3. okt 2006 21:16
A tole ste vidli? vir:
http://www.delo.si/blog/tnsvet/
Spodaj podpisan/a potrjujem, da se strinjam s pogoji za nastop v "RESNIČNOSTNI ŠOV BAR 2 - DOBIMO SE V BAR-U z Bastjanom Kepicem", ki so našteti pod tem kratkim tekstom. Pod tem ja, ki ga ravnokar berem:
* sem moški/ženska (oboje/vsakega po malo) in sem star/a (staro) od 18-30 let;
* nikoli v življenju nisem stregel/stregla v lokalu, če pa sem že, imam zelo malo izkušenj;
* briga me, če ne znam skuhati kave, mene zanima samo denar in žurkaaaaa;
* moram biti izkušen/a pivec/pivka in v treh dneh spiti 10 litrov vodke;
* pokažem "pravi jaz" le, ko sem pijan/a;
* rad/a pomagam v stiski, ker mi bo to pomagalo na svojo stran pridobiti gledalce;
* ko so na vrsti plusi in minusi moram svoje dejanje (plus ali minus) pojasniti z besedno zvezo "s tem razlogom...", ker drugih besed ne poznam oziroma imam omejen besedni zaklad;
* moram imeti vsaj en uhan... Nekje... ;
* nikoli nimam popolnoma umitih las, ker so umazani pač v modi;
* pri igrici plusi/minusi bom vedno dal/a minus tistemu, ki jih ima že tako ali tako veliko, saj bo tako ali tako moral sesti na vroči stol - posledično se ne bom zameril/a nobenemu, ki bo ostal z menoj v stanovanju vsaj še en teden;
* obljubim, da bom svoj minus pojasnil/a z naslednjim stavkom: "Minus dam pa tebi xyz (brez skrbi, dragi kandidat/draga kandidatka, nobenemu sostanovalcu oziroma sostanovalki ne bo tako ime, op.a.), s tem razlogom, ker se nisva pač zaštekala a veš? Enostavno ne čutm tistga a veš? Unga no sej veš? Unga! Nisva pač tisto, a veš?. Se oproščam s tem razlogom, da ne zameriš! A veš? Dej no, resno... A veš? Pa brez zamere no! A veš kva mislim? Sori še enkrat, no!";
* v primeru, da dobim največ minusov, se moram kar najhitreje zasmiliti gledalcem, da bom prejel/a čimveč glasov in posledično v mošnjiček Pop TV-ja prinesel/prinesla veliko denarja;
* prisežem na družini, da ne znam uporabljati 2. sklona oziroma rodilnika;
* ko se znajdem v težavah ali pa preprosto sedim sam/a pred kamero, moram začet bluzit o čustvih in, kar je najbolj pomembno, uporabljati pomanjševalnice;
* moram biti samski/samska in se po možnosti spečati s sostanovalcem/sostanovalko, ker me bo potem vesoljna Slovenija vlačila po zobeh in to je seveda več kot super!.;
* če se bo le ponudila priložnost bom zaigral/a "do the Andrej";
* v vsaki izgovorjeni povedi moram vsaj 2x uporabiti naslednje besede: ful, kul, sori, stari, stara, model, modelka, modeL, modeLka, modelarka, modeLarka!;
* mobitel sem vrgel/vrgla v straniščno školjko, ker potem ne bi bilo vse skupaj resničnostni šov, marveč ponaredek;
* sem v pop kulturi in sem ali pa vsaj improviziram, da sem modno oblečen/a;
* nikoli ne bom ušel/ušla kameri, ker bo drugače rompompom!
Podpis: _________________________ (v primeru, da je podpis ponarejen letiš na 3. vroč stol)
V Ljubljani, dne ___.___.______