1. apr 2005 13:04
Lep sončen dan vsem skupaj!
Kako jaz uživam v teh lepih sončnih dneh.Po kosilu se grem past na travnik-nabirat regrat. Kljub temu, da so "sprejeli zakon, da se ga ne sme več nabirati"-še dobro, da je prvi april, drugače bi še verjela, ampak ustrašila sem se pa vseeno
Rožica, saj veš kako je pri dietah. Nikoli ne reči jutri začnem. In tako sem se v sredo zjutraj zbudila in sem si rekla, zakaj bi čakala do petka, če lahko začnem že danes. Pa saj sem napisala, da vas v bistvu nisem zapustila, samo nisem več na isti dieti kot ve, je pa zelo podobno-tudi kombiniranje.
Maza, zanima te kako izgleda moj jedilnik. Ja gledena to, da je danes moj 3!!! dan, bo to bolj težko ampak...
zajtrk: ali sadje, ali samo B (jajčka, hrenovka, sir-brez kruha)-ampak jaz tega še nisem jedla, ker se mi zdi "pretežko"; jem pa polnozrnat kruh (domač!) z marmelado brez sladkorja, skuto in musliji z jogurtom
kosilo: špageti z zelenjavo, včeraj sem imela riž in solata. Regrat si pripravim z ješprenom in lečo, in je super (se da preživeti brez krompirja)
večerja: solata, regrat...v glavnem nekaj lahkega
Količinsko pa tako kot pri 3MD, kosilo poln globok krožnik. Zjutraj pa tako, da si sit!!! Zajtrk naj bi bil najpomembnejši obrok dneva!
Sicer ne vem ali je to vpliv mojih "novih" zajtrkov ampak prebava se mi je tako poboljšala, da sama ne morem verjeti! Zgleda, da vpliva velika količina semen, polnozrnatih izdelkov.....Končno!!! Še donata ne pijem več...
Tako dovol za sedaj, grem pripravit kosilo (danes imam lignje in gambere ter seveda regrat z jajčko)
Lp in uživajte v sončku!!!
maychi