ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

3. apr 2005 21:56

Zdi se, da se je svet nekako ustavil - tudi na tem forumu v dveh dneh niste (nismo) napisale veliko novega. Zanimivo, kako lahko ena oseba ustavi čas. Je bil pa res Človek. Rožica: zdi se mi, da se ti ni treba preveč sekirat zaradi teh "prekrškov" ob gostji s Krvavca, ker včasih pač ne gre drugače. Tudi jaz vem, kakšen vpliv lahko ima Ko se boš spet držala diete, bodo vse morebitne negativne posledice izginile. Drži se! Meni je šlo v prvih štirih dneh diete dol -2,5 kg. Tudi meni se zdi neverjetno, ampak je res. Ne morem rečt, da sem toliko "shujšala", prej bi rekla, da se mi je telo sčistilo. Upam, da lahko računam še na dodatnih -5 kg v prvem mesecu. To bi bilo idealno, ker bi se vrnila na moje stare kilograme izpred pol leta. Obljubim, da bom pridna Vsem želim veliko uspeha! sY

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

4. apr 2005 7:18

Marjetka cvetka še sem tu z vami, sam za par dni sm mrknila in danes komaj uspela vse prebrat. Lepo, da me pogrešaš. Ostale, ki si jih naštela, pa tud js pogrešam. Sicer pa glede na vreme ni nič čudno, da se ne oglasijo, verjetno uživajo na sončku ob nabiranju regrata. Js ga mam tud dons za kosilo, pa včeri sm ga mela, pa jutr ga bom verjetno tud,.... Zdej se ga mormo naužit ko je, a ne? Ta vikend je bil pri meni tud kr grešen in skor na vago ne upam stopit. Sicer pa še en teden in ponoven štart s 3MD. Upam, da mi bo tako lepo uspevalo kot v prvem krogu. Čaubau kokos

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

4. apr 2005 7:40

zdravo! tudi jaz sem še tukaj. Kar nekaj časa sem rabila, da sem prebrala, kar ste čez vikend napisale. Sy, ali si morda ti tudi lani čez poletje bila na tej dieti. Se mi zdi, da sem takrat videla tvoj vzdevek. Prosim povejte mi, kako si pripravljate regrat, da je užiten. Pri nas doma ga pripravljamo tako imenovanega "mesenega" to je s krompirjem, in polivko iz pražene zaseke in moke, kar pa ni najbolj primerno, za dieto, je pa res, da je takšen božanski. Zato me zanima, kako si ga pripravljate za dieto, da ne bom imela več slabe vesti, in si bom tudi jaz pripravila na tak način. Bajči!

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

4. apr 2005 7:58

Dobro jutro! Bessybori, jaz si pripravljam regrat takole: če imam B dan, si ga naredim z jajčko če imam Š dan, si ga naredim s krompirjem drugače, ga pa jem tudi brez dodatkov, samo česna si dam veliko (naravni antibiotik). LP Barbolinka

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

4. apr 2005 8:15

hali halo, mačke, kako gre? Tudi jaz sem cele dneve zmržnjena. Da ne govorimo o spomladanski utrujenosti! Mislim, da se bom začela prištevati med medvede - razlog za zimsko spanje. Verjetno se bo vse spravilo v pogon sedaj, ko je pomlad - tudi jaz. S fantom že načrtujeva tek, upam, da bo kmalu dovolj toplo. Ugotovila sem namreč, da če se nič ne gibam, gredo kile gor, pa se ne rabim kaj preveč pregrešit. Enostavno potrebujem gibanje. Po preteklem tednu, ko nisem bila na fitnesu, me je kar groza. Ena kila je šla gor že do petka, ampak sem jo že uspešno uničila. Sedaj se botim še s tistima dvema od velike noči. Itak bo pa kmalu konec diete. Nisem se še odločila ali bom upoštevala ločevanje naslednjih 90 dni, ali pa se bom pridružila Maychi. Moram še malo naštudirati, kaj mi bo bolj pasalo. Nekako so mi bolj všeč nesadni zajtrki, ločevanje pa itak tudi je. Nekaj osnovnih napotkov že imam (HVALA, Maychi), sedaj moram pa še v knjižnico, da naštudiram podrobneje - če ne bom dobila, bom pa spet Maychi fehtala, za kako medvedjo uslugo (uf, spet medvedi... - lepi, okrogli , puhasti - ja, samo pod pazduho se ne obrijem, pa se bom začela kar prištevati ). Drage moje, april je tu, pomlad... fini sveži zrak...gremo ven, pa migajmo! Darchy

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

4. apr 2005 8:40

Joj joj, kaksen vikend... Na sadni dan sem se tako napila vinčka da me je danes pošteno sram... Sama sem kriva, ko pa pijem na prazen želodec. Še zdaj se mi v glavi vrti. Sem pa včeraj popoldne veliko regrada nabrala, za ene trikrat ga bo. Nameravala sem ga naredit z zaseko, pa ga ne bom, ker sem že včeraj pri sadnem dnevu toliko grešila, pa se ne bom še danes zaseke nažirala. Bessybori strinjam se s tabo da ga ni čez meseni regrat!! Samo mi ga ne delamo z moko. Na kakšen način pa to narediš? Mislim koliko moke daš - domnevam da med praženo zaseko? Pozdravček, ivonja

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

4. apr 2005 8:48

Dobro jutro! Ko bo imela katera voljo in čas,mi naj prosim odgovori na nekaj vprašanj. Vem da bi odgovore našla v knjigi Naslednjih 90 dni, pa si je nisem še kupila. Pravijo, da moraš po 90 dneh prekiniti z dieto. Ampak, če še vedno do 12.00 ješ samo sadje, potem pa ločuješ živila, se diete še vedno držiš, ne? Ali je poanta samo v tem, da nimaš strogega zaporedja dni? Kako je s sladkarijami? So priporočljive samo na OH dan? Glede na sedanje izkušnje bom jaz po končani 3md kar razlezla spet narazen, če se ne bom strogo držala predpisanega. Oz., kaj boste ostale delale po končani dieti? Aknirad-bombica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

4. apr 2005 9:15

Hojla! Moram skesano priznati, da sem dieto začasno prekinila. Je bilo preveč (konkretnih) grehov na kupu, tako da ne bi bilo pravega učinka. Najprej je bila velika noč, pa moj rojstni dan, ta vikend je sestrična dobila hčerkico, 12. aprila pa ima rok še moja sestra in to so (upravičeni) razlogi za prave fešte. Ko rodi moja sestra in bo nazdravljanje za mano, pa začnem s 3MD od začetka. Vmes se nameravam po najboljših močeh držat pravil te diete. To bom vzela kot vajo za kasneje, ko bom z dieto dejansko zaključila in bo potrebno vzdrževati dobljeno težo. Danes bom imela sadni dan, za čiščenje po vikedu. Tudi po končani 3MD nameravam imeti na ponedeljke sadni dan, tako da čez vikend ne bo slabe vesti. To sem prakticirala že par let nazaj in dejansko funkcionira. Tako, vest sem si sedaj olajšala in šibam nazaj na delo. Pa ne me preveč kregat. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 04. apr 2005 09:16:23

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

4. apr 2005 9:15

Barbolinka hvala za nasvet, saj je čisto preprost, le včasih ga ne vidiš, pa ti prav pride nasvet nekoga drugega. Ivonja, ja božanski je. Jaz ga pripravim tako: na regrat narežem ogromno česna in krompirja, posolim, spražim zaseko in ko so ocvirki rumeni dodam dve žlici ostre moke,na hitro premešam in dolijem vodo. Pustim da na kratko prevre, dodam kis in to polijem po regratu, ter premešam. Res je dober. Polivke je toliko, da je regrat bolj na mokrem, lahko pa tudi manj. Pač po okusu. Poskusi, pač na škrobni dan. Res je da je bolj kaloričen zaradi zaseke, pa pač nič drugega ne ješ zraven. Bajči

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

4. apr 2005 9:16

Živjo. 2.4. zadnji dan 3MD diete. teža - 5 kg (ni uspelo še 3 kg) obseg - povsod nekaj cm minusa počutje - božansko Jaz sem menda tista, ki je najmanj minusa pridelala. Sedaj sem si dala načrt: vsak ponedeljek sadje, potem ločevanje (brez vrstnega reda), pa vodna luna. Če bom po enem mesecu na isti teži, bo super, če ne, pa ponovitev. Sem pa prišla do ugotovitve, da se da, če si le dovolj prepričan. To sem morala zapisati, da bo bolj držalo (a se bojim, da Sicer pa lep dan in veliko regrata. lkc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti