4. apr 2005 13:26
Oj, tele strani se pa vse hitreje množijo. Se mi zdi, da je Jernej komaj otvoril 3. del, pa smo/ste že spet več kot tretjino zafilale. Se vidi, da je tu pomlad in se bliža poletje, želja po zdravem in skladnem telesu pa zato vse močnejša.
Jaz bi enkrat te dni morala že zaključiti 3MD, pa sem toliko prirejala dneve, da še nisem uspela pod streho spraviti vodnega dne (no, pri meni je v tej rundi to dvojni sadni dan), zato sem po "prirejenem vikendu" 2 dni na sadju, potem pa imam še en štiridnevni ciklus in nato se vam oglasim s statistiko. Kaj pa ostale, ki ste začele na začetku leta? Kakšen je rezultat? Marjanca, bravo, ti si res faca!
Maychi, glede teka imam podobne občutke kot ti. Res se je težko spraviti, občutek po vrnitvi domov in po prijetno toplo-hladnem tušu pa je fenomenalen in se prepričujem, da si moram ta občutek vtisniti v spomin, da se drugič ne bo tako težko spraviti. Jaz sem trenutno še v fazi izmeničnega teka in hoje in uvajanju rednega treninga. Čez vikend je OK, čez teden pa je pri meni še preveč izgovorov (od vremena in časa naprej). Ampak imam upanje, tako kot sem (no, sva - skupaj z možem) "uzakonila" nedeljsko Skalo, bom upam tudi tek 3-krat na teden. Sicer pa je po Poletu prvih 8 tednov namenjeno predvsem temu, da vadba postane redna. Sem pa tako vesela, da lahko zdaj s Skale spet tečem, ker nekaj časa potem, ko je skopnel sneg, ni bilo ravno prijetno čofotati po močvari (pa tudi varno ne!) in sem zato raje hodila. V petek sem bila tudi jaz "pridna" in odtekla svojih 40 minut, v soboto sem samo hodila oz. se sprehajala, za nedeljo veš, danes pa mi morda spet uspe tek (če bom le pravočasno doma). Mojo progo tako poznaš - če tečeš tam, me lahko srečaš, v tvojem koncu sem bila doslej edino s kolesom (in avtom)...
Čao, Encijan