20. maj 2005 14:44
Sam to sem še hotla rečt. Lep vikend vsem. Dekleta,ki se dobite pod Pohorjem, ve se pa sploh mejte super. Gobica
20. maj 2005 14:44
Sam to sem še hotla rečt. Lep vikend vsem. Dekleta,ki se dobite pod Pohorjem, ve se pa sploh mejte super. Gobica
20. maj 2005 15:09
Hvala vipercat za prijazno vabilo. Žal se ne bom mogla udeležiti našega srečanja pod Pohorjem. Želim pa vam vsem prijetno druženje in veliko sonca in smeha. To boste zažigale - same dobre postavce! mala mucica
20. maj 2005 15:35
Kriza!!! Imam sadni dan, pa kar naprej nekaj meljem. Dopoldan v službi je še nekam šlo, zdaj pa bi pojedla vse kar vidim. Po kompotu sem spraznila še vrečko mandljev, pa bi še kar jedla. Lepo vreme kar kliče, meni pa se ne ljubi čisto nič. Pa še mulcem bo treba nekaj skuhat. Še dobro, da je vsaj računalnik prost in se vam lahko malo potožim. Lina
20. maj 2005 16:10
Lina; skuhaj si čaj in še toplega spij. Jaz se ga tako nalijem, da mi kar bljunka po želodcu, tako sigurno ne morem več kaj pojest. :) Pomaga pa le, da prebrodim krizo. Ptem pa ven, da čimbolj zamotiš misli, da ne misliš na hrano. Sem ravnokar prišla s teka. Ugotovila sem, da bo treba spremeniti urnik, je še prevroče sploh po soncu, še sreča, da je velik del poti po gozdu. Čao! Rožica. Grem še malo ven. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
20. maj 2005 17:11
Hvala za nasvet Rožica. Na srečo so me mulci zvlekli ven in smo zelo intenzivno igrali odbojko. Mimogrede sem opazila, da je dež dobro del travi (plevelu). Nalijem se z vodo in grem nad plevel. Uživajte v prijetnem popoldnevu, jutri nam bo že vroče. Lina FREDOLINA
20. maj 2005 19:33
Rožica, tudi jaz sem bila pridna in sem že prehodila oz. delno pretekla mojih 10 km. Kako fino se počutim, ko mi teče iz vsake pore. Sem po moje kar odslužila tisti moj prebranac. Komaj čakam pregled v Valdoltri, da mi bodo povedali ali lahko tekam ali ne. Neverjeto s kakšno lahkoto tečem kake 3 km brez pavze, potem pa se od strahu, da ne bi bilo kaj narobe, ustavim. Ampak po moje je to od tega, ker imam toliko kg manj. V življenju sem že kar nekaj pretekla, vendar nikoli tako lahko. Upam, da mi bodo dovolili. Vidimo se jutri ob 10. uri pod Pohorjem !!!! Komaj čakam, da vas vidim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marjanca45
20. maj 2005 20:40
Ojla! Vsem vam, katerim bo uspelo jutri priti pod Pohorje želim prelep sončen dan. 100% ga izkoristite,in spijte kakšen kozarček tudi na zdravje vseh nas, ki se srečanja ne moremo udeležiti. Komaj čakam, da bom lahko potem prebrala vaše vtise o tem kako ste se imele. Čao Dipsi
20. maj 2005 20:46
Pozdravljeni! Sem "nova", čeprav vas spremljam zelo redno že nekaj časa. Ne me kregat, ampak sem take sorte, ki je to dieto začela verjetno že 20-krat, zdržim par dni, potem pa si rečem - samo malo tegale danes, potem pa se bom res držala 100%. A mislite, da to deluje? Prav sram me je pred vsemi vami, ki ste kot vidim zelo pridne. Vsaka vam čast. Navadno imam težave na B dan, ker nisem preveč ljubitelj mesa. Potem jem kaj drugega od B, pa zraven pojem preveč kruha in spet ne pridem nikamor. Druga moja težava pa je, da pojem, kar imata za večerjo moje otroka. Kaj mi je storiti? Help! Morje se bliža, kamuflaže z debelimi puloverji pa tudi ni več, jaz pa najmanj 15 kg preveč!!! Odločila sem se, da vam bom zdaj res vsak dan sledila, za spodbudo... levka
20. maj 2005 21:34
Levka, najprej moraš pri sebi razčistiti, kaj bi rada. Saj si že povedala nekaj stvari, ki bi ti lahko bile stimulacija, samo za začetek se moraš odločiti sama. Jaz sem se kar nekaj časa gledala gola v ogledalu in naenkrat sama sebi nisem bila všeč. V trenutku je padla odločitev, da se bom lotila diete. 4 dni sem prebirala forum in 3.1.2005 začela. In ni mi žal, ker imam povsem novo življenje. Ljudje, ki so okoli mene, me skoraj ne spoznajo. Pa ne samo zaradi tega, ker sem se vizualno tako spremenila. V sebi sem postala tako zelo drugačna. Veselim se življenje, sebe spoštujem, imam se rada, sem si všeč. Ponosna sem nase, koliko sem naredila za sebe, za moje telo in posredno tudi za dušo. Mi na kraj pameti ne pade, da bi pridobljeno "bogastvo" zapravila. Ne vem, kdaj sem nazadnje tako uživala v življenju. In zakaj ne bi tudi ti ? Saj pravzaprav ni dosti treba, da človek počne, to kar počnemo mi tu na forumu. Saj pravzaprav ne gre za dieto. Gre za način prehranjevanja. Pravzaprav ni hrane, ki bi bila prepovedana, samo jemo jo lahko ob določenem dnevu. Na začetku mogoče res ni najbolj enostavno, ko se telo privaja na ta naš nov način prehranjevanja, vendar, ko vidimo, da se rezultati kažejo v manjšem obsegu na raznih delih telesa, da to potrjuje tudi tehtnica, potem je to stimulacija, ki človeku pomaga naprej. Vsak od nas je kdaj imel krizo, se kdaj pregrešil, vendar smo s skupnim močmi premagali vse hude trenutke in se skupaj veselili zmag. Res se počutim kot del ene velike družine, ki je ne vidim, jo pa čutim iz besed, ki jih berem. Vzami si nekaj časa in preberi vsaj te strani foruma, da nas boš spoznala, da boš spoznala, kaj počnemo, kako si pomagamo in mogoče ti bo to dalo potreben zagon za začetek oz. bolj za vztrajanje, ker začela si očitno že prevečkrat. Tokrat pa začni in vztrajaj. Mi pa ti bomo po najboljših močeh pomagali in se veselili vsakega izgubljenega cm in kg. marjanca45
20. maj 2005 22:14
Hojla! Levka in vse druge nove! Vsak začetek je težak,toda začeti je treba in potem gre kar samo od sebe.Seveda pridejo krize,toda zato smo pa mi tukaj! Levka,a veš kaj,pust otrokom večerjo!Mislim,halo! Če otroci kaj pustijo,to kar lepo vrž v smeti,ker koš za smeti se ne bo zredil,ti se pa boš! No,mejte se lepo! Marjetka cvetkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Bovla z metuljčki