ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

2. apr 2005 7:51

Kat, saj če bi jaz malo poštudirala, bi se spomnila: ti si tista, ki se poročiš v holandiji, kajne? Ni holandija čudovita? Boste imeli poroko v njihovem stiilu ali bolj v našem? Jaz imam namreč teto tam in se spomnim poroke od njenega sina... zanimivo. Drugače pa verjamem, da te razganja od sreče. Midva živiva skupaj, imama sina, pa vsakič ko se spomnim, da boma v kratkem rekla tisti slavni "da", se kar nasmejem. Ampak ko ne bi bilo toliiiiko dela s pripravami.. Riba-ribica, upam, da si tokrat sprejela zasebno sporočilo?!? Jaz pa sem se odločila, da bom danes poskusila z vodnim dnem. Bomo videli, če mi bo uspelo. Jutri imamo namreč prvi piknik, jaz pa obožujem meso iz žara, tako da se že danes kaznujem za en zrezek ali pa čevapčič preveč jutri.. Lep pozdravček v tem sončnem jutru petrusha

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

2. apr 2005 9:39

Ah no, ne vem če si ravno želimo imeti srečanje 50-ih babnic v neki planinski koči ?! Saj mi smo itak že skoraj 100% zmenjene za piknik a ne?! Ker nas je tako veliko in ker vsak predlaga nekaj svojega mislim da se bomo menile do pantiveka ča sploh, tako da predlagam da se preveč ne zmišljujemo in se držimo prvotnega plana, bo najenostavneje. ivonja Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 02. apr 2005 09:42:04

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

2. apr 2005 11:09

ja jest sem seveda za. upam samo da se bo javla kaksna, ki bo pripravljena zrihtat in rezervrat prostor. potem pa samo se zzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! vipercat

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

2. apr 2005 13:40

Marjetka cvetka in ostale sotrpinke, kako se kaj zalivate? Jaz sem do sedaj konzumirala 2 litra. Žal je bil vmes tudi greh. Bila sem namreč na nekem obisku in sem morala hočeš nočeš poskusiti domači kozji sir. Bil je res odličen, pojedla sem ga cca 5 dkg. Tako je, če moraš na obisk. Več pa ne mislim grešiti. Škoda, da je pri nas burja in me ne mika sprehod. Še raje bi pa šla na vrt kaj delat. Za žur sem pa zmeraj. Vse se vrtimo okoli tega, predlog je že padel - okolica Ljubljanel. Tiste, ki poznate okolico, predlagajte! Potem bomo že pomagale. Nekoč sem to poznala dobro, sedaj pa res nisem več v teh štosih. Poznavalke, na plan! Tudi na Jeneja ne smemo pozabiti. Majdad majdad

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. apr 2005 23:04

Hojla! Majdad,sem se zalivala z vodo do dvanajstih,pol sem pa pojedla kos kruha,pa se spet zalivala z vodo. Tako,da tudi pri men ni šlo brez greha! No,pa nič hudga,sej čez en teden je spet lunina mena,bo pa takrat brez greha. Tud jaz mislim,da je najboljš,da je srečanje nekje v središču Slovenije,pa fajn bi bilo,če bi rezervirali še kakšna ležišča,ker ga jaz mislim žurat do kraja,taka skrokana bi pa bolj težko našla pot do doma!.Ja,pa na naše administratorje ne smemo pozabit,če se le ne bodo basali z burgerkingi! Kje je kaj zadnje čase naša Marina5?Se je že naveličala jest purane in je končno zmazala tisto suho klobaso! No,pa Francko tud pogrešam!Pa,Kokos,kako gre tebi? Tudi dalmatinko pogresam! No,mejte se lepo in uživajte! Adijo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 03. apr 2005 20:40:49

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

3. apr 2005 10:56

Jutro! Ja, prav imate. Sem zaspanka in ura je že skoraj 11:00 jaz pa še govoriti ne morem, počutim se kot da bi me tramvaj povozil,........ Pričelo se je obdobje zmrzali. Včeraj me je tako zeblo in nisem se mogla ogreti. Saj po eni strani sem srečna da je tako, ker vam kaj to pomeni. Adijo maščoba!! Samo prijetno pa sploh ni. Verjetno mi je pritisk še kar padel, se mi malo smoti in se naredi črno prd očmi. Ne morem vam povedeti kako slabo se počutim. Pojem pa po mojih ocenah preveč. Pa Še teta s Krvavca bo prišla na obisk, pojem vse kar mi pod roko pride... Danes zjutraj sem najprej počistila ogroženo hrano po kuhinji in jo dala nekam, da mi ni na očeh. Neboste verjele včeraj sem se ob pol noči lotila arašidov, jaz pa B dan, pa brez "podna" ne vem koliko sem jih pojedla, ker imam nasute v zeelo veliko skledi, po moje jih je bilo veliko, ker nisem in nisem mogla nehat. A ja že popoldan sem se lotila 2 uri po kosilu sadja, potem kar hitro spet tun z paradižnikom in na koncu zraven ostalih še jogurt in kos kruha. :( Zdaj pa dovolj tarnjanja, grehi so zapisani, upam da ne tudi po mojem telesu! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

3. apr 2005 11:46

dobro jutro oziroma v mojem primeru mackasto jutro. uceraj sem imela ho dan in sem prweskocila vecerojo zato, ker je moja sladica bila sadna vodka in to kar lepa kolicina - smo imela zenski vecer, pa smo ga sle mal zurat, tko da mislim da sem kar pokurla kalorije ki sem jih dobila pri "vecerji" haha no punce upam da se imate lepo in da uzivate na soncku - jest moram povedat da je lepa razlika to da lahko za ven oblecem majcko ki se je prej nisem upala :) papa vipercat

ivonja  

sporočila: 523

3. apr 2005 12:02

Rožica ne sekiraj se zardi tistih arašidov. Očitno si jih rabila - glede na tvoje slabo počutje. Saj se vse občasno malo pregrešino, pa nam kljub temu dobro gre! Je pa res da je treba paziti da se ti grehi prevečkrat ne ponavljajo... Meni je bilo pa včeraj malo slabo po sladkem. Res pa se da sem zraven peciva jedla še nagravžne žele bonbone, ki jih bajdevaj neznansko obožujem. Ni čudno da mi je bilo od te kombinacije slabo... Danes pa imam sadno nedeljo. Naši pa postrvi pečejo. Se bom zadovoljila le z vonjavami... Popoldne grem pa po regrat za jutri. Vsem želim eno lepo shujševalno nedeljo, ivonja

aknirad  

sporočila: 87

3. apr 2005 18:40

Ej Rožica, tudi mene že tri dni zzzzzeeeeebe da je joj. Sinoči sem imela za spat obute celo nogavice! Upam da drži, kar praviš - da to pomeni adijo maščoba. Pa tudi na teto s Krvavca čakam te dni, tako da je za znoret. Na Š dan (včeraj) mi je tako sladkor padel v krvi, da sem kar zmazala rebro jedilne čokolade. Vsaj alergije ne bom imela, če me že vse drugo te dni zaj.....! Ivonja, na začetku diete, sem 2 x na OH dan skoraj bruhala po čokoladi, čeprav sem jo prej lahko pojedla na kilograme. Pa se je stanje samo po sebi uredilo. Bom drugič več napisala, sedaj sem dobila obisk. Ciao Aknirad-bombica

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

3. apr 2005 19:27

Ojla! Sem se prišla malo pofočkat. Za mano je Š dan, ki sem ga preživela skoraj brez greha. Jutri si bom gotovo privoščila testenine in seveda regrat. Pogrešam Piciko - kje si ? Pogrešam tudi Mici_33, da nisi slučajno zbolela ? Vsem ostalim želim lep preostanek večera. LP Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti