31. jul 2004 18:54
SUNSHINE6, hvala!
. Na morje grem šele septembra. Zdaj sem sicer 14 dni na dopustu, a ta je delovne narave. Danes me je obsedla blaznost - vse živo sem posesala z vročo paro in sedaj cela hiša tako lepo diši. Porabila sem cel šampon in ugotovila, da se ga v štacuni sploh ne dobi ( za Atlantic sesalnik) in bogve kdaj ga bom dobila na dom. No ja, saj tako pucanje tako ni za vsak dan. Jutri pride k meni za 1 teden nečakinja, komaj čakam! Že ta teden sem ful pridna, ko s psom vandram naokoli po 3 ure na dan. Zdaj, ko bo pa še tamala pri meni, se bova pa tako cele dneve potepali. Žal pa sem ugotovila, da Opera in Drama do septembra ne "obratujeta". Danes je spet ta B dan in za kosilo sem pojedla 1,5 puranjega zrezka, čisto navadno pečenega ter kumarično solato. Optimistka jaz sem si prihranila 1 zrezek za večerjo, a kot običajno, mi misel nanj ni preveč prijetna in bom zopet brez večerje. Škodovalo mi ziher ne bo, ker sem včeraj snedla tisti lonček kisle smetane.
Kar se tiče tvojega komentarja na zmanjšano striktnost - imaš čisto prav. To mi je povedala že sestra katere sodelavka je kljub občasnim grehom shujšala za 15 kg po 3MD, seveda. Je pa res, če me res ne grabi taprava lakota, se trudim, da ne bi grešila. Če pa že, se tolažim s tem, da tako ali tako ne jem kruha. Pa običajno se tudi odpovem tistemu rebru čokolade, ker me jedilna čokolada ne mika preveč. V hladilniku imam še vedno tisto, ki sem si jo kupila pred 41. dnevi ( v ta namen) in je manjka kvečjemu kakšna polovica. He, en preblisk : na Š dan bi takorekoč lahko jedla za koislo in večerjo riževo čokolado, a ne?
MATJAŽ, že zaradi tebe upam, da piknik bo in da bom v tvoji družbi počila od smeha, ti imaš res dobre! Si bom tvoj nasvet zapomnila, ko bom šla kupovat tortico za OH dan, bom izbrala tanajvečji kos, saj si rekel, da je važno le, da je 1 kos oz. 1 rebrca čokolade, a ne?!
Sicer ima pa tvoj sine kar prav! Ni vseeno katere pasme je čokolada. Meni osebno je ful dobra LIndt. Ampak zadnjič me je skoraj kap, ko sem v Merkatorju videla eno 350 g čokolado za jurja in pol! No, jedilno čokolado naj bi menda jedli zaradi preprečevanja alergij, jaz pa mislim, da zato, da nam bi na OH dan izboljšala prebavo, saj je OH najtežje prebavljiv dan. Da ne omenim, da je jedilna čokolada dobra za srčno mišico, pa menda deluje še kot afrodizijak.
EBONLASS, to je pa dobra novica! Torej je naš način pravi. Ena sodelavka, ki je 6 mesecev uspešno hujšala po neki X metodi s katero je shujšala 15 kg, se je na morju zredila za cele 4 kg! V njenem primeru je to pomenilo skoraj 2 meseca odrekanja. Verjetno pri ostalih obrokih nisi mešala, kajne? Sama sebi se pa najbolj čudim kako ne pogrešam sladoleda. Če bi me pred 3MD vprašali od česa bi lahko živela, bi takoj izstrelila: čokolade, sadja, jogurtov in sladoleda!
Jaz spet napisala roman!
Lepo bodite in ne pozabite, da imate še 1 uro čas papat!
JamieO