ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

21. maj 2005 13:06

Ziujo! Obvescam vas, da imam "poln kufer" sadja in, da ga bom vsaj za kosilo zamenjala z solato iz papriko, paradiznikom, popecenimi melancani in popecenimi buckami, zraven bom pa se uno zelenjavo jedle, ki je zdele full za jest - take palcke - sem pozabil ime. zvecer bom pa lubenico jedla - sem ene majhno lustno dobila v tusu. P.S. Olina, upam, da je vse super - cestitke obema! PPS vam pod Pohorjem pa zelim cim bolj prijetno srecanje! LP, Busy Bee

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

21. maj 2005 13:47

Spet jaz! Sem ostala na sadju, ker so se ostali odlocili, da bi pa oni sele okoli 15h jedli - jaz pa sam o tem razmisljam, kaj bom dala v usta in sem si lepo lubenico narezala - zdaj naj pa ostali jedo kadar hocejo. Lubenica je bila precej vodena, ampak saj sita sem. A jo lahko na dve uri jem ali ne? LP, Busy Bee

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

21. maj 2005 14:33

Vračam se izpod Pohorja, prišlo nas je 4,5. Marjetka je imela s seboj hčerkico. Zadovoljna sem, da se nas je vsaj nekaj spoznalo in poklepetalo. Marjanca, je bila hoja na vrh uspešna? Vipercat, hvala za kavo! Kaj pravite, ali spadajo sadni sladoledi med sadne obroke? Izjemoma ?! Postala sem lačna, grem jest paradižnikovo juho. riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. maj 2005 16:23

Hojla! Tud jaz sem že doma in sem utrujena od vožnje,vendar se je splačalo,kajti spoznala sem tri čudovite ženske. Riba-ribica,hvala za sladoled!Si fajna teta je rekla hčerkica. Ja,mele smo se super.Na začetku je bilo malo zadrege,vendar smo se hitro ujele. Marjanca,hvala za jagode! Pa še živo glasbo smo imele. Teh nekaj uric je minilo kot blisk! Olina,tebi pa veliko sreče v življenu! Vipercat,moji punčki si bila pa najbolj všeč,ker maš dolge lase! Levka,nikar se ne sramuj svoje teže.Taka si pač in zdaj na dobri poti da se spremeniš na lepše. Jaz imam trenutno 101 kilo,imela sem jih pa že tudi 120!Sej je mene tudi bilo en čas sram,zdaj pa nič več. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

21. maj 2005 19:53

Je sonce prijazno sijalo in se toplo mi smejalo, ko sem se proti Mariboru peljala, da bi 3 MD-jevke spoznala! Srce je vznemirjeno drhtelo, ko sem proti hotelu Arena hodila veselo, tam na klopci pod Pohorsko strmino, zagledam prvo damo fino! Kmalu vse štiri smo tamkaj pristale in si prijazno roke podale, riba-ribica,Marjanca,vipercat, te ženske mi je bilo veselje spoznat! Druži nas usoda skupna, ko se vsaka je sam sebi zdela obupna, zdaj pa smo se odločile, da bomo zase nekaj naredile! Bomo forumu zveste ostale, z ločevanjem pridno nadaljevale, da bomo lepotice prave, ponosne na svoje seksi postave! Upam,da se še kdaj dobimo in se zopet malo pogovorimo, pridružite se še ostale, res ne vem,zakaj bi se bale! V spomin na prvo srečanje 3MD-jevk! Marjetka cvetka

levka  

član od: 31.1.2005

sporočila: 4

21. maj 2005 20:39

Punce! Tako me znate spravit v boljšo voljo (tudi sicer nisem slabe volje), da bom verjetno res kar nekaj časa z vami. Malo se moram tudi pohvaliti, prejle smo bili na obisku,miza se je šibila od dobrot, jaz pa sem pila samo vodo. Dobro, ne? Pa sploh mi ni bilo hudo. Tabina, res imam tudi jaz danes škrob. Jedli smo riž z grahom in ogromno solate. Kot rečeno, najhujši dnevi so B dnevi, kako naj se najem, če nisem ljubitelj mesa? Pa še eno vprašanje: brez kave ne morem preživeti, a lahko dam vanjo rastlinsko smetano, ker je mleko B? Lepo nedeljo vsem! levka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

21. maj 2005 21:39

Marjanca, hvala za jagode! Marjetka, tudi meni je bilo v veselje spoznati tvojo hčerkico, saj si videla, da smo se kar začele pogovarjati, upam, da se še kdaj vidimo, pozdravi jo! Levka, lahko ješ skuto, jajca, sojo (en dan prej namočji), morda ribe? Na obisku si bila pa res trden karakter, takrat je najhuje, doma pospraviš stvari, da jih ne gledaš. Zaslužiš si pohvalo, saj si nam bila za vzor. Glede smetane pa mislim, da je to grehec. Velikost pa je odvisna od količine smetane. riba-ribica

Joni  

član od: 17.5.2005

sporočila: 9

21. maj 2005 22:32

Pozdravljene vse sotrpinke! Zgleda, da sem zaradi tega, ker nisem našla časa za obisk foruma, zamudila nekaj lepega - pa samo 2 cm imam do Pohorja. Pa še prvi miting je to bil! Jezna sem, zelo jezna- pa še ves dan sem čepela doma, kjub lepemu sončku zunaj, ker imam edino v soboto čas, da spravim stanovanje v kulturno stanje. Nedelje imam rezervirane za obisk staršev, pa ..... eh, brez veze. NAJ STRELA VDARI V MAKARONE! Lahko sedim pred polnim pladnjem pršuta in sira pa me ne gane, sadni dan je zame pravi praznik, ker imam sadje zelo rada. Za kosilo imam mega dozo naribanih jabolk z malo cimeta in sem sita kot boben. Š dan je tudi pesmica za želodec. Nič boljšega kot v pečici pečen mladi krompir in solata. Še na B dan bi najraje zamenjala meso za krompir, ampak testenine.... z mesom ali brez mi po želodcu čez eno uro delajo kriminalno praznino. Moram se v red spravit in poiskat alternativo. Lisa, hvala za priznanje - zdaj vsaj vem, da nisem edina, ki ima vojno s testeninami. Marjanca, tista fora, da se od matere narave dano pogledaš v ogledalo je pa preizkušena. Sem, mnoga leta nazaj, po prvem porodu, ko se nisem mogla rešit odvečnih kil to napravila. Ne samo, da si nisem bila všeč. Če bi imela vedro poleg sebe, bi bruhala. Sem se zadržala, ker mi ni bilo za čistit potem. Je pa pomagalo, da sem se lotila diete. Bila je popolnoma drugačna od ločevalne - 5 obrokov na dan, vse je bilo kuhano, meso, zelenjava, nič maščob, nič sladkorja, nič CO2, in je šlo - sicer počasneje kot z ločevalno dieto, ampak učinkovito, tako, da se 10 let nisem zredila niti grama, ne glede na to, koliko in kaj sem jedla. Res, da sem zelo dosti telovadila -fitnes, aerobika. Potem so me izdala kolena, napadla me je lenoba in tudi EMŠO se je malo ponorčeval. Počutje je padlo v minus, za vsak pridobljen kilogram sem si rekla: "Eh, to kilo bom z lahkoto dol spravla!" Pa se je ena kila spremenila v dosti kil in sem tu, kjer sem. Še dobro, da po megamarketih včasih delijo stare revije Rine, drugače za to dieto ne bi vedela. Običajno se tiste, ki hujšajo, malo skrivajo pred okolico, zato, da jih ne bi dražili in da jih ne bi bilo sram, če popustijo. Ta forum je res mega, ker nas je več takih grešnic, ki popustimo kad tad in je k sreči še več takih, ki ste pripravljene odpustiti in dati kako vzpodbudno. HVALA, HVALA, HVALA! Ta dieta ima zame še eno dobro stran. Zdaj imam priložnost jesti jedi, predvsem mislim na različno zelenjavo, ki jih prej nisem, ker si je najbolj enostavno napravit sendvič in se nabasati ali se ustaviti v Mac Donaldu in po poti domov zmazat big maca. Še najhitreje pa so bile gotove testenine s polivko, ki si jo pripravil že prej. Ker pa seveda delajo lakoto, si jih po kratkem počitku po kosilu, lahko spet jedel, potem si nezmožen za kako večje delo, pride čas večerje, ko jih spet ješ, ker so seveda ostali za večerjo. Zraven paše nekaj sladkega - kos peciva, čokolada.... in sladkarije po ne vem čigavi zamisli spet delajo lakoto.... sem zadnje leto hodila spat sita kot boben. Posledica: prazen hladilnik, slabo spanje, zjutraj volčja lakota, nažiranje, spanje, nažiranje..... = 10 kil poleg, kot da si pihnil. Evo, zdaj sem bila pri spovedi. Za pokoro bom v ponedeljek imela vodni dan. Poročala bom v torek, če me ne bo odplavilo. Že v naprej vam povem, da bom nehala takoj, če bi me slujčajno začela boleti glava, ker si glavobola ne upam privoščiti - migrena me potem položi za cel teden in mi ne pomaga nobena tableta, samo injekcije me rešijo. Če bo katero glavobolno iz prejšnjih dni kaj potolažilo to, da je moralo biti nekaj v zraku, tudi tisti, ki se ne ukvarjajo z dieto, so težili o glavobolu. Tako, da ni vsa krivda v dieti. Drž"te se, jutri je nedelja in dr"žte pesti, da mi tista stvar z vodo rata! Joni! Joni

Marjetka cvetka  

21. maj 2005 22:55

Hojla! Je Monika rekla,da je bilo pod Pohorjem zeeeelo fajn in da bomo še kdaj šli pogledat tja gor! Me je pa vožnja zelo zmatrala,ker se nisem navajena vozit tako daleč! Ampak je bilo lepo in nepozabno srečanje! Mislim,da bom zdaj odšla mal spančkat! Aja,moj dragi se še pa ni vrnil! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

21. maj 2005 23:03

Joni, saj si karakter! Ratalo ti bo! Punce, faca ste! Marjetkacvetka ti si nam takoj postregla z literarnoi predlogo. Ostale ste poročale v stilu. Jaz sem se ves dan ukvarjala z mojo mularijo. Saj jih imam rada in so mi ves ćas za petami. Sedaj sem imela na obisku še gasilce, ki morajo posekati ali pa poskusiti zravnati drevo, ki ga je zadnja burja skoraj podrla. Najverjetneje ga bo treba kar posekati in mi je prav žal. Jutri so druge naloge pred mano. Dieta gre naprej! Vreme se pa bolj kisa. Toda to ne velja prav za jutri, ampak za prihodnje dni. Tako je kazal pogled na Piranski zaliv. Ni pa 100 % (toliko, da ne pridem iz forme). Se beremo jutri, lahko noč... majdad Sporočilo je spremenil(a) majdad dne 22. maj 2005 05:36:10

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti