4. apr 2005 9:20
dobro jutro pa se res pozna tale soncek kar manj se vam ljubi pisato. saj je pravi lepo se martinckajte in uzivajte, jaz grem pa tudi malo ven vipercat
4. apr 2005 9:20
dobro jutro pa se res pozna tale soncek kar manj se vam ljubi pisato. saj je pravi lepo se martinckajte in uzivajte, jaz grem pa tudi malo ven vipercat
4. apr 2005 9:34
Ikc, čestitke za uspešno 3MD. Mislim da vas je kar nekaj ta vikend zaključilo z dieto. Ne pozabite na nas in poročajte, kako vam uspeva vzdrževanje nove teže. Pa še enkrat vsem čestitke. tejčica
4. apr 2005 9:47
Bessybori hvala za recept! Bom poskusila. Ikc čestitke ob koncu 3MD. Mislim da bo tudi moj rezultat podoben tvojemu - 5kg, če bo še kaj več minusa bo fino, če bo pa ostalo na 5kg bom pa ravno tako zadovoljna. LP ivonja Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 04. apr 2005 09:50:48
4. apr 2005 9:50
Hoj! Dan tehtanja! Uspešno prestan po 10 dneh ( vmes so bili veliko. prazniki, pa moji arašidi ( mimogrede sem pogledala kako kalorični so, bom rabila veliko časa, da jih pokurim pribl. 600 Kcal= 10dag ) ) Ja, zato pa punce ne jih jest!!! Zdaj sem pa najbolj pametna, ko sem več kot potešila željo po njih. Skratka -0,2 kg nekaj je pa le. Hvala vsem za spodbudne besede, ko je kriza ti vse te besede čudežno pomagajo. Aknirad že sama si ugotovila poanto prehranjevanja po 90 DD. Dnevi pa si v novi knjigi sledijo takole ( Zajterk- sadje ) B, Š, Š, B, OH, SADJE ( KOSILO), VEČERJA - ni več pomembno da jeste izto kot za kosilo, pomembno je le da pravilno kombinirate živila. Kolikor sem jaz prelistala novo knjigo, sem ugotovila, da si kosila in večerje niso enake, kar ti najprej psde v oči ( npr. Kosilo - B, Večerja - Š ; . . . . . . . . . . . . Kosilo- Š, Večerja - B ; . . . . . . . . . . .Kosilo - OH , Večerja - OH ; . . . . . . . . . . . . Sadni dan SAMO SADJE!!!!! Vsak 29. dan = VODNI DAN Opazila sem še, da glede na to, da je večerja vedno drugačna so v glavnem izbrane lahke večerje ( npr. Š večerja = skleda solate obogatena z koruzo ali malo fižola, Solata iz 3 krompirjev in čebule, 2 sojina polpeta ..... ; B večerja = solata iz tune ali puste salame z razno zelenjavo, pusto skuto z žličko meda ali diet marmelade, 1 lahek jogurt vkaterega lahko zamešaš 1 žlico kosmičev, jajčna solata , jajčna omleta, 1 par kuhanih hrenovk z gorčico, 10dag puste salame z malo zelenjave, OH večerja = 1 kos torte in košček temne čokolade,.... Tu pa mislim, da imamo vse dovolj idej!!! :))))) POMEMBEN JE ČASOVNI RAZMIK MED OBROKI, KI JE ENAK KOT DO SEDAJ!!!!!! Aknirad upam, da sem ti vsaj malo pomagala in da se ni že katera prej potrudila, ker že tako dolgo pišem..... veliko uspeha še naprej!!!! Lp ROŽICA. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
4. apr 2005 10:25
Hvala Rožica. Mi je že jasno. Mislim pa, da bom imela sadni dan (kot večina ostalih) kar ob ponedeljkih, vodnega pa na lunin mlaj. Mislim da je takrat prazna luna in "naj bi" bilo takrat najbolj uspešno hujšanje po luni. Bomo videli. Ampak do takrat me loči še 41 dni. Ne morem verjeti, da je teh 49 tako hitro minilo. Aknirad-bombicaneznan uporabnik
4. apr 2005 10:42
Oj! V teh 3 dneh ste toliko napisale, točno 7 strani. Moram pojamrat, da smo imeli smrt v družini in sem bila tako potrta, da sem grešila 3 dni skupaj. danes sem k sebi prišla in sem se znova lotila diete. Imam pa vprešanje, kako zatrete željo po sladkem v času predmenstrualnega sindroma. Jaz sem namreč neznosna, če tkrat ne jem sladko. barbi1
4. apr 2005 11:03
Ikc, če se že gremo kdo je najmanj shujšal, sem to definitivno jaz (razen če se v tem mojem zadnjem tednu še kak čudež zgodi). Rožica, hvala za "obnovo" nove knjižice, sicer jo imam tudi sama, ampak si res lepo razložila. Vsem tistim, ki jeste regrad z zaseko...hmmm...a ni zaseka bolj B - po moje, če že mora biti zaseka, je najbolje regrad z jajčko in zaseko. S krompirjem pa...ne vem no, ne preveč gor dat, no. Sama itek ne maram regrada... Hja, samo v višinskem (al pa nižinskem) klubu sem ...pa kot je rekla že vipercat: Veselo martinčkanje Darchy
4. apr 2005 11:19
DARCHY, res je zaseka verjetno B, vendar pa glede na to, da gre k takem regratu krompir, ki pa ga je neizmerno več kot zaseke, je to bolj za Š dan. Saj zaseke je morda malo več, kot če bi zabelili z oljem. je pa res, da je tako pripravljen regrat malo pregrehe, ampak, če ne ješ nič drugega zraven pa tudi ni tako hudo. bajči!
4. apr 2005 11:27
bessybori, itak je najpomembneje, da uživate v tistem, kar si pripravite Darchy
4. apr 2005 11:33
Pozdravček še od mene. Danes je moj 2. OH dan in čaka me makaronova solata. Zaenkrat dieta poteka brez grehov, vključila pa sem tudi veliko gibanja in pa vsaj 100 trebušnjakov/dan. Bessybori, pustila sem ti sporočilo v beležki.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Raca z rezanci na azijski način