1. apr 2005 8:21
Ciao mačkice,
moja preobrazba se začenja.... Uradno. Tehtnica se je ustavila na 55kg in še nekaj zraven. SUPER!!!!! Zdej čakam prvi vodni dan, po njem pa še 5-dnevna očiščevalna juhica in če pridem po vsem trudu nekje konec aprila na 53 sem zmagala.
Poleg tega mi je moj najdražji obljubil, da me bo za prvomajske "počitnice" (ŠTUDENTJE JIH NIMAMO) ganjal po Londonu in mi ne bo pustil zabušavat, da bom full aktivna. Je reku, da mi objlub, da bom v nekaj dneh izgubila še kkšno kilco, čeprav bom mogla uživat angleški zajtrk - sem mu objlubila, da ne bom komplicirala s sadjem, če tega v hostlu ne bo. Itaq bova pa cel dan okol pa aktivna, tako da upam, da morda majhne pregreške konec aprila in začetek maja ne bodo usodne;)
Aja, zdej pa k moji preobrazbi. vČeraj sem bla po ENEM letu (si predstavljate to????) pri frizerju. Prej sem vedno hodila k enem tipu, ki je obvladal situacijo, pol je pa lokal zaprl. In sem šla k eni ženski, pa me je utrigla kot eno kuro. In pol me eno leto ni bilo. CEL DIZASTER. In zdej sem spet najdla enga frizerja. Tip obvlada!!!!!!!!!! Res je hud. Sem se usedla na stol, on začel govort in je blo prov fletn. Ko je račun prišel, se mi je mal zavrtel, ampak glede na izkušnje pa na končni rezultat morm rečt, da je blo vredno. Razvajanje gor in dol!
Za vse začetnice in ponovne začetnice: jest sem največji luftar, kar se diet tiče. Pri nobeni nisem prov dolgo zdržala, al sem pa kilograme dobila nazaj! Tale je pa zakon. Lahko se kontroliram, nisem tolk lačna, pa všeč mi je, ker kdaj pa kdaj lahko pojem KRUH + SIR skupaj (česar Monignac in ostali ne odobravajo povsem) - in je čist kul!!!! Včasih sicer neskončno pogrešam palačinke, kruhove cmoke, mehiško hrano v Ljubljani in solidno pico, vse v enem, ampak že naslednji trenutek me mine, ko se spomnim na mojih 55 kg in še nekaj. RES ZMAGUJEM, se bom pa tut potrudila, da tako ostane!
Aja, pa še en moj nasvet: naredite si seznam, kaj vse boste počele, kar prej niste. Men full pomaga. NE sam, da je na mojem seznamu popolna preobrazba, ampak se tudi full razvajam - predvsem s kvalitetnimi sladkarijami, kadar je na vrsti OH dan, ki je meni pisan na kožo, pa čeprav je treba na dobro tortico v Radovljico ali še dlje! Pa kopeli, pedikure in podobne stvari. Naredite nekaj zase... Da se boste boljš počutile.... Sej ni treba, da je vse drago - jest sem našla precej odlično-ugodnih variant, čeprav sem pred časom menila, da to skoraj ni mogoče. Pa kej odštekanega naredite! To pomen, da boste na splošno bolj zadovoljne s svojim življenjem, sijale boste od navdušenja, ko se boste približevale rezultatom in to bo za seboj potegnilo, da se bodo kilogramčki še hitreje topili!!!!
Upam, da sem s tem mojimi besedami vsaj eni punci dala mal motivacije. Če sem, potem je moje delo opravljeno.
Zdej pa v knjižnico, potem pa seminarsko pisat.
PA NE PREVEČ PRVOAPRILSKIH ŠAL VAM ŽELIM!!!!!!!!!!!!!!!;)
katarinca
katrin315