5. okt 2006 10:33
Asja, ko boš pa vse zlikala, te povabim na obisk! Imamo televizijo, likalnik in kuuuuup perila! Atina
5. okt 2006 10:33
Asja, ko boš pa vse zlikala, te povabim na obisk! Imamo televizijo, likalnik in kuuuuup perila! Atina
5. okt 2006 10:34
nenika 14, tudi jaz mislim, da nas je Klemen pozval, da glasujemo za drugega, z namenom, da tisti, ki dobi več glasov, ostane v baru. LP katjushka
5. okt 2006 10:42
rozanec je napisal/a: |
Dobro da imamo vas, imetnike kartic, da vsaj kaj izvemo! |
5. okt 2006 11:03
Z Asjo prideve na obisk k vsem, ki ne marate likati. Vi pa vklopite bar in vse bo lepo in po pravilih likanja, haha Če pa ob tem še kaj v lonec vržemo, bo pa še boljše. Punce, ki imate kartico, pa kar veselo poročajte še naprej, ker tisto na TV itak ne pokaže in pove vsega, pa še preveč reklam je noter. Navijajmo za najboljše, bomo itak videli, kdo bo drugi na vročem stolu. Kyara
5. okt 2006 11:40
silva je napisal/a: |
Po mojem pokažejo (zeeloooo) malo dogajanja zato, da bi "sforsirali" prodajo kartic za 24 ur dostopa do Bar-a. Po mojem je to zelo slaba poteza... |
5. okt 2006 11:44
Atina! Velja! . S Kyaro prideva in vse narediva za dobro papico, zame po možnosti ocvrte Če bi imela doma spodobno internet povezavo, bi si nabavila kartico. Najbrž bi bolj malo gledala ampak za 2 jurja in pol se ne bi sekirala, če bi samo 5x pogledala. Lp, Asja
5. okt 2006 11:46
A gsm-je imajo lahko????? Sem mislila, da so prepovedani. Za Gašperja bi mi bilo pa malo žal. Mi je prav fletno izgledal v gasilskem kombinezonu Lp, Asja
5. okt 2006 12:07
Mislim, da bo ravno zaradi uporabe gsm-a dobil rumeni karton (se pravi, da so prepovedani), kolikor sem jaz razumela... Lp, Silva
5. okt 2006 12:37
kdo pa je uporabljal gsm??? pa kje ga je dobil? Sej lani je tudi Andrej dobil rumeni karton... ker je poklical domov. MissLady
5. okt 2006 12:41
Ja, tako je, nek prijatelj mu ga je prištulil. Zanimivo pa je, ker je menda gsm uporabila v soboto tudi Špela (njej ga je dala mama), pa je ostalo neopaženo. Vedno bolj se mi zdi, da če ne spremljaš novic in blogov, gledaš pa samo oddaje, res ne veš kaj se dogaja. Se mi zdi, da res precej prikazujejo tisto, kar sami želijo. Zdaj sem slučajno malo pogledala v bar, pa je Tamara Jerneju in Špeli tarnala (seveda za hrbtom) čez Petro, da ji nagaja in podobno. V oddaji kažejo samo Petrine izpade joka, kako se pa obnašajo v družbi nam pa ni jasno. Prav tako Klemen, ki ga vsi hvalijo in dobi največ plusov. Jaz v oddaji nisem zasledila nič drugega o njem, kot da mu je "tk vseen" in da se skoz nekaj vleče. matildaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Pivski kruh