ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

20. maj 2005 9:32

Lisička, jaz sem na začetku delala te vaje za roke pred ogledalom, da sem videla, kaj počnejo mišice in oprsje, pa vse lepo miga, ko se napnejo. Stisnem dlan ob dlan, držim 10 sekund, sprostim in spet. Verjetno pa gre to počasi in tudi meni se ne zdi, da bi mi kaj pomagalo. ampak vem, da se vsaj nekaj trudim. Meni pa tudi zaradi let lahko kaj dol visi ( poleg jošk). Majdad, upam, da tvoji dragi vedo, kaj imajo, ko imajo tebe za babica servis ! Dala bi ne vem kaj, da bi takrat, ko sem potrebovala, imela kako tako babico, pa sem bila za vse vedno sama. Vsa čast ti !!! Aknirad, saj se boš navadila na "svobodo" in videla, kako je enostavno. Uživaj !!!! marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

20. maj 2005 9:40

Marjanca, kaj hočeš, EMŠO dela svoje. Samo da mi bo koža z rok visela se mi pa malo "fržmaga". Saj sem rekla, da sem pri tem vztrajna, ker lahko to naredim kar v službi. Enkrat se mi bo poznalo. Kolk me zebe. Če to pomeni hujšanje, jupiiiiii. Še pozimi nisem imela tako mrzle roke. Pa naj povem, da nisem ravno zmrznjene sorte. Komaj čakam, da bom popoldne doma na soncu. Zdajle grem pa na čajček, drugače me bo pobralo. Gobica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. maj 2005 9:44

Hojla! Kako ste kaj! So glavoboli minili.Jaz sem danes čisto vredu. Če bo vse posreči(men ponavadi zmeraj v zadnjem trenutku kaj prekriža moje načrte),bo jutri tudi moja malenkost pod Pohorjem!Res si želim srečanja z vami in upam,da res ne bo kaj preprečilo moje namere,da se zjutraj podam proti Mariboru! Mlajša hčerkica je bila včeraj nekam boga,en dan prej je tudi bruhala,vendar je danes čisto vredu! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

marjanca45  

20. maj 2005 9:54

To mi deli.... bi rekel moj otrok, Marjetka cvetka !!!!!! Majdad, pa veš da bi te počakala nekje pred Mariborom in bi te vodila do prizorišča. Če si še premisliš, povej. marjanca45

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

20. maj 2005 11:05

Drage moje, Končno! Ta teden je bil nor! Od ponedeljka naprej sploh nisem prišla do računalnika, da bi kaj v miru napisala. Zelo ste pridne - tako s pisanjem, kot tudi pri hujšanju. Hudo mi je, ko slišim, kakšne vse sorte težave imate z glavoboli, slabostjo in bruhanjem. Najbrž se malo telo tudi upre, če prehitro/preveč shujšamo. Baje, da je tole topljenje maščob za telo ogromen napor. Torej pri meni gredo kilce počasi, ampak vztrajno, dol (okoli 71 od 75) in malo se tudi že pozna na oblekah. Moja dieta se zaenkrat odvija brez pretiranih vzponov ali padcev, kar mi je všeč. Bojim se malo vodnega dne, ker me je po zadnjem (jeseni) popolnoma minila dieta. Se ga bom sicer lotila, ampak ne bom nič pretiravala. Še vedno moram biti do svojega telesa priijazna. Šla bom do tam, do kjer bom zmogla in nič več. Zaenkrat se dobro izogibam razno raznim skušnjavam. Na primer, v torek smo imeli služben seminar, jaz pa OH dan. Že dopoldne so postregli s torto, ki sem se ji odpovedala. Potem smo imeli kosilo (krompir in zrezke, solata) od katerega sem pojedla samo krompir in solato, in še sladico, ki sem si jo privoščila, kot bi si jo na OH dan. Zvečer nisem potem ničesar jedla. Vem, da sem si malo prilagodila, ampak sem se počutila super in tudi na kilah se ni nič poznalo. Sploh pa sem šla potem še na aerobiko. Gibanje marsikdaj odtehta kakšen greh, se mi zdi. Krvavo rabim vztrajnost, ker mene ponavadi vse hitro mine, ker se naveličam. Zato mi je forum še posebej v pomoč, ker mi vedno znova date nov zagon z vašimi idejami in spodbudnimi besedami. Hvala vam in en sončen dan vam želim! mala mucica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

20. maj 2005 11:06

Joj punce kako mi je žal da se vam jutri ne bom mogla pridružit... Upam da se vas zbere čim več, vreme bo pa itak enkratno. Imam danes delavno akcijo v stanovanju. Cel teden nisem uspela nič naredit, danes moram pa vsaj malo prostora za obiske pripravit. Mi je pa prej uspelo prvič letos jagode sede pojest. Vedno sem se jih nabasala med pobiranje, prej pa sem si prinesla celo košarico, brala vas in zraven papcala. Grem naprej v akcijo, če se me slučajno kaj delovne vneme prime. En veeeeeeelik sončen pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 20. maj 2005 11:07:04

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

20. maj 2005 13:00

Moj sadni dan zaenkrat uspeva. Samo voda mi spet ne gre. Ampak jo bom pila ,če ne drugače, pa na silo. Marjanca45, vesela sem, da misliš name. Toda res ne bo šlo. Če bi hčerka ne imela novega urnika, bi šlo. Tako se pa vsaj me s Tejčico vidimo v naslednjem tednu. Ko bom drugič v Mariboru, se pa srečamo tam. Lp dan... majdad Sporočilo je spremenil(a) majdad dne 20. maj 2005 13:01:42

marjanca45  

20. maj 2005 13:22

Majdad, komaj čakam !!!!!!!!!!!! marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

20. maj 2005 13:33

Da vas spet malo prečekiram. Sem vam kar fouš, ko se jutri dobite in še tako lepo vreme boste imele. Upam, da se boste (bomo) kmalu spet zmenile za kakšen randi. Jutri imamo fešto doma in ravno na sadni dan. Sem že prosila, da bo veliko zelenjave, da bom lahko to glodala. Še vedno sem lačna in ful me zebe. Komaj čakam, da grem na sonce. Naj gre vse skupaj nekam. Pogrešam Lidijo, svoje jedilnike še vedno piše, kako pa napreduje z dieto? Gobica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

20. maj 2005 14:15

samo pofočkam se. vse prebrala- se gužvam v službi tako da samo kratka statistika: še sem pridna, uradni rezultati v ponedeljek. marjanca, delavci so 2 dni zdaj veslali na suho, tako da danes delajo. zvečer bom vidlela kako in kaj. LP, tabina hmmm, skozi mislimna hrano. danes imam svežo špinčko s taščinega vrta in govedino iz juhe, jutri pa mlad krompir zapečen v jena posodi v pečici in solato-tudi z mojega vrta. v nedeljo pa spet OH- domišljija že dela;) Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 20. maj 2005 14:30:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti