4. apr 2005 19:00
bessybori, ker sem ravno tukaj: gre za rinino knjižico za nadaljnjih 90 dni diete, oziroma, kako se prehranjevati 3 meseco po "dieti". Darchy
4. apr 2005 19:00
bessybori, ker sem ravno tukaj: gre za rinino knjižico za nadaljnjih 90 dni diete, oziroma, kako se prehranjevati 3 meseco po "dieti". Darchy
4. apr 2005 21:03
Večer. Punce in fantje (kljub temu, da se nič ne oglašate, vas nismo pozabile), kako ste preživeli današnji sončen dan? Sama opažam, da sem vsak dan več zunaj, ne glede na to, da se mi vse obveznosti kopičijo. Je pa še vedno bolje biti na svežem zraku, kot pa pisati seminarske...se katera strinja? Sy, me veseli, da si se zopet pridružila. Sicer bi tebi bilo verjetno ljubše, da se nam ne bi bilo potrebno, me smo pa vesele, da si z nami! Rožica, nič se sekirat. Je že itak mimo. Bom uporabila kar tvoj nasvet, se boš pa nekaj dni malo bolj gibala, da boš to skurila, pa boš na istem, kot si bila. Pa še vreme ti gre na roko, tako da sploh ne bo problema. Verjamem v tebe, vem da ti bo uspelo. Darchy, sedaj še pa tebe malo skregam. Nič ne čakaj na "boljše" vreme, da boš pričela tečt. Iz lastnih izkušenj ti povem, da je sedaj ravno prav. Če boš še čakala, bo pa prevroče...Tako, sedaj pa brez izgovorov, jutri tekaške copate na noge, obleči trenirko in en krog. Če pa fant ne bo imel časa, pa kar sama. Tudi ni tako hudo, jaz grem vedno sama, mi je boljše, ker se mi ni potrebno ozirati na nikogar pa imam lahko svoj tempo, odvisno od počutja. Lahko pa še sedaj hitro skočiš, za ogrevanje. Bođš videla, kako se boš potem odlično počutila! Jaz sem mislila, da danes ne bo šlo, ker sem bila že 1 uro v fitnesu, ampak sem se vseeno odločila in šla. Ni boljšega občutka, ko prideš domov in si prijetno utrujen. Encijan, ko svoje rolerje spravim v pogon (kupiti moram nova kolesca, ker imam od 8 samo 2 ali 3!!!) pa pridem pogledati/odrolati ta tvoj krog. Če ne prej se takrat srečamo. Na Skalo se pa tudi spravljam že celo večnost, ampak mi je po pravici ovedano bližje, če grem na "naš hrib"-če poznaš slučajno tur. kmetijo Ančka-tam je štart, potem pa v hrib. No, pa sem se razpisala za cel roman... Izkoristite sončne žarke, naj bi jih bilo še kar nekaj (pred aprilskim deževjem...) Lp, maychi
4. apr 2005 21:18
Rožica, pozdravljena! Zanimivo, da sva spet na istih dnevih Palačinke delam kar po standardu, le da dam samo 1 jajce na liter mase in malo dlje pustim počivat. Saj so za OH večerjo priporočene tortice itd., ki imajo vse notri jajca, mleko in druge dodatke, tako da je vse zmešano. Zato se tudi glede palačink ne sekiram. Testenine mi pa pašejo najbolj takšne brez jajc, kar je pa tudi za to dieto fajn. Pojedla sem 4 palačinke in sem čisto preveč sita (mislim, da bi bilo dovolj 3, ampak se nism mogla upret). Jutri pa bo sadje in ne bom imela preveč časa misliti na hrano, zato upam, da ne bo problema zdržat. LP, Sy
4. apr 2005 21:46
skoraj me je pobralo od smeha. že ene 14 dni skup berem tale forum - seveda prvi in drugi del teme. (marsikaj zanimivega pač najdeš) in me je fant že parkrat vprašal, če sem malo obsedena ... in ko me je to vprašal danes sem rekla: "Ne, sam ful je zanimivo, res." in on pogleda naključno odprt post in prebere "Danes imam škrobni dan in sem jedla krompir." - to je vse kar je pisalo ... oba sva se močno nasmejala, ker sem tako vneto trdila, da je stvar ful zanimiva ... vem, da se tule ne sliši nič posebnega, ampak predstavljajte si naključnega mimoidočega, ki bi videl, da mi je ekstra zanimivo brat, kakšno sadje je danes kdo pojedel ... Zajčica
4. apr 2005 23:05
Za kosilo in večerjo sem se najedla regrada, trebuh imam kot balon - počutim se kot da nebi nič bila shujšana. Jutri pa kljub temu spet: regrat, le da bo s krompirjem. Njam! Zajčica upam da ne bo spet tvoj fant pogledal kakšnega od sporočil (beri: mojega) ki ni čisto nič drugačen od tistega "Danes imam škrobni dan in sem jedla krompir". No pa saj nismo hujšarice tako dolgočasne, daleč od tega, še vse kaj drugega si napišemo, a ne?! Midva s fantom pa v soboto praznujeva najina rojstna dneva in že veselo snujeva jedilnik - sem se odločila da bom JEEEEDLA kolikor mi bo pasal, pa naj bo kar hoče!! Pozdravček, ivonja
4. apr 2005 23:26
Da se vam amlo oglasim. danes sem se tehtala in imam 65,2 kg. Počutim se kot največja suhica in se zelo dobro počutim sedaj v svojem telesu. Še bolj pa bi bila vesela, še bi prišla na 60kg, ampak do konca diete je še veliko in upam, da mi uspe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO JAZ!!!!!!!!!!!! Lepo se imejte, Urši
5. apr 2005 6:51
Dobro jutro, rožice ! Končno se spet malo oglašam, da vam povem, kako uživam, ko je konec diete oz. zaporedja dni. Pa sploh ni problema ločevati hrane, še posebej, ko ni treba paziti ne na vrstni red dni, ne na to, da bi zvečer moral jesti enako vrsto hrane kot za kosilo. Krasno, da lahko npr. za kosilo jem B, za večerjo pa Š. Ni zime za eskime, bi rekli pri nas. Zdaj mi regrat pomaga, da niti dosti ne razmišljam, kaj bi jedla. Regrat na 101 način. Včeraj sem imela sadni dan, ker že nekaj dni "stavka" moja prebava, ki je postala zelo lena in je ni vzpodbudil niti topel donat. No, danes pa seveda regrat in 1 par hrenovk, za večerjo solata iz jajčk, jutri pa regrat s krompirjem..... Skratka, dekleta, splača se vztrajati in potem uživati v bolj svobodni izbiri hrane. Glede gibanja sem te dni bolj omejena, ker se učim za en obnovitveni izpit za službo in mi ne ostane kaj dosti časa za miganje, razen moja polurna jutranja telovadba in vsak drugi dan 100 trebušnjakov. Rožice, berem vas redno, bodite vztrajne in se veselite dag, ki polzijo z vas ! marjanca45
5. apr 2005 7:26
Dobro jutro! Darchy, hvala lepa za pojasnilo. Sem bila včeraj v Mercatorjevi trgovini in sem zagledala knjižico. Sem stalno mislila da je prva, včeraj pa sem bila bolj pozorna in sem videla za kaj gre. Takoj sem jo dala v košarico. Me motivira že za naprej. Včeraj zvečer sem se pregrešila in sem pojedla orehovo potičko. Oh packa! Mi je pasala, sedaj pa sem jezna nase. Pa kaj, če ne drugega, pa je malo bolj zanimivo branje, namesto krompirja pač potička za slučajno mimoidočega. Bajči
5. apr 2005 7:42
samo na kratko vas pozdravim. torej- pozdravljene vse skupaj. nič posebnega ne dogaja pri meni. le to, da sem že kar ready na 11.4. pa ostale ki začnete s tem datumom??? upam, d ami bo ratalo skupaj spacat jedilnik za vsaj 10 dni, ker ko moj želodec dobi občutek da je lačen in grem v službi po malico, ga prav nič ne zanima ločevanje hrane. tako pa misli, da če bom pripravljena naprej, ne bom iskala drugega in razmišljala ob polnih policah dobrot. sicer pa prihaja obdobje sadja inzelenjave, juhej....hmmm, kot da od 1.1. jem kaj druga kot to :/ pa še to. sloveniji je zajela epidemija hujšanja. včeraj je na fitnesu vzklilo poooolno novih (beri mehkih in malce okroglih) ženskic- trener je rekel, da je ponedeljek odličen dan za tiste s slabo vestjo po vikendu :/ pa še prvi ponedeljek po praznikih, zgleda da s(m)o vse čakale na to ;) in smo se odobravajoče nasmihale druga drugi, kar je pomagalo k temu, da sem še bolj intenzivno delala. auucha. vipercat, kje pa si???? pozdravček vsem- pa sem rekla da bom kratka ;) tabina
5. apr 2005 7:50
Evo še mene, da ne boste mislili, da še spim! Samo to sem vam hotela povedati, da mi je včeraj uspelo odteči svoj krog, skupaj s hojo dobrih 40 minut. Se pa ful pozna to, da sem tekla v petek in nato še malo v nedeljo in je hoje že manj, teka pa vse več. In počutje na koncu seveda fenomenalno! Darchy, kar poslušaj Maychi! Čim prej začni, ker bodo dnevi res hitro prevroči, sploh za začetek treninga. Če bomo že (vsaj malo) v tekaški kondiciji, nas vročina ne bo toliko "zadela". Samo upam, da april ne bo premoker! Moram pa reči, da sem včeraj šla teči tudi zato, ker sem vam rekla, da bom šla... Maychi, moja proga ni ravno za rolerje, na njej je namreč taka fina mehka - travnata podlaga - balzam za sklepe, rolerji bi pa protestirali. No, saj blizu je pa asfalt, tako da se lahko enkrat dobiva tam, ali pa še bolje na Skali ali pa na vašem hribčku, ki ga pa jaz še ne poznam, ker je - tako kot tebi Skala - za take pohode na hitro meni pač "predaleč". Saj se moram malo "lokalizirati", odkar sem na štajerskem koncu, tudi npr. na Boču še nisem bila. Lep dan vsem, moj bo spet sadni. EncijanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem