Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

3. avg 2004 10:34

Glede čokolade: v navodilih piše, da mora biti 1-3 vrstice male tablice, torej 100 g tablice čokolade. Jedlo naj bi se jo proti alergijam, kar je čisti nesmisel. ČOKOLADA NI PROTI ALERGIJAM!!! Bila sem alergična na sladkor in kakav ter lecitin. To je vse v čokoladi in meni ni čisto nič koristila proti alergiji. Ma, hallo? Jejte jo iz užitka. Jejte jo zato, ker jo MORATE brez vsakega občutka sramu. Mislim, da se za temno - jedilno čokolado smatra vse, kar je nad 40%. Sem pa zadnjič videla, da je Gorenjka prišla ven z novo čokolado, ki ima 70%. Najbrž bi jo bilo fajn probat. Ebonlass, bravo, da se nisi nič zredila na morju!!! Meni se tudi zdi, da je ta dieta fantastična. Čudno, ampak res se spremeni presnova (sem mislila, da je bila to reklamna finta na levo). Pa vse kaže, da zadeva funkcionira. Od neke zdravnice sem zvedla, da je riževo mleko ful bogato s kalcijem, ki je v takšni obliki, da ga lahko telo zlahka prebavi in vgradi. Jaz sem ga v Sparu kupila 1 liter za 350 sit, vseeno ni tako drag. Baje pa vsebuje toliko kalcija, da je 1 liter zadosti za 1 teden. Zanimivo, ne? Lp, Sy

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

3. avg 2004 11:47

Oj! Danes sem na OH dnevu in za kosilo bodo polnozrnati makaroni z bučkami in malencani. Njam. Za večerjo pa še ne vem... Sigurno kaj sladkega, mam ženske dneve in samo še na sladko mislim. Renata, spet se nič ne oglasiš, a si v redu?? Pozdravčke vsem ! Nenni

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

3. avg 2004 12:10

Nenni, medve imava pa iste dneve - jaz imam tudi danes OH. Zdaj sem malo k sebi prišla in takoj začela razmišljati, kaj bi jedla za kosilo in se mi motajo po glavi pirini špageti z bučkami in kumare v solati. Za večerjo si bom pa kupila kos sadne torte (ali pa mogoče enga nesramno dobrega Maxa). Koliko povprečno ste shujšale v prvem mesecu? Jaz sem 11 dneh 3,4 kg. Se bojim, da bi lahko šlo malo hitreje, ker vse pravite, da se v prvem mesecu največ shujša. Prekrškov (razen vode in nesladkanega čaja po osmi uri zvečer) ne delam. alja

kristi  

član od: 22.7.2004

sporočila: 7

3. avg 2004 12:38

Lep pozdrav vsej družbi! Zadnje čase imam kar veliko dela v službi in vas komaj utegnem brati, kaj šele kaj napisati. Tudi meni se zdi ideja, da bi bila čokolada proti alergijam kar malo iz trte zvita. Verjetno ima res kakšne dobre lastnosti. Jaz jo itak zmeraj pozabim pojesti na OH dan. Tast mi je kupil 5 tablic Gorenjkine 70% čokolade "kot prispevek k moji shujševalni", pojedel pa jo je večino moj dragi. Je pa zelo dobra, če kdo premišljuje o nakupu. Tudi jaz sem zadnjih nekaj dni hudo kršila. Trudila sem se, da vsaj ne bi jedla po starem, pa mi tudi to ni vedno uspelo. Zato pa sem danes na prisilnem sadnem dnevu. Danes je sicer moj 79 dan in res se mi zamalo zdi, da ne bi zdržala še teh nekaj dni do konca. Zelo pa me skrbi 3. vodni dan. Prvi je minil brez večjih težav, drugi pa je bil naravnost katastrofalen. Komaj sem čakala kdaj ga bo konec! Kar pa se tiče hranjenja po osmi uri, pa bi jaz rekla, da so cikli odvisni tudi od bioritma. Torej če hodiš spat ob 01.00 ponoči, verjetno ni tak greh, da ješ ob 21.00. Kaj pa vi mislite? Lep dan vsem skupaj! kristi

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

3. avg 2004 12:39

Alja, res gre v prvem mesecu malo hitreje. Pa še nekaj je: jaz se nisem samo tehtala ampak tudi merila. In sem čez rit zdaj v zadnjih 3 tednih izgubila 5 cm, pa ni tehtnica tut kg manj pokazala. Tako da meter v roke in vse pomerit.

kristi  

3. avg 2004 13:05

Nenni, mislim, da imam jaz isto težavo. Kg ne gredo nikamor, vendar se pa na oko pozna, da nas je manj. Jaz se na žalost na začetku nisem izmerila in tako ne morem preverit rezultatov drugače kot s cunjami. kristi

alja  

sporočila: 75

3. avg 2004 13:41

Nenni in Kristi prepričali sta me. Danes le bom lotila merjenja. Čeprav se mi zdi, da po 11. dneh najbrž ne bo pokazalo kaj dosti razlike. Hlače sicer že malo plešejo..Koliko ste ve shujšale po 11 dneh? alja

tinak  

sporočila: 22

3. avg 2004 14:05

lep pozdrav! jaz sem se dnes spet pustila razvajat-pri frizerju :). kako se to prileže :). Če bom že shujšala, pa bom še mela lepo frizuro :). danes sem se tehtala, sem že na 62 kg. čakam tisto magično 5-ko spredaj. Luisa, rada bi prišla nekje na 55 kg(čeprav je moj itm v mejah normale:22,2, ampak rada bi predvsem obdržala neko konstanto težo). mam pa srečo, da hitro zgubljam kg, tako da za celodnevno grešenje, potrebujem 1 dan z "zdravo hrano" in sem na istem. Dobim pa jih tudi hitro gor, tako da moja teža niha kot jo-jo. Punce, hvala, da ste me opomnile, da je za moj rd oh dan- komu lepše nego meni :). upam,da bo naslednji tedn,ko ima moj ljubi rd, tudi oh dan. Jaz sem pa danes na škrobu in bom delala čufte in pire, no zame samo pire in mogoče kaka žlička omake za okus in velika skleda zelene solate s koruzo. Alja, počasi in vztrajno naprej! Rezultati bodo najboljši, če boš počasi zgubljala kg. korak za korakom! sem prepričana, da če se boš zmerla, bo pokazalo manj cm. držte se punce in tiste,ki imate oh danes, si privoščite za večerjo nekaj omamno sladkega!! papa, tina

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

3. avg 2004 14:07

Hmm jest sem zej 2 meseca po dieti, ampak so mi pa full začel lasje izpadat, tako da me je začel pa že kar mal skrbet .. namreč vsakič ko se počešem, mi grejo lasje ven v šopih, tako da če se bo to še nekaj časa nadaljevalo, bom kmalu plešasta :( Marjeta Žniderčič

kristi  

3. avg 2004 14:35

Mislim, da je nekdo že spraševal za njoke na Š dan. Ali mislite, da je to v redu? kristi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti