ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

19. maj 2005 17:24

Hm očitno je danes nekaj v zraku-mene bli glava za znoret.Pa tudi nobena arcnija ne pomaga. Bernarda

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

19. maj 2005 18:56

Tako ste pridne in vztrajne - Jaz bi pa rabila čisto osnovno o tej dieti. Vem da je " tu nekje ", vendar kje? Ta forum obstaja že kar nekaj časa in priznam da ga nisem brala. Lahko pomagate začetniku? Lumpica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. maj 2005 19:12

Hojla! Men je pa zdaj že nekoliko bolje,vendar pa je začelo mlajšo hčerkico nekaj matrat.Upam,da ne bo zbolela. No mejte se lepo! Marjetka cvetka

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

19. maj 2005 19:38

Lumpica, morda je to to, kar iščeš: http://mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html Če pa te še kaj zanima, pa kar z vprašanji na dan. Vse z veseljem pomagamo. Če te pa zanimajo recepti za dieto, pa poglej na to stran: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 Rožica, kot vidiš se držim, kar si mi napisala....da se moram javlati namreč...zdaj se me pa ne boste rešile....punce, ko me boste imele dosti, kar povejte....pa Rožico napadite, ker je ona kriva, da se še kar naprej javlam. Lp, moram pod tuš, ker sem se ravno vrnila s pohoda. maychi

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. maj 2005 20:45

Živio ! Danes je očitno nek čuden dan. Komaj sem pricijazila teh 40 km do doma. Stanovanje sem pospravila zelo površno, ker mi vse dol visi. Pojma nimam, kaj mi je. Pojedla sem skledo solate, zvečer pa še eno mojih zmešanih solat, potem pa proliv, da te kap. Komaj sem pritekla do wc-ja. Za znoret. Maychi, popila sem Ca in Mg, pa mi nič ne prime. Res bom nehala z vodnimi dnevi za nekaj časa. Ti pa se kar lepo oglašaj in nas ne opazuj samo na daleč. Pa saj sama vidiš, kako nam je fino. Jaz pa kupuke ene polnozrnate kekse od klasja. So veliki kake 2 cm in kar precej trdi, pa suhi, da je treba kar fajn piti zraven, da gredo po grlu dol. Jih pa zelo rada jem, ker jih imam hitro dovolj. Riba-ribica, v soboto bo vreme idealno za nas. Pa ko bi vedele, akko komaj čakam, da se vidimo ! Si pa pridna, ko vedno nekaj pečeš. Pa kruh, pa kekse, pa lepinje... Danes sem poiskala recept za lepinje in jih bom enkrat naredila ( ko mi bo manj dol viselo ). Vipercat, dobrodošla med "končanimi". Tako kot Maychi pravi je to dosti lažji način prehranjevanja in praktično ni kaj dosti možnosti za grešenje, če je človek le malo discipliniran. Marjetka cvetka, ti si res prava cvetka, veš. Sem tvojo pesnitev prebrala mojemu sinu in je rekel samo:" Krasno. Čuj, ka te te majo pa tote tak rade ?" Je treba še kaj dodati ? Ja Lisička, sem pozabila na to, da si zadnjič spraševala, kaj narediti z zg. deli rok, ko nam nekaj dol visi. Baje so zelo učinkovite vaje z rokami, ko jih skrčene sklenemo v višini prsi in dlani stiskamo skupaj. Kadar hodim mojih 10 km to redno delam, samo je premalo. Sicer pa pozabim. Pa še nekaj vaj je, ampak najeostavnejša je ta, pa še v službi jo človek lahko dela. Danes po dolgem času zjutraj nisem mogla telovaditi zaradi slabosti. Bom jutri poizkusila mojih 100 trebušnjakov, ki jih delam vsako drugo jutro. Kje pa sta naši Primorki ? No za Tejčico je tako še bistveno prezgodaj, Majdad, tebe že tudi kar nekaj časa ni bilo. Tabina, kako kaj delavci ? marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

19. maj 2005 22:34

Evo mene! Jagode pobrane in razvagane, čeprav sem jaz danes bolj malo pri tem sodelovala, ker sem bila službena. Majdad je trenutno brez računalnika (vsaj popoldan je še bilo tako) in ko ga dobi, bo najbrž takoj na forumu. Sem imela danes Š dan in sem za kosilo jedla pečen krompir, špinačo in zeleno solato. Torti ki sem jo spekla za tasta, pa se mi je uspelo odpovedat. Me bo počakal košček za jutrišnjo večerjo. Za večerjo sem na hitro vrgla vase malo prebranca. Potem pa sem končno šibala v jagode. Sem utrujena... Jutri pa pride moja mala domov!!!! Pride k meni sestra s svojo družinico in še mojega srčka pripelje. Joj kako že težko čakam! Za danes bo dovolj saj me čaka še delo za službo. Pozdravček! tejčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

20. maj 2005 6:37

Dobro jutro, rožice ! Sonček sije !!!!! Upam, da nam bo to pomagalo, da se bomo malo boljše počutile. Jaz sem že boljša, čeprav tista ta prava še nisem. Mogoče bom danes po prebrancu, ki me čaka za kosilo. Me prav zanima, koliko se nas bo jutri našlo pod Pohorjem. Saj razen Ribice in Vipercat sploh ne vem, kdo še namerava priti. marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

20. maj 2005 8:04

Dobro jutro! Mene danes "še" nič ne boli , sem pa lačna kot volk. Dobro, da sem v službi, da ne morem delat sprehodov do hladilnika. Ja reve boge, ki vas glava tako boli. Pa Marjanca tudi tebe še nekaj matra. Pravijo, da bo nekaj dni sonca. Verjetno nam malo toplote manjka. Pri nas je mrzlo za pop....... Namesto tropske vročine bomo dobili sibirsko zimo. Na morje bomo pa najbrž z bundam šli. Hvala vsem za nasvete za trebušnjake in visečo kožo na rokah. Marjanca, te vaje delam v službi, ko se hočem malo pretegnit. Pa se mi zdi, da ni pravega uspeha. Mogoče jih ne delam prav, čeprav se mi zdi, da čutim kako se mi napnejo mišice. Rožica, priznam, da sem lena za telovadbo. Prav prisilit se moram, da malo migam. Sem moža vzela na trdo, da mora biti zvečer hud, če ne bom telovadila. Danes imam OH dan in mislim, da bodo na sporedu testenine z gobami. Zvečer pa sladoled. Komaj že čakam. Nisem nek velik pristaš sladoleda, ampak zdaj se mi ga pa tako lušta, da ga komaj dočakam. Se beremo in upam da bodo glavoboli in slabo počutje minili. Čauči! Gobica

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

20. maj 2005 8:18

Dobro jutro, pa sploh nisem prva. Končno imam spet računalnik. Ufaaa, ste se razpisale v teh dneh. O pesmicah pa sploh ne govorim. Bomo poleg lahko odprle še literarno stran. Marjanca45, lepo da si me pogrešala. Sem že gledala na zemljevidu v Telefonskem imeniku Slovenije, kje je Hotel Arena in kako bi našla pot do tja. Na Štajerskem sem se imela vedno lepo. Tudi moj zet je sin štajerskih korenin in se zelo razumeva. Pa tudi nekaj njegovih sorodnikov je tam. Nekako bi morda lahko še prišla, čeprav za malo časa, in preživela nekaj uric z vami. Žal ima moja hči urnik zamenjan zaradi bolezenske odsotnosti sodelavke in tako bom spet baby sitter in taksi služba (poleg nedeljskih obveznosti). Včeraj sem pekla torto z vnuki za zeta, ki je praznoval rojstni dan. Do večera , ko smo se zbrali skupaj, sem bila pridna, potem sem se pa tudi malo pregrešila. Nisem bila karakter kot Tejčica. Danes je pa sadje. To bo pa šlo. Kdo je še sadni danes? majdad

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

20. maj 2005 8:48

Dobro jutro, tudi jaz moram kavico spiti tukaj z vami. Mi nekako bolj tekne, se mi zdi. Prav oddahnila sem si,ko sem brala o včerajšnjih glavobolih. Sem mislila da edino jaz trpim. Je pa res, da me menda še nikoli ni tako bolela kot včeraj. Celi dan mi je šlo na bruhanje, nobena tableta ni pomagala, pa še zeblo me je kot cucka. Za znoret. Ker pa za vsakim dežjem pride sonce, se danes boljše počutim, pa še sonček sije. Jupi. Danes je četrti "podietni" dan. Prva dva dneva sem ga kar precej sračkala, včeraj sem pa že prišla malo k pameti, zato bom zdaj poskušala normalno nadaljevati s prehranjevanjem in ločevanjem. Torej dekleta in žene, uživajte še naprej. Jaz vas itak vsaki dan spremljam. Aknirad-bombica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti