1. apr 2005 22:50
Dober večer vsem !
Kako lepo je brati, da se tako z veseljem pasete. Pa bi res bil greh, da bi pustili regrat na travnikih, ko pa je solata tako draga, njega pa nam narava da zastonj, pa še malo noge in hrbte pretegnemo. Prav neverjetno, koliko sem ga letos že pojedla. če le morem, ga jem 2x na dan.
No, jutri nas je menda kar nekaj, ki končujemo 3MD. Upam, da se je ne bom rabila spet lotiti kdaj pozneje. To zaporedje dnevov mi je bilo na koncu zelo odveč. Prav vesela sem, da si bom sedaj sama določala, kaj bom kateri dan jedla. Mislim, da si bom še kar nekaj časa pisala jedilnik, ker bo to na nek način moja kontrola.
Rada bi se zahvalila vsem, ki ste me bodrile, me tolažile, ko mi je kakih 14 dni nazaj vse "dol padlo". Res hvala in verjemite mi, da je kakšen kg manj vaša zasluga. in zato bi tako zelo rada, da bi nam res ratalo srečanje. Sem za to, da so z nami le moški, ki hujšajo z nami ali pa so že končali. Svoje miškote mislim, da lahko pustimo doma.
Brez skrbi, da vas bom še brala, pa kaj napisala, kako mi gre, predvsem, kaj se dogaja z mojo težo. V knjižnici pa si bom izposodila Montignaca, da vidim, kakšno čudo je to, čeprav se ne bom lotila nobene diete več. Le ločevala bom živila in ni vrag, da teža ne bi mirovala.
Kako boste pa druge proslavile konec diete ? Mene čaka ena krasna sladica, potem pa končno kozarec refoška. Želja je, kaj pa bo ratalo, ne vem.
Jutri je zadnji OH dan in pojedla bom pisane testenine z zelenjavno omakico, pa seveda regrat, tokrat brez krompirja.
Tiste ta nove, vztrajajte, ker se res splača. Ko človek opazi zavistne ženske poglede in moško začudenje v očeh, je ves trud poplačan. Najlepše pa je iti v trgovino in poiskati oblačila s "staro" velikostjo. In potem krik veselja, ko je vse preveliko. To pa je orgazem brez seksa, punce. Zato, junaško naprej. Pa še čas s to dieto hitreje mine, saj se dnevi tako hitro menjavajo in kar naenkrat je tu 1., pa 2. in 3. vodni dan.
Izgubila sem torej 14 kg, obseg bokov je manjši za 12 cm, obseg bedrc za 8 cm. Pasu si nisem merila.Joškov skoraj ni več, porabim pa več krem za obraz, da ne izgledam kot galapaška želva. Počutim se kot prerojena in ne vem zakaj, me zadnje tri dni noga neverjetno malo boli. Kar čakam, kdaj bo tega lepega konec in se bo spet začelo mučenje. Skratka, trenutno se počutim tako lahko, tako polno energije, kot bi bila stara 25 in ne 46 let. No, to je to.
Lep večer vsem !!!!
marjanca45