ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

20. maj 2005 22:18

punce, res na hitro, so me spustili iz terena domov k sinu so jutri zvečer...res sem žalostna, ker ne morem z vami, vam pa povem, da sem srečna, da sem v civilizaciji,cel teden nas je pralo, v blatu sem bila noč in dan, nekateri plačujejo za blatne kopeli, jaz sem jih imela zastonj...pa mrzlo je bilo, ampak sem navajena, pravzaprav bi celo uživala, če ne bi imela malega, ki me je čakal doma, revček pa je zaspal po pol ure. Diete se bolj malo držim, v tednu sem pridelala kako kilo, ampak to je zaradi tega, ker ne pijem toliko, ker nimam možnosti it tolkokrat na wc. Drugače je pa super, ker sem ena redkih, ki ima rada dež in čofotanje po razmočeni zemlji, ampak za kake par ur na dan.... jutri zvečer moram biti torej nazaj, strani, ki ste jih napisale, ne morem prebrati, pozdravljam nove in stare bodoče barbike, jutri pa se imejte skrajno lepo! naslednji vikend je vsega konec, lahko bom zadihala, čeprav bom kar pogrešala vso to naravo, akcijo in nove ljudi! brittney

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

20. maj 2005 22:31

Pozdravljene, babica služba je končana do jutri. Marjanca45, tvoje besede so vsem "melem" na dušo. Kako nas poznaš, kako nas znaš prepričati! Tudi jaz se moram pogledati v ogledalo. Jutri želim vsem lepo srečanje. Glede na to, da bo med vami kar nekaj tistih z literarno žilico, pričakujemo izćrpen komentar oz. fotoreportažo. Drugič pa se srečanja zagotovo udeležim. Morda preveč hitimo z realizacijo... Jaz npr. moram vedeti 2 tedna prej, da pri nas uskladimo vse družinske probleme. Sicer pa bo poletje in se boste zapeljale prihodnjič na morsko obalo. Skupaj bomo zaplavale in se še rekreirale, čeprav mi je blizu tudi zeleno Pohorje. Upam, da srečanje na Pohorju ne bo zadnje. Lahko noč in prijetno zabavo....Ufa, kako mi je žal... majdad

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

20. maj 2005 22:39

Hvala vsem za " skrajšano " verzijo in vse mogoče naslove. Res hvala. Vsega še nisem prebrala......... Pridelala sem si pač štiri kile, ko sem kar naenkrat vzljubila močnik za večerjo - prej pa večerij nisem jedla nikoli. Sem pa sposobna zmazat krožnik pasulja ob petih zjutraj. Najbolj me pri tej dieti mori sadni dan - nisem pretiran ljubitelj sadja. Sladice in kruh niso problem - pač ne maram. Kar se tiče vodnega dneva, bo pa moral počakati na soboto ali nedeljo, ker imam pač tako službo, da ne bi bil ravno dobrodošel kak padec po tleh. Lumpica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

21. maj 2005 1:18

Kaj že vse spite?!?!?! Sem šele sedaj do računalnika prišla da oddam dnevno poročilo. Za večerjo sem končno prišla na svoj račun in pojedla kos torte, ki sem jo spekla prejšnji dan. Ma je bla super...bi kar še! Sem pa pozabila potem še čokolado pojest, mislim pa da zaradi tega ni prevelike panike. Se je končno moja mala vrnila domov in sem mislila da jo bom zmečkala. Brittney, dobra si da zdržiš tako brez malega. Jutri, ups danes, želim vsem ki greste na Pohorje veselo srečanje. Nočko! tejčica

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

21. maj 2005 7:03

no jaz pocasi startam od doma, upam da vas bom nasla pod pohorjem vsem ostalim pa zelim lep, lep vikend vipercat

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

21. maj 2005 7:12

Tudi jaz vam na hitro zaželim dobro jutro in lep, lep sončen dan. Pa najsi bo to na obali, pod Pohorjem ali med gorami. Ravnokar se odpravljam na pohod, zato se že veselim izgubljenih kalorij. Imejte se fajn. Aknirad-bombica

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

21. maj 2005 8:12

Tako, danes je moj VELIKI DAN. Komaj sem ga dočakala. Dan, ki ga sanja večina majhnih deklic, ko bodo kot princeske v beli obleki stopile pred oltar in rekle DA. Držite pesti, da bo vreme cel dan lepo, da bo vse štimalo ter da se bodo vsi gotje zabavali. Jaz vem, da bova z mojim možem uživala. Nekje naslednji tede, ko dobim slike, jih objavim na internetu, da boste lahko videle svojo hujšarco in njen razlog zakaj danes ne pride na Srečanje pod Pohorjem. Vsem, ki pa pridete ... Uživajte še za vse druge. Vreme je prekrasno. olina

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

21. maj 2005 9:36

Olina, naj bo ta da res vajin najlepši in da se vama vse želje izpolnijo. Iskrene čestitke! tejčica

levka  

član od: 31.1.2005

sporočila: 4

21. maj 2005 10:48

Čau! Levka je danes dobre volje. Včeraj sem imela prvi dan in iskreno si želim, da gre tokrat zares. Hvala za spodbudo Marjanca45. Marjetka cvetka, veš da otrokom ne pojem vse večerje, le kar ostane, saj so me vzgajali tako da hrane ne smemo metati stran. Ampak imaš pa presneto prav - smetnjak se ne bo zredil, jaz pa. Ugotovila sem, da moja otroka nista prikrajšana za hrano, ampak za eno luštno, razigrano in zadovoljno mami. No, pa imam še eno motivacijo več. Ne me še spraševat, koliko kg imam zdaj, ker me je še sram povedati. Vam bom pozneje. Sporočam vam o uspehih. Imejte se lepo v tem sončnem dnevu, zlasti tisti, ki ste na Pohorju, pa tudi tisti, ki niste. Zdaj pa hitro pospravljat, potem pa ven. levka

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

21. maj 2005 12:08

pozdravljene, kot vidite nisem pod pohorjem- ne le da sem kuharca- to sem že rešila z golažem, tudi asistentka sem. včerja sem ob 22.30n hotlea šem napisat kaj, pam sem od utrujenosti prej zaspala. pa saj bo še kakšen zmenek, ki nenbo le štajerski. bi vas kar vse želela spoznati... brittney, vsakokrat ko berem kaj počneš se čduim, pa kaj si vojakinja al kaj počneš??? glede na opisane aktivnosti si ti tudi po postavi najbrž s pomočjo diete prava barbika- koliko si oklestila?? želim ti seveda nadvse lep vikend s sinkom. mam s srcem marsikdo ne razume, pa se mi taki prav smilijo- ki ne okusijo tistih pristnih objemov malih ročic, mokrih slinavih najslajših poljubčkov naših najmlajših. nič na svetu ne more biti niti podobno tem občutkom, naužij se jih! levka- pri tvojem sporočilu pa sem šla pogledat, če nisem jaz to napisala...kdaj v preteklosti.vse zadeve katere opisuješ sem in včasih še zmeraj dajem skozi... hudič je, ko otrokom, še posebej če so neješči, kuhamo jedi, ki jih radi jejo, mi pa tudi. in ko je kao škoda jih vstran vrečt. jaz sme se kr navadila, enostavno v istem trenutku ko gresta od mize roma zadeva v koš, ker če čaka na krožniku, da bosta mogoče kasneje pojedli, me bo v nekiem trennutku zagotovo premamila žlehnoba in bo rpomalo v moj trebuh. zraven tega skušam ponujati ali tisto kar se vsaj deloma sklada z mojim jedilnikom (na b dan klobase ali tuno npr.) , vsekakor pa ne raznih mlečnih grisov in rižev, ki jih obožujem, če pa že, pa se pred tem sama pošteno najem, potlej pa gre. kar pa se tiče začetkov...nekdo mi je enkrat rekel, "NI SRAMOTNO PASTI, SRAMOTNO JE OBLEŽATI". ko ga polomiš enostavno pojdi naprej in se ne oziraj natzaj. ne štej tega kot nov začetek, slej kot prej ti bo pomembno koliko dni si že prešla, zato s eboš tudi bolj potrudila. najbolj kritični so začetki, ker je ponoven začetek lahko prav vsak "jutri". s temi pa sem si jaz nevede pridobila vsaj 5 kg. pa ne rabi te biti sram kilogramov...saj imaš statistiko. toliko bolj smo motivirane...btw, mislim, da sva na istih dnevih- jaz imam danes škrob... majdad, se strinjam. tudi jaz si želim druge priložnosti za srečanje, bi pa bilo fajn, če se ve nekoliko prej... in ideje so dolične! superbabica, uživaj!!! Olina, vreme ti je naklonjneo, naj vama sonce sije v vajinem skupnem življenju.... vso srečo!!! pričakujemo slike! grem pomagat naprej, imejte se lepo!! pa kjerkoli že ste. lp, tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti