22. maj 2005 9:39
Dobro jutro drage moje, Prav luštno je brati vaša poročila o včerajšnjem srečanju. Ni kaj, same face! Olina - upam, da je bil tvoj dan kot iz pravljice. Veliko sreče želim obema! Joni - držim pesti zate in tvoj vodni dan! Tudi mene kmalu čaka, tako da bom vesela tvojega poročila - se že psihično pripravljam. Včeraj sem imela OH dan - je šlo kar v redu dokler nisem šla ob 8 zvečer v Mercatorja, kjer imajo fantastične hiper štručke in sem navalila na dve. Vidim, da so moja šibka točka, takop da bom morala v prihodnje bolj paziti. Potem sem pa še tortico. Mi je žal, da nisem namesto tortice temno čokolado. Ampak po toči zvoniti je prepozno. Danes imam sadni dan, tako da imam ptirložnost, da malo not prinesem za nazaj. Konec tega tedna sem namreč kar grešila. Me je strah, da ne bom slučajno padla ven iz diete, če bom pretirano grešila. Počutim se strašno utrujeno in izčrpano, ker sem ta teden kar malo pretiravala z gibanjem ob vseh obveznostih, ki sem jih imela. Vidim, da me vsako pretiravanje udari nazaj. Moram bolj zmerno. Pozdrav mojim sotrpinkam! mala mucica