20. maj 2005 11:05
Drage moje,
Končno!
Ta teden je bil nor! Od ponedeljka naprej sploh nisem prišla do računalnika, da bi kaj v miru napisala.
Zelo ste pridne - tako s pisanjem, kot tudi pri hujšanju. Hudo mi je, ko slišim, kakšne vse sorte težave imate z glavoboli, slabostjo in bruhanjem. Najbrž se malo telo tudi upre, če prehitro/preveč shujšamo. Baje, da je tole topljenje maščob za telo ogromen napor.
Torej pri meni gredo kilce počasi, ampak vztrajno, dol (okoli 71 od 75) in malo se tudi že pozna na oblekah. Moja dieta se zaenkrat odvija brez pretiranih vzponov ali padcev, kar mi je všeč. Bojim se malo vodnega dne, ker me je po zadnjem (jeseni) popolnoma minila dieta. Se ga bom sicer lotila, ampak ne bom nič pretiravala. Še vedno moram biti do svojega telesa priijazna. Šla bom do tam, do kjer bom zmogla in nič več.
Zaenkrat se dobro izogibam razno raznim skušnjavam. Na primer, v torek smo imeli služben seminar, jaz pa OH dan. Že dopoldne so postregli s torto, ki sem se ji odpovedala. Potem smo imeli kosilo (krompir in zrezke, solata) od katerega sem pojedla samo krompir in solato, in še sladico, ki sem si jo privoščila, kot bi si jo na OH dan. Zvečer nisem potem ničesar jedla. Vem, da sem si malo prilagodila, ampak sem se počutila super in tudi na kilah se ni nič poznalo. Sploh pa sem šla potem še na aerobiko. Gibanje marsikdaj odtehta kakšen greh, se mi zdi.
Krvavo rabim vztrajnost, ker mene ponavadi vse hitro mine, ker se naveličam. Zato mi je forum še posebej v pomoč, ker mi vedno znova date nov zagon z vašimi idejami in spodbudnimi besedami.
Hvala vam in en sončen dan vam želim!
mala mucica