1. apr 2005 9:48
Jaz imam pa eno vprašanja, kaj lahko na Š dan če ješ pomfrit za kosilo, ješ čips za večerjo? bambola
1. apr 2005 9:48
Jaz imam pa eno vprašanja, kaj lahko na Š dan če ješ pomfrit za kosilo, ješ čips za večerjo? bambola
1. apr 2005 9:54
Dobro jutro vsem skupaj! Amelie, Mia 26 lepo pozdravljeni med nami! Bosta videli, da vama bo uspelo s pomočjo tega foruma. Zame je kot balzam: prej, ko sem hujšala, se nikoli nisem upala nikomur potožit, kaj šele iskati kakšen nasvet. (Moje prijateljice so vse tam okoli 50 kg). Ve tukaj ste pa res super!!! Prav tako vam z veseljem poročam, da se je moja vaga premaknila po več kot enem tednu in sicer za -1kg!!! Tako je šlo skupno do danes (16.dan) - 4 kg!!!!!!! Prav srečna sem! Prav tako poročam, da sem se danes odločila in grem na prvi daljši sprehod z vozičkom: tam cca 5-6km. Sem se prav opogumila, ko ste govorile, na kako dolge sprehode hodite. Tako da je padla odločitev: vsak dan vsaj tako turo. Upam, da bom ob koncu meseca prišla na kakih 10 km. To bi bilo super!!! En sončen pozdravček vsem skupaj. petrusha
1. apr 2005 10:04
Bambola, mislim da sploh ne bi smela pomfita jesti me 3MD, saj ga cvres, ocvrto pa je prepovedano. Enako je s čipsom, pa se obilo slano je, kar tudi ni zdravo. Bolj priporočam kakšen pire krompir ali pražen krompir, krompir v kosih, ... Razen če pečeš pomfri na kakšen poseben način brez olja, potem ga čimprej posreduj, saj sem prepričana, da bo veiko forumk zanimalo. Jaz danes kuham božanski ričet, za mene in kolegico hujšarco brez mesa, za fanta in brata pa z ostanki velikonočne šunke, ki jo dobijo šele na krožniku. Pozdrav iz sončnega Maribora. olina
1. apr 2005 10:09
Zadnjič mi je dala ena gospa tle na foromu recept kako narediš pomfrit in to tako da ga daš v el. pečico in ga pečeš v alu folji. bambola
1. apr 2005 10:20
Bambola, a ga pečeš v pečici brez olja, samo z al folijo? Kolk dolgo gapa pečeš? Barbolinka
1. apr 2005 10:29
Tabina, jaz sem v prvem mesecu shujšala 7 kg, v drugem 3 in v tretjem 3 kg. Pa nisem grešila v nobenem mesecu, mogoče sem včasih pojedla malo več, kot bi bilo treba, vendar sem se vedno bala, da bom lačna in bom potem navalila na hrano. marjanca marjanca45
1. apr 2005 10:31
Živjo! Sem pregledala stran Mačkic. Mi je bila kar všeč,nekaj takšnega pogrešam že vse od začetka informacije na enem mestu, zato imam pod priljubljeno celo mapo povezav na temo 3MD. Le to se mi ne dopade, da zberejo podatke z drugih forumov, no do tu je še vse vredu saj jih posredujemo zato, da bi komu pomagali, kar me ujezi je to da se nekdo podpiše pod nekaj, kar je samo skopiral od drugje. Drugače pa nimam nič proti, tudi me bi lahko oblikovale nekaj takšnega. Vzemimo si jih za vzgled, one so svoje srečanje že uspešno organizerale! Upam, da tudi nam uspe, pa brez moških prosim, izjeme so le tisti, ki skupaj z nami "trpijo" ob takšnih ali drugačnih težavah pri izvajanju 3MD. Čeprav se nam bolj po redko javijo, upam da se bodo javili na srečanje. Kaj pa če bi poizkusile izbrskati gostišče ali kaj podobnega kjer bi nam lahko pripravili, večerjo/kosilo v stilu 3MD, torej 4 različne menije (B,Š,OH,S), po možnosti kaj ekstra, kaj novega. Bambola tudi jaz ne jem ocvrtih jedi, kaj šele čipsa, zato jih tudi tebi ne priporočam. pKOROS2 povej da si na dieti! Če ni druge možnosti, da se izogneš grehu. Če pa imaš drugo možnost pa naroči nekaj v B sklpu, in zaradi mene lahko o dieti tudi molčiš, vendar navsezadnje so tvoje prijateljice, tudi solatni bar ni slaba ideje, če ti je na razpolago. Maychi, hoj! Kar tako na tiho, si odšla. Povej statistiko drugega kroga, da vem kaj lahko pričakujem (koliko kg v 1. 2. 3. mesecu; koliko cm). Želim da ti po Montignacu uspe! Lp, ROŽICA. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
1. apr 2005 10:50
Danes sadje...Se kleeeestim....Ker je jutri luna (mimogrede padajoča in prazna luna naj bi bili bolj uspešni) , se bom jutri pridno zalivala. Tako se bom malo kaznovala za prejšnje pregrehe. Encijan, hvala za opozorilo. Sem že telefonirala in bom danes vrnila Rinino knjižico. Rekli so mi, da rabijo izvod zaradi tiskarne. Pa še nasvet za krompirček (morda je kdo že o tem pisal, a nič zato). Zreži ga na kolobarje, posoli in speci na kuhinjskem električnem žarom (roštiljem) . Jaz ga tudi pokrijem z zgornjo kontaktno ploščo...Hmmm..., kako hrusta... Tejčica, kam si poniknila? Sedaj pa grem na spreehod. Majdad majdad
1. apr 2005 11:14
Hojla! Punce, sploh si ne morete predstavljati kaj pomeni en teden brez fitnesa! Ne samo, da tisti dve velikonocni kili nista šli dol, še eno sem zraven pridelala! Kar pomeni, da je od začetka diete, pa do skoraj konca rezultat -1kg. Tako, žalostno. Darchy
1. apr 2005 11:15
Rožica, zanimiva ideja s 4 različnimi meniji. Kar predstavljam si, ena je mesek, druga riž, tretja testenine, četrta kompot. Dobra fotografija! Morda že veste ali pa ne? Od 6. do 9. aprila bodo v Europarku v Mariboru dnevi zdravja, predstavilo se bo tudi uredništvo revije Rina. To sem prebrala v novi Rini, saj veste jaz čitajoča, doma mi že pravijo, da preveč berem, jaz pa si mislim, da vsaj ne redi. Pa še to, tudi jaz se že cel mesec vrtim okoli 73 kg, tudi več je že bilo, verjetno bom morala biti vtem mesecu še bolj pridna, saj 1. 5. 2005 slavim konec diete, kakršenkoli že bo. Pozdrav! riba-ribicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom