4. okt 2006 11:56
meni je je tudi bilo zelo čudno in malo blesavo po domače povedano, da je punca morala za smrt babice izvedeti preko računalnika (drugih ljudi ) in da ji niso mogli sporočiti na malo dostojanstveni način kot se spodobi....če tisti izvedel da mu je sestra rodila na lep nacin bi zaradi smrti v druzini sploh morali narediti velikoo izjemo....tako kot je lidika rekla tudi mene zanima če jo bodo spustili na pogreb kar se pa tiče same oddaje sem pa letos res zelo razočarana ...premalo prikazujejo, preveč reklam , stare ponovitve iz prejšni oddaj...in še tisto kar pokazejo v sedajnosti, ko so vsi neki popredalčkano pridni...lani so čisto več pokazali realnosti in manj blesavi reklam.... še na 24 ur BAR preberem več kakor dejansko vidim na TV..... pa baje je visoka gledanost me prav zanima kako dolgo po gledanost .... če ne bodo pokazali malo več akcije ....in ne samo jokajočo petro.... ali če se zbudim malo pred 5.00 lahko gledam na TV samo še tisto mislim da malo čas predstavljen .... ura na jihovi roki kaže drugače kakor je dejansko prikazano z našimi očmi....saj zadnjič v taki pozni uri sem gledala in je nekdo vprašal koliko je ura in so mu povedali drugačnen čas kakor je kazal na moji uri ( bila sem pozorna ker sem ze slišala kritiko da ni pravi čas vsklajen z nami in z njimi - in zelo 100 % drži kar sem prebrala na blogu ) drugače osebno mi je všeč gašper, emil. špela, in bi se še kdo našel .... samo škoda da za nikogar ne morem reči da ima nekaj svojega kakor so imeli lani določeni kot je Sara izstopala z svojimi borovnička, Boris o moj bog in Rada ohh ooo...hihi...edino gašper iztopa sedaj trenutno samo z svojim poškodovamim kolenom... no mogoče pa se jih bomo spominjali bar 2 kot najbolj jokajoč saj vsi po vrsti jokajo .... celo EMIL je nezna dusica zelooo saj tudi on je jokal sedaj mislim da ze dvakrat in bo še nekajkrat ...sklepam... lep pozdravček vsem iz dezevnega dneva vegeterianka