ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

23. maj 2005 9:48

mala mucica, meni od vsega začetka šlo dol samo 1,5 kile, ampak se pa pozna na kavbojkah, da jih več ne vleče po vseh šivih. 1.6. bom imela prvi vodni dan. če bom čutila da bo šlo, ker ne mislim cel teden pol vsa mlahava okoli hodit. odločena sem, da grem do konca, saj ne vem, ali so kile vso merilo. pa če gre prvi mesec bolj malo mogoče pa bo šlo drugi ali tretji bolj. glede na to, koliko kilogramov je slovenija lažja po zaslugi 3MD, ji zaupam tudi jaz. kar pogumni, pa namesto tehtnice meter v roke in merit obsege ;) tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. maj 2005 9:57

Hojla! Pravkar prihajam z mojega vrta,saj sem napovedala vojno plevelu.Je pa že kar malo vroče postalo,tako da sem se zdaj umaknila v hišo. Ja,Marjanca,čestitam za vzpon,super res. Jaz sem si včeraj privoščila grško solato iz Rinine knjižice.Sem delala po receptu in sem je naredila toliko,da mi jo je še mama pomagala jest.Je pa zelo okusna. Danes imam Š dan in še ne vem čist točno,kaj bi jedla.Bom še vidla,kaj se mi bo zluštalo. Mala mucica,zdaj pa nikar ne obupaj.To je najtežje obdobje,ko se kile nikamor ne premaknejo.Ampak če boš vztrajala,boš kmalu nagrajena,saj boš kar naenkrat izgubila tudi več kil! No,imejte se lepo! Marjetka cvetka

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

23. maj 2005 10:59

Ziujo! Ja grska solata po Rini je zares dobra. Si jo veckrat naredim - sem bolj tak tip, da ce mi je nekaj vsec jem to lahko do onemoglosit. Mi ni problem ponavljat na vsake 4 dni. Danes sem na S in si bom po Rini naredila zelenjavno rizoto, katera je tudi super. 17/5 sem imela 1. vodni dan - ta dan sem prisla na 60,6kg. Potem sem imela menstro in se je vse kupaj ustavilo, in ima danes zjutraj se vedno 60,6. Vmes sem pa prisla tudi ze do 61,8. Ne vem ali je to zaradi menstre ali sem pa v fazi upocasnitve. Kljub vsemu sem zelo zadovoljna kar se ticve teze, se bolj mi pa sede ta pocutje. Artemis: "da te nisem vidu ne slisu!!!!!!" (tako mnenje poda moj brat) glede odstopa. Vsi gresimo. 7 dni si o.k. , 8.dan je sfaliran, ampak ucimo se iz tega in gremo naprej. vroc in studijski pozdrav; Busy Bee

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

23. maj 2005 11:11

Živjo! Tudi jaz sem v dobrih odnosih s tehtnico. Bi pa morala preverit še cm, pa se mi ne da! Danes je pa polna luna? Se bo katera postila? Danes imam Š, za kosilo bo zelenjavna rižota z zeleno solato. LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

23. maj 2005 11:24

tabina je rekla: koliko kilogramov je slovenija lažja po zaslugi 3MD To je pa zelo simpatičen komentar; bi bilo prav zanimivo izvedeti številko... :))) Punce, ne obupovati zaradi grehov..velikrat je bilo to že povedano, pa vseeno: to kar se gremo ni dieta kot taka. gre za 3 -mesečni načrt prehranjevanja, ki mu sledi še 3 - mesečni načrt prehranjevanja.po teh 6 mesecih, v malo modificirani obliki, pa lahko ostane kar trajni način prehranjevanja. zato je logično in pričakovano, da v tako dolgem obdobju ne gre vedno vse po načrtu - kdaj pa kdaj preprosto moramo pojesti nekaj kar sicer ne bi smele. zato še ni potrebno obupati in začti vsak dan tako jesti. preprosto prebaviš, poser***, in potem naprej..brez samokritiziranja in slabe vesti.. lep dan (s kakšnim malo drugačnim grehom ) vam želim punchka

FREDOLINA  

član od: 12.5.2005

sporočila: 16

23. maj 2005 11:40

Pozdrav vsem! Olina čestitke, naj bo vajina pot čim bolj gladka. Levka, si pomislila kaj na sir, jajca,ribe? To lahko mirno ješ na dan B. Joni, kako pa ti tekne pica? Mene zelo nasiti, saj si jo obložim z vso mogočo zelejnavo in gobami. Danes pa si bom pripravilo piro z gobami. Recept je v Rinini knjižici, ki jo imam doma. Pozno popldan lahko sporočim, kakšna je pira z gobami. Če ne bo dobra, bo večerna sladica odtehtala slabše kosilo. Sicer pa bi lahko bila zelo slabe volje. Brez večjih pregreh se je moja teža povečala za 1 kg od vodnega dneva. Če ne bi pridno prebirala foruma, bi mogoče že obupala, tako pa sem bila že naprej pripravljena, da teža po prvem mesecu obstane, ali se celo malo poveča, kar se je zgodilo pri meni. Če sem se podala na to pot, bom pa že vztrajala, kljub pavzi, ki jo imajo moji kilogramčki. Forumska vzpodbuda zelo pomaga. Še to. Postajam pridna. Začela sem s trebušnjaki. Prvi dan jih je bilo samo 20. Nato sem jih dodala vsak dan še po 10. Do 100 seveda še nisem prišla. Si ne želim "muskel fibra", zato se stvari lotevam postopoma. Obljubim, da bom vztrajala. Zdaj ko vse to veste, bom obljubo morala tudi držat. En sončni pozdravček! Lina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. maj 2005 11:52

Jaz sem se odločila za zelenjavno juhco.Sem si kupila zmrznjeno mešanico,notri je pa grah,stročji fižol,koruza in še nekaj druge zelenjave.Kot nalašč za škrobni dan!Juho bom za kosilo.za večerjo v službi pa si bom iz te iste zelenjave naredila solato,pa bo. Lina,ni kaj pridna si s trebušnjaki! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

23. maj 2005 12:29

Marjanca, čestitan za vzpon na vrh, me spodaj pa smo si temeljito ogledale ribnik, žago, race in ribe, katere smo tudi nahranile. Kaj si je o našem hranjenju mislil ribič v blilžini pa ne vem, na ribolov se sicer ne spoznam, ampak mislim, da ni bil navdušen. Marjetka, kaj škrob pa lahko mešaš, nekako sem mislila, da tudi tega ne mešamo. Ne vem, od kod mi ta ideja, verjetno od beljakovin. Nekje na internetu sem včeraj prebrala, da moramo telovaditi zjutraj na tešče, če hočemo, da se nam topi maščoba. Piše, da je učinek veliko večji, lahko tudi hodimo ali kolesarimo. Bom skušala to upoštevati, saj želim še malo oklestiti svoj obseg. Punce, še to mi zaupajte, kdaj vas najbolj mika grešiti. Pri meni so najbolj kritične večerne ure. LP riba-ribica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

23. maj 2005 12:40

ribica, večeri, ja, prej tak nimam nekaj cajta, takrat pa pripravljam večerjo za moje in ponavadi še je ta male treba kr futrat, pa mi mimogrede kak košček odleti v usta... tabina

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

23. maj 2005 13:05

Zvecer, ko se moj predragi splacira pred tv in ima v eni roki nutelo(jo je z zlico) v drugi pa salo cipsa. Jaz se pa vode oklepam. Pa dopoldan, ce mam cas na to mislit bi kar jedla - no saj danes sem - suhe marelice - a je to velik greh ali majhen greh? Aja! Sem morala eni zanki vse razlozit o tej diete - je iz Nemcije, pa tam nimajo nic tako ucinkovitega! Pa se teto sem navdusla. LP, Busy Bee

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti