj ni nič kazalo. Punca mi ne nikakor ne paše v tale BAR. Lp, Asja

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

5. okt 2006 8:33

Hvala bogu, če bo letela ven... Smo se je že vsi naveličali. Jaz pa bi naslednjega postavila na stol Klemna (Korošec). Se mi zdi, da se vedno nekaj prislanja, tišči roke v žep ali pa križem pred sabo, pa poležava na dvosedu (obvezno z nogami v zrak), zdolgočasen je, (večkrat govori v stilu: "meni je vseeno...")... Se mi zdi, da si skoraj želi ven Lep dan vsem! Silva

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

5. okt 2006 8:41

Meni tudi Tamara ne gre. Se mi zdi, kot da se skriva za drugimi, da bi imela med njimi čim več podpore, drugače pa ni niti glasu od nje - nobene ideje, ničesar. Se mi zdi nekako premlada, pa verjetno bi bla rada kul, ker je v baru. Pa na blogu neko dekle - predvidevam, da njena sestrica - piše vsakemu, ki Tamari napiše kaj grdega. Take reči kot npr.: saj so zbirali psihologi, kako da potem ona ni v redu... in podobno. Se mi prav smilita, ker se mi zdi, da se obe še najbolje znajdeta v očkovem zavetju. Pa nič slabega s tem... matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti