ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. maj 2005 13:33

Becki, saj veš tisto kako gre: en keksek tu, pa en tam.....pa je zavitek kmalu prazen. Že to nam je darilo, da lahko na OH dan sploh jemo sladko, zato ga jej za večerjo in ga nikar ne glodaj še "vmes", da te ne bo premamilo ( saj veš, julij se bliža ). Sonca ti žal ne morem poslati, ker ga tudi na Štajerskem nimamo. Smo veseli, če se bo kaj posušilo, ko nas je včeraj tako obilno zalilo. marjanca45

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

19. maj 2005 14:48

Živijo. Rožica, pa jaz vas non-stop berem...ne morem brez vas. Res pa je, da sedaj, ko sem končala s 3MD in se prehranjujem na drugačen način, nimam toliko za pisati. Nimam toliko kriz, ker česa ne bi smela jesti ali ker se mi trenutnom nekaj drugega "lušta"-si pač prilagodim. Tiste, ki pa so šele začele, pa tako ali tako imajo tebe, Marjanco in druge, ki jim svetujete kako in kaj, tako da ne potrebujete še mene. Becki, kako doma ne moreš pisati, da lahko samo bereš forum. Saj se lahko z istim geslom in imenom, kot ga imaš v službi prijaviš tudi doma-no vsaj mislim, da se da, glede na to, da sem jaz prijavljena na svojem računalniku, večkrat pa berem in pišem na bratovem-se pač tam takrat prijavim. Poskusi, boš lahko malo pojamrala v soboto, če bo slučajno kakšna kriza. Drugače pa tako ali tako vem, da ti bo uspelo zdržati vodni dan. Sladkarijam se pa kar upri, saj jih lahko za večerjo več kot dovolj poješ. ko smo ravno pri sladkarijah...a je že poskusila katera piškote iz polnozrnate moke in brez sladkorja. Mislim da jih proizvaja madex (ampak nisem čisto 100%) So pa različni okusi: z rozinami, pomarančo....Meni so odlični, vendar so kar malo dragi, pa niti tako veliko jih ni v paketu. Ampak za vsake toliko so pa odlični za posladkati. Marjanca, a si poskusila s kakšno vitaminsko tableto-morda ti bo pomagalo. Lp, maychi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. maj 2005 15:17

Živjo! Lisa, sa popolnoma strinjam, pomembna je masaža! Zato sem jaz aktivirala partnerja, pa je vse ob enem prijetno s koristnim. Ja tudi jaz vedno bolj dvomim, kaj je v vodi, da se vse tako slabo počutimo po vodnem dnevu! Po moje je nekaj v zraku?! Tudi jaz se danes zelo slabo počutim, sploh ne morem jest, v želodcu imam nek smešen občutek, čeprav nisem pila vina.... :) :)) :))) Ja Lisička tudi jaz se spomnim debate o trebušnjakih, samo sem takšna lenoba kot ti. Becki, zdaj te pa ne razumem, kako doma nisi prijavljana, bereš pa lahko. Torej imaš internet? Na forum se lahko prijaviš s kateegakoli računalnika, le svoje geslo in ime vtipkaj. Pa bo! Ups, vidim da ti je že Maychi odgovorila. Maychi hi! Saj vem da nas je veliko, ki včasih malo pametujemo (delimo nasvete začetnikom). Ampak jaz vseeno pogrešam tudi vas ta "stare". Jaz sem poizkusila polnozrnate kekse, vendar ne vem čigave. Bili so zelo suhi, vendar sem jih hitro imela dovolj, ker sem navadno na OH dan zreven pila čaj. Bom morala poizkusiti še kakšne druge. Glede cene, pa kaj naj rečem, mogoče le to, da vsi vemo kako služijo na račun "zdravja" ( zdravega načina prehranjevanja). Kar javi se še kaj!!! To je ukaz!!!!! Čao! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 19. maj 2005 15:19:10

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

19. maj 2005 15:45

Zdravo, punce! Oglaša se vam tista, ki je predebela od gledanja rožic na balkonu, saj takšne nasvete sem včeraj dajala Joni, ampak škodi pa res ne. Moram se včasih malo ponorčevati iz samega sebe, kar je še vedno bolje od joj, joj itd. Spomnim se govora o trebušnjakih, v spominu sta mi ostali dve vrsti, ki ju še izvajam, saj so sedanji mrzli večeri zelo primerni za kaj takega. Kekse si pečem sama po receptu iz polnozrnate moke, samo, da sem dala manj sladkorja. Meni so kar všeč. Dopoldan sem pesmice nesla prijateljici, ki tudi nekoliko hujša po tej metodi, zato je tudi uspeha nekoliko. Bila je navdušena nad temi zabavnimi stvaritvami. Upam samo, da bo v soboto primerno vreme, saj si ne morem predstavljati, da smo pod ohorjem v takšnem nalivu, ki je bil včeraj v Mariboru. Dieta nas je oprala od znotraj, takšno vreme nas bi pa še od zunaj. Pozdrav! riba-ribica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

19. maj 2005 15:52

Pozdravljeni! Eno strokovno razlago prosim ;) Kako to, da so mi obleke vedno večje, kile pa skoraj stojijo? Zdaj sem v tednu šla dol sam kilogramček, pred tem 6, vendar pa so mi obleke v tem tednu postale ful velike. A to pomeni, da je v tistih 6 kg blo prej več vedo al kaj? Malo sem zmedena :D Pridno hujšajte, tud če se malo pregrešite, še zmeraj gre dol ;) Mojca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. maj 2005 16:52

Hojla! Ja,Mojcika,zdej si pa začela špeh talit(maščoba je lažja od vode) in potem se na kg-jih ne pozna več toliko,ampak na obsegih.Torej je važno,da ne gledamo samo na tehtnico,ampak je dobro,če se tudi zmerimo.Če pa pridno migaš,potem se je nekaj špeha spremenilo v mišice.No,tako nekako to gre.Upam,da ti bo znala katera druga to še bolj strokovno razložit! Marjanca izpod klanca,nisem te hotla spravit do solz,imam raje da se ljudje smejijo! Me danes glava boli,tako da se mi ne ljubi preveč pisat! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. maj 2005 17:01

Pa kaj ja danes s tem glavobolom, pa slabostjo..... Moj me že sprašuje kaj mi danes ni? Pravi, da bom prej končala, če povem kaj me ne boli! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

19. maj 2005 17:05

lep pozdrav prestala 1. delovni dan - sploh ni bilo hudo :) no ob enem pa je to moj zadni dan dijete. na zalost nisem imela danes cas za statistiko, tako da bom povblekala dijeto se za 2 dni pa se bom potemstehtala in vam javim lep pozdrav vipercat

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

19. maj 2005 17:09

Živjo punce, mene danes ne boli nič, sem bila pa včeraj tako sitna, da sva se s fantom kar malo kregala...tudi on je bil tečen; ne morem bit vsega sama kriva. Čudno, ker hrana zih ni bila kriva, ker je bil oh dan. No ja, mogoče sem prepozno jedla prvi normalen obrok...Danes sadje, ampak sem ravno pohrustala nekaj lešnikov in je vse fino. Nič, grem domov po peseka potem pa na en špancir...malo zluftat glavo. Lepo bodite, Sarica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

19. maj 2005 17:17

Petrusha, kje si? Kam si se izgubila, pogrešam te. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti