3. avg 2004 10:34
Glede čokolade: v navodilih piše, da mora biti 1-3 vrstice male tablice, torej 100 g tablice čokolade. Jedlo naj bi se jo proti alergijam, kar je čisti nesmisel. ČOKOLADA NI PROTI ALERGIJAM!!! Bila sem alergična na sladkor in kakav ter lecitin. To je vse v čokoladi in meni ni čisto nič koristila proti alergiji. Ma, hallo? Jejte jo iz užitka. Jejte jo zato, ker jo MORATE brez vsakega občutka sramu. Mislim, da se za temno - jedilno čokolado smatra vse, kar je nad 40%. Sem pa zadnjič videla, da je Gorenjka prišla ven z novo čokolado, ki ima 70%. Najbrž bi jo bilo fajn probat. Ebonlass, bravo, da se nisi nič zredila na morju!!! Meni se tudi zdi, da je ta dieta fantastična. Čudno, ampak res se spremeni presnova (sem mislila, da je bila to reklamna finta na levo). Pa vse kaže, da zadeva funkcionira. Od neke zdravnice sem zvedla, da je riževo mleko ful bogato s kalcijem, ki je v takšni obliki, da ga lahko telo zlahka prebavi in vgradi. Jaz sem ga v Sparu kupila 1 liter za 350 sit, vseeno ni tako drag. Baje pa vsebuje toliko kalcija, da je 1 liter zadosti za 1 teden. Zanimivo, ne? Lp, Sy