29. jul 2004 18:38
Ojla spet vsem skupaj! Jaz koncno z dopusta-sm se kr polenila, tk da zdj bi rabila se kaksen teden, da se spocijem in da prehod v normalno zivljenje ne bi bil tako sokanten:) Na morju sem bila drgac kr pridna-sadje (japcki) vsako jutro. Le vrstnega reda se nisem ravno drzala..Najvec je blo B dni, ker smo pac pekli na zaru. Pa ful sem ponosna, da mi je ratalo jest po nase, ne da bi kdorkoli sploh kej opazu. To sploh ni tako ocitna dieta. Hecno je sam, ce jes krompir, kadar je na sporedu mesu. Je pa res, da vedno pojem ful velik sadja (tudi po 7 jabolk ali 1/2 lubenice). Pa kilogramcki kljub temu kopnijo. JamieO, jaz si dam tuno (Riomare) vcasih v solato, vendar v tem primeru ne dodajam olja. A kdo od vas slucajno kdaj je njoke na Š dan? Jst jih mam ful rada-pa se iz krompirja so. Ravno danes sem jih mela s spinacno omako. Zvecer pa pride en prijatu na filmski vecer in bova jedla kokice (sj to lahko, ne?!) Drgac si pa zadnje case tudi jaz veselo dajem smetano (nesladkano) v kavo na Š ali OH dan. JamieO, a narocis ti prav kavo s smetano v gostilni? Videla sem, da je bilo neki govora o piri: Naj dodam se sam to, da je piro priporocala ze sveta Hildegarde v svojih bukvicah, spada pa med najstarejse zitarice (prazitarice). Mislim, da so jih jedli ze Egipcani. Zdrava pa ni le kot hrana, ampak ful pomaga tudi proti krcem (predvsem trebusnim), glavobolu ter nespecnosti, pa se prsice je ne marajo:) Najpogosteje se uporabljajo oluscki v blazinah (verjetno ste ze slisali za pirine blazine). Pomaga, ker jo mam tut jst (moja mami to dela). Tk da ce je dobra za zunanjo rabo, je kot hrana se toliko bolj. PAPA