ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

5. apr 2005 15:31

Pozdravljene! Bosti vse čestitke za fantastičen dosežek. Izgubila si veliko kg in cm. Drži se še naprej pa kaj se nam oglasi. Za mano je prvi teden diete. Vaga kaže -2.5kg. Danes sem na sadju vendar sem za kosilo pojedla eno zelenjavno juhico. Jutri bom pa naredila postrvi z veliko zelenjave. LP Dipsi

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

5. apr 2005 15:37

Pozdravljene! Bi mi kdo prijazno pojasnil, kako je s kombiniranjem hrane po 3 mesecih - ali lahko kombiniraš sir (kot dodatek) in OH? - recimo mocarela na pici, ali parmezan v polenti... Ali lahko poješ ob jogurtu kos polnozrnatega kruha? Tu si nisem čisto na jasnem. Lisa

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

5. apr 2005 16:42

Lep pozdrav! Jaz imam jutri 3. vodni dan. Potem naredim se en ciklus, tako da bom zakljucila uradno z dieto v nedeljo z sadjem. Dol mi je slo nekje okrog 10 kg, natancne rezultate sporocim ob nedeljskem zakljucku. :D Se vnaprej se bom trudila locevat zivila in imet en dan v tednu sadni + zelenjavni dan. Btw ful mi delate luste z regratom! Jaz nimam pojma, ce regrat sploh jejo tukaj na Nizozemskem ?!? Videla ga se nisem nikjer do zdaj. :/ Imejte se lepo! Katarina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

5. apr 2005 18:22

Živjo! Jaz sem danes na sadju. FUL me zebe in FUL sem "švoh". Vendar sem se odločila, da se do maksimuma discipliniram, drugače bodo kile kar stale, prvi mesec pa bo po malem mimo. Sicer pa je taka odločitev padla predvsem zato, ker imam veliko preznovanj, kjer se ne bom mogla najbolj držati pravil. Zato se bom že predhodno bolj pazila. Ha, ha,.... Da zdaj kalorije malo v minus spravim, kar pomeni, da bom imela malo v dobrem in se bom lahko brez slabe vesti pregrašila, kolikor pa bo preveč, bo pa potem treba manj telovadit da pokurim, saj bom že itak v minusu s kalorijami. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

5. apr 2005 21:15

Pozdravček! sara.vidmar - startala sem z 90kg!,velika sem 175cm,tako da je sedaj moj BMI 24,4; v soboto pa bom dopolnila rosnih 26 let:)) marjanca45- ja res je,eni smo uspešno končali in upam,da nam vsem uspe obdržati! upam in mislim,da to ne bo prevelik problem,saj sama opažam da se je moje telo navadilo na manjšo količino hrane in na kombinacije,tako da sploh nimam nekih želj in potrebe po hrani,ki je "prepovedana".Res pa je,da se bo malce treba tudi truditi in migati-to pa počnem kar pridno,tako da ni straha! dipsi- hvala za čestitke!!tudi tebi želim veliko vztrajnosti in čimveč uspeha pri dieti-vztajaj,ker se splača!! Danes-ko ni več predpisan dan,kaj jesti,sem bila kar malo zmedena kaj dati v usta...pa je bila potem taka gužva cel dan,da sem uspela pojesti le 1hruško in sedaj prežvekujem jabolko...si bom jutri(upam da bo manj stresen dan) privoščila kakšno dobrotico?! Sladke sanje in lep pozdravček vsem! Bernarda

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

5. apr 2005 21:59

punce, rabim malo pomoči. nikoli ne vem kaj naj jem na škrobni dan za kosilo - ko sem v službi. ne maram namreč solat (torej riža v solati, krompirja v solati, fižola v solati ...), nimam pa šanse jit ven na kosilo. imate kakšno idejo? bi bla mogoče fajn polenta z zelenjavo ali čebulo, pa da jo skuham in zmešam z zelenjavo in dam še zapečt v pečko? to bi znalo bit ok tudi mrzlo kajne? imate kakšen predlog? prosiiiiiiim. ker drugače lahko šele ob 17 ih jem ali kasneje - kosilo, pa sm preveč lačna, pa še večerjat pol ne morem. Zajčica

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

6. apr 2005 7:56

Jaz na skrobni dan ponavadi pripravim segedinovo juho ( recept je v prvi Rinini knjizici), krompirjev golaz ali kaksno podobno juhico z krompirjem. Ce imas moznost, da si juhico pogrejes v sluzbi, ne bi smelo biti problema. LP, Katarina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

6. apr 2005 8:30

Zajčica, jaz sem na škrobni dan zelo rada jedla prebranac in solato. Enkrat sem si naredila tudi polento z rdečo papriko ( v prahu), danes pa bom na Š jedla fižolovo juho s krompirjem. Krasna je tudi koruza v solati s kakšno drugo zelenjavo. dober tek ! marjanca45

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

6. apr 2005 9:13

Lep pozdrav vsem. Imam eno vprašanje: od kdaj je lunina mena v petek? In kje bi lahko to sama ugotovila? Drugaače pa, da se pohvalim: začela sem hodit na sprehode. Vsak dan. In moram povedat, da kar paše. Čeprav nisem verjela, da bom kdaj jaz kaj takega rekla Bosti, tebi pa čestitam za uspeh: upam, da se bom tudi jaz lahko pohvalila s takšno izubo. In veliko uspeha za naprej. lp petrusha

Bar*ba*ra  

član od: 17.8.2004

sporočila: 12

6. apr 2005 9:34

Najprej lep pozdrav vsem! Veliko vas berem, javljam se pa nič - ampak sem zopet začela dieto, tako da hujšam z vami! Petrusha glede lune, v petek ob 22:33 bo mlaj, drugače pa vse o luni na luninem net. Pa pa, Bar*ba*ra Sporočilo je spremenil(a) Bar*ba*ra dne 06. apr 2005 09:35:14

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti