Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

29. jul 2004 18:38

Ojla spet vsem skupaj! Jaz koncno z dopusta-sm se kr polenila, tk da zdj bi rabila se kaksen teden, da se spocijem in da prehod v normalno zivljenje ne bi bil tako sokanten:) Na morju sem bila drgac kr pridna-sadje (japcki) vsako jutro. Le vrstnega reda se nisem ravno drzala..Najvec je blo B dni, ker smo pac pekli na zaru. Pa ful sem ponosna, da mi je ratalo jest po nase, ne da bi kdorkoli sploh kej opazu. To sploh ni tako ocitna dieta. Hecno je sam, ce jes krompir, kadar je na sporedu mesu. Je pa res, da vedno pojem ful velik sadja (tudi po 7 jabolk ali 1/2 lubenice). Pa kilogramcki kljub temu kopnijo. JamieO, jaz si dam tuno (Riomare) vcasih v solato, vendar v tem primeru ne dodajam olja. A kdo od vas slucajno kdaj je njoke na Š dan? Jst jih mam ful rada-pa se iz krompirja so. Ravno danes sem jih mela s spinacno omako. Zvecer pa pride en prijatu na filmski vecer in bova jedla kokice (sj to lahko, ne?!) Drgac si pa zadnje case tudi jaz veselo dajem smetano (nesladkano) v kavo na Š ali OH dan. JamieO, a narocis ti prav kavo s smetano v gostilni? Videla sem, da je bilo neki govora o piri: Naj dodam se sam to, da je piro priporocala ze sveta Hildegarde v svojih bukvicah, spada pa med najstarejse zitarice (prazitarice). Mislim, da so jih jedli ze Egipcani. Zdrava pa ni le kot hrana, ampak ful pomaga tudi proti krcem (predvsem trebusnim), glavobolu ter nespecnosti, pa se prsice je ne marajo:) Najpogosteje se uporabljajo oluscki v blazinah (verjetno ste ze slisali za pirine blazine). Pomaga, ker jo mam tut jst (moja mami to dela). Tk da ce je dobra za zunanjo rabo, je kot hrana se toliko bolj. PAPA

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

29. jul 2004 22:01

Alja, z odvečno kožo nisem imela preveč problema, razen na trebuhu, kjer je še ostala od nosečnosti (izpred TREH let!). Med dieto sem se redno mazala s kremo proti celulitu po trebuhu in nogah pa še eno kremo za elastično kožo sem našla v DM. Danes sem šla v trgovino probat elastične kavbojke za jesen in ker so bolj majhne številke, mi 44 ni bila prav, čeprav to zdaj nosim (ali pa celo 42). 46 pa ne bom vzela pod nobenim pogojem. Mislim, da mi bo to še v dodatno vzpodbudo za naslednji cikel, ki se bo najbrž zgodil v septembru Ful je pa zanimivo, da se po končani dieti še vedno nekaj dogaja s telesom. S treh koncev so mi rekli, da izgleda kot da bi še shujšala nekaj malega. Ampak tehtnica ne reče nič. Jaz sem pa potihem zelo vesela Mimogrede: kakšen piknik? JameyO: jaz tudi nimam knjigice od Rine, nekaj malega o zelenem čaju pa najdeš na tej temi, na strani 48. Mislim, da sem pozabila napisat, da je fajn pripravit zeleni čaj v vodi, ki ima 50 stopinj C, ker je potem manj grenak. Če pa vam ustreza običajna priprava, pa tudi prav. Punce in fantje, zaslužite si in vredni ste tega! Vztrajajte!!! Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 29. jul 2004 22:07:57

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

30. jul 2004 8:09

Dobro jutro vsem skupaj! Sonček se še ni pokazal, ampak jaz vem, da bo lep dan, ker je PETEK! To je zame zadnji delovni dan v tednu. JamieO, hvala za namig. Bom tudi to poskusila. A sadje je za na koncu?Ampak veš, problem je v tem, ker bi jaz kar nekaj jedla ribe (le kaj se dogaja z mano?), pa jih nimam kje pripravljati, ker vsem potem hiša smrdi. Če oni nočejo jest jim pač ne pripravim, jaz bi pa jih, smrk... Sy, si me kar pomirila.Danes sem se že namazala z Lorealovo kremo proti celulitu.So jo meli pred enim mesecem v akciji v Mullerju - dvojen paket za eno ceno, tako, da sem kar založena z njo.Ampak si me pa v smeh spravila s svojim pomerjanjem kavbojk.Princip je pa princip, a? Če so ti všeč jih vendar kupi, saj veš, da nimaš res številke 46. Dejstva govorijo tebi v prid. Sunshine, pozdravljena. A ni špinača B? Jaz sem jo včasih ful rada jedla s krompirjem, zdaj pa kar ne upam. Pa paradižnik je tudi uvrščen enkrat med B, enkrat med zelenjavo. Punce, saj me boste čist zmešale. Zdaj pa še moj jedilnik - danes imam OH ( yupie!!!). Za kosilo bo zeljna solata, pa polnozrnati makarončki z zelenjavnim prelivom, za večerjo pa pecivo iz bučk, prelito s čokolado ( ja, prav ste prebrali - res je narejen iz cukinov in je ful dobr).Pa še bučke se porabi, ker jih imam na vrtu malo morje. papa alja

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

30. jul 2004 9:06

Dobro jutro! Alja, jaz imam tudi OH dan in imam na jedilniku polnozrnate testenine v paradižnikovi omaki + kumarično solato. Za večerjo pa bo polovica tega. Se zavestno izogibam sladici, ker vem, da se bliža fešta in bom zihr tam mogla kaj grešit. Sy, vprašanje zate: Kako se prehranjuješ sedaj? Še vedno ločuješ živila? Grem na enega Pozdravčke vsem! Nenni

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

30. jul 2004 9:09

Hojla, sončki! Moram vas malo pozdravit, čeprav nisem v ciklusu hujšanja z vami. S Sy sva iz prejšnje "runde". Berem vas še vedno in zbiram pogum za drugi ciklus. Rada bi ga začela avgusta. To je še tak mesec, malo topel, z veliko sadja in zelenjave, da se lažje spraviš k stvari. Moram še obklesati nekaj kil (beri 20). Star minus - 10 kil se še kar drži. Če mi ne bo ratal v naslednji rundi, bom pa še ponovila. S forumom in s podporo se da. Lep dan, vikend in veliko sončka!

tinak  

sporočila: 22

30. jul 2004 9:38

dobro jutro! jaz sem tudi danes oh (to je moj dan), jaz si bom pa kar pico spekla, pa malo paradižnika, paprike, bužk, kumar.... Joj, da bi bil že čas za kosilo :). Alja kako gre tebi? Se že kaj pozna? papa

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

30. jul 2004 10:49

Lep sončen pozdravček! Evo mene nazaj z dopusta! Joj, tak je hitro minilo, da vam ne znam povedat. Ful ste se na veliko razpisali, komaj sem vas uspela prebrati! Danes je moj prvi delovni dan po dopustu in sem opazila, da sem kr ZARUSTANA glede tipkanja. v 14 dneh sem dobila 2 kilogramčka gor, ki jih moram takoj sklestit nazaj. Vam povem, da se nisem veliko pazila, ker je bilo zako luštno papat! Lepo se imejte, se tipkamo še kej! Barbolinka

alja  

30. jul 2004 11:01

Tinak meni se pozna na počutju, pa hlače gredo gladko gor (malce so že ohlapne v pasu).Prej sem jih kar malo težje zapela. Pri zadnjem tehtanju - mislim da dva dni nazaj- je pokazalo -2,5 kg. Nisem tako zelo uspešna kot ti, a sem kar zadovoljna. Glede na to, da želim odvžti kar precej več kilogramov kot ti (cca 15), moram to početi mal bolj počas.... Nenni, pa ti si strašno močen karakter.Jaz se sladici ne odpovem. Res jo bom naredila z umetnim sladkorjem, a čokoladni preliv bo taprav. alja

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

30. jul 2004 11:05

SONCEN POZDRAVCEK VSEM SKUPI! Morm vam povedat, da kokice niso najboljs varjanta - mogoce bi blo bols, ce bi jih pekla na zraku. Sm bla danes zjutri cist napihjena! Najbrz zarad soli:( Mela sem se pa vseen fajn:) Zdravo Barbolinka! Si kej rjava? Jst te cist razumem, kk hitr ti je minilo-men se je zdelo ko en dan, pa se je obrnu ze en tedn! A danes mamo pa kr vsi OH dan? To pa lepo slisat! Jst pa se kolebam med spageti s cesnom in zelenjavno pico! A je katera ze kdaj probala pico iz sojine moke na B dan? A mislite, da bi se obneslo, glede na to da je soja protein? V tem primeru bi lahko nanjo nalozile tudi salamo in sir. Kaj mislite? Alja, ful ti zavidam glede buck! Jst sm pa v bloku in nimam vrta, tk da se moram zadovoljit kr z Mercatorjevo ponudbo:) En optimisticen dan vam zelim! P.s.:ste se danes ze nasmejale?

alja  

30. jul 2004 11:05

Ja Bessybori kje pa si? A so te prebavne težave čist pokopale, a kaj? Javi se kaj... alja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti