6. okt 2006 7:18
vegeterianka je napisal/a: |
tudi jaz gledala...razpizdla je toliko Žigata, da so ga morali vsi umiriti saj je mislil spakirati stvari
po vsej možnosti bo dobil rumeni karton v soboto ker je dvakrat prekril mikorofon....bil je fino nastrojen zaradi Petre |
Škoda, ker sem do tukaj zamudila in nisem prej prižgala TVja
Vedno zamudim najboljše!
ko so njega hladili na hodniku in spalnici, je Petra hladno krvno sedela v dnevni, dokler ni šla v kopalnico in opravljala svoje najboljše delo ...pogovor z kamero.... sem si mislila kaj ti nikoli ne utihneš in naveličaš se pogovarjat z kamero |
Pomoje je kamera njena edina prijateljica v stanovanju
potem pa je šla težit v dnevno ljudem zaradi neki cunic in svoje mame kako je bila dobra ...to je ponavljala ne vem kolikokrat dokler ji Gregor rekel " Petra noben te ne posluša "
in Petra: " saj če ne štekaš " in je začela spet ponovno razlagat......glavno svojo mamico in cunice je ponovila za moje pojme miljonkrat ( bila je pod vplivom alkohola )
potem pa je bila tako pametna, da se je spravila spat seveda je imela prej še poslovilni govor za kamero, ki pa je kamera tako zresirala, da so ugasnili zvok glasbe, da smo lahko spet poslušali njeno razmišljanje kaj je naredila narobe, da jo noben ne razume |
Ja tiste njene cujnice- saj nič čudnega, da se jim je v stanovanju fuzlalo, ko je pa skoz gonila eno in isto in se smilila sama sebe (se je vsaj nekomu
). Pijana je bila pa 1000000...%
sreča se je Žiga umiril ker je bilo prokleto napeto ozračje ..... saj je izjavil da bi najrajši šel do nje in jo razbil..... |
Bi že bil čas, da jo nekdo- ker če v soboto ne bo šla ven, bodo kmalu vsi dobili ne le rumene kartone, pač pa tudi rdeče (mogoče jih pa zato tako provucira, da bi znoreli in na koncu bo ima dobila 12mio)
noro.....samo ej nekaj pa si bom zapomnila letošnji bar in to po govorici slovenščine ki glasi: " ***** stari " mislim da to slišala vsaki 3 min od vseh..... |
Ampak Žiga je pa v tem prvak
Lep dan in veliko se smejte