ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

18. maj 2005 22:02

Sem jezna sama nase... Zjutaj sem bila naspidirana do konca, potem pa sem ga sračkala cel popoldan. Moj tast ima jutri rojstni dan in ker se z mojim nisva domislila nobenega pametnega darila, sem spekla torto. Torta je uspela, problem pa je v tem, ker je veliko sestavin pristalo v mojem želodčku. Sneg, krema, preliv, vse to sem kar na veliko poskušala. In to na B dan. Upam da se mi bo jutri uspelo upreti torti in bo košček počakal do naslednjega dne ko sem na OH. Bodite pridne! tejčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. maj 2005 6:20

Dobro jutro, rožice ! Ta vodni dan me je totalno ožel. Komaj sem prilezla v službo. Vozila sem vzorno počasi. Takoj, ko sem prišla v službo, sem pojedla 2 banani in upam, da bom počasi prišla k sebi. Totalno sem fuč. Pa sem si po zadnjem vodnem dnevu rekla, da jih na bom imela več, pa sem spet podlegla. Aknirad, nisem medicinska sestra. Sem kemik. Po čem sodiš, da bi bila plavo bela marjetica ? Sem slišala, da v soboto ne bo dežja. Upam, da res. Se beremo............. marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. maj 2005 9:03

Jutro! Hvala za nasvete o kremah. Sem včeraj kupila Dove Firming ( za bolj čvrsto kožo ), bomo videli kako bo. Tabina, jaz sem res bila zadovoljna z Baleinim gelom za prožnost kože, pa še drag se mi ni zdel. Saj vem kaj boš rekla, zakaj ga pa potem nisi kupila? Zato ker v moji okolici ni Dm-Ja in se moram peljat drugam. Mislim, da bom šla danes in ga vseeno kupila. Maychi, saj sem vedla, da boš prebrala. Sem kar bolj vesela, ko vidim da nas še spremljaš. Joni, pozdarvljena med nami!!! Po dieto za možgane in balzam za dušo pa kar pridi na forum. Pomaga, da lahko nekomu poveš, potem so težave, problemi veliko manjši. Preizkušeno!!!! Meni se včasih zdi prav smešno kaj me je jezilo, ko berem za nazaj ali ko natipkam in preberem. Tako da včasih kar oklevam ali naj pošljem ali ne. Večkrat se nam pridruži pa bo. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

19. maj 2005 9:59

Joni, pri meni je enako - če so za kosilo testenine, sem lačna po eni uri. Zato sem jih nehala jesti. Raje si naredim pico ali čapatije - po tem je počutje normalno in noben problem ni zdržat do večerje. Kar se pa krem za telo tiče, se pa strinjam s tistim zdravnikom, ki je izjavil, da je bolj od kreme pomembna masaža ob tem. Če je pa celulit zelo izrazit - pri nas, 3MD pa to verjetno ni, saj izginja, so pa zelo dobre fango obloge (malo je packasto, je pa učinkovito). To sem počela enkrat brez shujševalne diete in kolena so mi v 14 dneh kar lepo skopnela. Mislim, da se je packariji reklo Algomar, kupila sem jo pa po pošti. Vsekakor pa mislim, da ob takem tempu hujšanja, kot ga imamo tukaj, nijno rabimo kremo ali mleko za učvrstitev kože in vsakodnevno masažo. Lisa

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

19. maj 2005 10:34

Pozdravljene. Hvala vsem za lepe želje glede okrevanja. Moram reči, da je kar boleče. Tazadnja me še vedno zelo boli, danes pa sem se zbudila tudi z bolečinami v vratu. Grem popoldan k svoji zdravnici. Sicer mislim, da je to res od padca udarec (nabito), vendar sigurnost je sigurnost. Vam javim! Marjanca, Prešeren je res svoje pesnitve pisal v odvisnosti od pijače, toda tudi ti si svoje verze napisala ne ravno v neodvisnem stanju. Verjetno si bila kar pod vplivom vsakodnevne popite tekočine vode! Ha, ha, ha..... Pa reči če ni res! Bajči

marjanca45  

19. maj 2005 10:46

BESSYBORI, TOČNO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Glede na to, kakšno vrtoglavico imam po včerajšnjem vodnem dnevu res ne vem, kaj je bilo v tej vodi ???!!! marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

19. maj 2005 11:45

Bok, punce! No pa smo spet vsi na broju in še malo viška je zraven. Bravo Joni. Boš videla, da boš tudi ti odvisnica ratala. Saj vedno ene te iste tukaj čvekamo, več nas pa bere, ampak ene moramo čvekat, drugi pa raje berejo. Rožica, hvala, sem tudi že sama našla nekaj o trebušnjakih. Zdi se mi samo, da sem nekje na teh naših straneh brala tudi nekaj o trebušnjakih. Pa nimam volje nazaj brat toliko strani. Če bo taprava volja bo priporočeno čisto dovolj. Bessybori, upam, da ne bo kaj narobe. Največkrat si res nabiješ kosti ko padeš, ampak previdnost ni odveč. Držim pesti na najboljše. Ja Marjanca, zgleda da tebi višek vode ne vina da navdih. Večkrat spij malo več vode. Dobiš super inskpiracijo. Po vodi glih nisem imela problema, ga imam pa danes. Zgleda da je tole vreme malo pritisk zmešal. Meni se danes suka. Gobica

marjanca45  

19. maj 2005 12:24

Lisička, počutim se tako, kot bi na prazen želodec spila pol litra refoška. Pa še v računalnik buljim že ves dan, tako, da mi je še slabše. Mislim, da bom za nekaj časa opustila vodne dneve sedaj po dieti. Tako slabo se do sedaj še nikoli nisem počutila. Zoprno je, ker se moram še domov pripeljati in to 40 km v eno smer. Počasi pa sigurno, pa upam, da ne bom naletela na še enega tako "levega", kot sem jaz danes. Sem imela popoldan v planu čiščenje stanovanja in gonjenje kolesa. Mislim, da bom šla v vodoraven položaj. marjanca45

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

19. maj 2005 13:01

Hello! Že dva dni se nisem javla, zato se moram malo načečkati, da ne boste rekle, da sem sam takrat gor, ko sem na tleh (glede hrane). Mal sem brala tiste tavodene in me zanima, kako bom jaz preživela soboto, ko je moj prvi vodni dan. Upam, da bo šlo. A bo še katera vodeno gledala v soboto? V ponedeljek vam javim statistiko in počutje, ker doma nisem prijavljena na forum. Samo berem vas lahko. Nekaj me zanima. Jaz sem na sladkarije volk in me zanima, če lahko na OH dan jem sladko tudi malo vmes, ali je to predvideno sam za večerjo. Namreč, danes je moj OH dan in sem že ena dva kekseka snedla, pa včeri tud ene tri, ker ima sodelavka 40 let in nebi rada razlagala, da sem na dieti. Če imate kje soncem vas prosim da ga pošljete malo na dolenjsko. becki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti