5. apr 2005 9:13
Pozdrav vsem skupaj,
Sploh vam ne sledim več. Tako ste pridne, da ne utegnem prebrati kaj vse ste napisale od mojega zadnjega obiska. V službi imam ogromno dela in bolj malo sem v pisarni, tako da se ne utegnem oglasiti. Tudi doma je veliko dela okoli hiše, nabiram tudi regrat in ko zvečer pridrvim v hišo me čakajo ostala gospodinjska dela. Da bi čakala na pozne nočne ure in si izborila računalnik pa ne gre. Enostavno sem preveč zmatrana. Celo zimo sem bila manj aktivna in zdaj sem vsak večer tako zmatrana, da se sprašujem ... oj mladosti moja, kam odšla si kje siii ... Ja, vse me boli, ampak se bom že utrdila in potem bom spet zmogla!
Trenutno je vsa moja rekreacija prav delo okoli hiše (in v hiši). Malo sem se polenila in treba bo nekaj narediti na tem področju. Rolarje imam še kar v kleti in tudi kolo še počiva, ampak tale vikend bom očistila prah in gremo!
Pri hrani sem kar disciplinirana. Khm, khm, to pomeni, da ne čisto tako kot bi bilo treba. Dieto sem zaključila v soboto (v torek je bila voda in potem še en ciklus), ker smo imeli v nedeljo veliko žurko. Na žurki pa sem si privoščila en borovničevc in par kozarčkov vina. Tako sem bila okajena, da so me skoraj nesli domov :o). No ja, tako hudo ni bilo ampak pasalo pa je. Jedla nisem pretirano: veliko mesa na žaru, veliko čebule!! in ostale piknik dobrote. Odpovedala pa sem se kruhu in sladicam. Uživala sem v svobodi in se uspela krotiti in samo želim si, da bi mi uspevalo tudi naprej. Ponedeljki so tako sadni, za danes pa imam že pripravljeno celo skledo regrata. S krompirjem si ga bom privoščila in komaj čakam.
Dekleta in žene, fantje in možje, kdorkoli ... vsi, držite se. Včasih pade kakšen greh in bolj kot pridobljeni dekagrami nas teži slaba vest. Ampak, če se vrnete nazaj na predpisan jedilnik, ni panike. Tudi sama sem to preizkusila, čeprav samo dvakrat in povem vam, da sem pošteno shujšala. Statistike ne morem deliti z vami, ker še vedno ne upam stopiti na vago, ampak mislim, da sem zelo blizu sanjskim 75 kilam. Sicer pa meni kile sploh niso važne in trenutno se počutim kot kakšna manekenka .. no ja, mogoče tista za modo močnejših :o) hahahahahahahah. Tistim preklam, ki jih gledamo po televiziji pa tako nočem biti podobna. Pri mojih 42 letih bi moral nekdo s kanglico za mano letat, ker bi kosti tako šklepetale, odvečne kože pa bi imela za kakšno lepo torbico!
Seveda bi rada še boljše izgledala, zato se bom zdaj pazila pri kombinacijah in v tej prelepi pomladi bom velikokrat sedla na kolo in si obula rolerje. Vam povem, da se kljub svojim letom najraje rolam. Tudi sama dam na ušesa slušalke, poslušam glasbo in to me tako sprošča. Uživam sama s sabo in ob dobri glasbi, brez vseh tečnob in komandantov. Včasih greva tudi s kolegico in takrat se smejiva kot dve pubertetnici. Ponavadi greva potem še na kakšno pijačo (odlična kolesarska steza je v Kranjski Gori in tudi rolanje je dovoljeno) in po takšnem popoldnevu se počutim 10 let mlajša in veliko bolj zadovoljna. Neverjetno kako malo otroških radosti poživi!!
Pa sem vam spet malo naložila :o) Ampak enostavno moram natresti par misli in se vam oglasiti. Pridne bodite in nikar ne obupajte. Zdajle bodo kile kar same dol letele :o))
Lep dan in še lepši večer vam želim
Marina5