18. dec 2006 17:47
Kača poslala sem ti pošto na ZS. lp Maja Maja
18. dec 2006 17:47
Kača poslala sem ti pošto na ZS. lp Maja Maja
18. dec 2006 18:42
Juliya kje na spletu je možno to najti ? LP gordana
18. dec 2006 20:49
Tudi jaz sem že od samega začetka navijala za Emila in prav vesela sem, da mu je uspelo. Res mu privoščim, ker je fant na mestu in bo denar pametno porabil. Gregorju smo se sicer pogosto nasmejali, ampak v resnici pa ni pokazal v baru nič konkretnega. Niti anakonde... Njegov besedni zaklad pa...nimam besed. rafaella
20. dec 2006 15:24
gordana je napisal/a: |
Juliya kje na spletu je možno to najti ? LP gordana |
16. mar 2010 9:51
Kot vidim, že nekaj časa ni bil uporabljen ta naslov "kaj gledamo". Tako kot so zanimive knjige, ki jih beremo in se na dobre opozarjamo, tako bi bilo lepo, če se seznanjamo z dobrimi oddajami na TV. Verjetno imajo mlajše malo manj časa za tovrstno dejavnost, mi starejši pa posedimo kakšno urico tudi pred TV ekranom. Zakaj pišem to? Midva z možem namreč pogosto "prešaltava" na TV Srbija. Imajo zelo dobre potopisne oddaje, tako po bivši Jugi kot po vzhodno evropskih državah. Rada tudi gledava nekatere njihove nadaljevanke. Sedaj se je ravno končala romantična nadaljevanka "Greh njene mame", nežna stvar, ne tako nabita s čutsvi kot mehiške nadaljevanke. Rada tudi v soboto zvečer gledava nadaljevanko "Selo gori, a baba se češlja". Opis življenja ostarelih in mladih na vasi v sedanjih časih. Nama je zelo všeč. Zanima me, če kdo še gleda te oddaje.
16. mar 2010 10:03
Morda bo primernejša ta tema (sicer namenjena filmu): http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2021Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Jabolčna torta