Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

tinak  

član od: 27.7.2004

sporočila: 22

30. jul 2004 11:11

Helo! Zdaj še vam nekaj na brzino napišem, ker pol dobim nečaka za pazit in je tak živahen, da je joj. Tak da bo to današnja rekreacija :). Nenni tudi jaz te občudujem, jaz se edino tej večerji ne odpovem, prej sem ravno šla po sladoled in zdaj me čaka v zmrzovalniku. Alja, čestitke za - kg in kar pogumno naprej in tehnica te bo počasi nagradila. Vsak izgubljen kilogram naj ti pričara nasmeh na obrazu! Saj bo, tako kot se tudi zredile nismo v enem dnevu, ne moremo shujšati v enem dnevu. Jaz sem se odločla, da se ne bom več tehtala vsak dan, ker me potem to samo nervira. Bom raje po oblačilih videla. Mam ene hlače v omari, ki jih glih komaj zaprem in ko mi bodo prav, potem vem, da sem na konju!!!!! papa

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

30. jul 2004 11:26

Sunshine6 ja sem kr lepo porjavela, sem skot kot mulatka! Sem se mazala z šentjanževim oljem, malo pa z zaščitnim oljem, faktorjem 2. Barbolinka

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

30. jul 2004 11:34

Ojla! Zdaj se prehranjujem "obicajno", se pravi, da ne locujem zivil, le drzim se (kolikor je mogoce), da do 12 ure ne jem drugega kot sadje in po 8 uri zvecer ne jem nic. Ker pa se mi je tek vseeno povecal, sem pred cca. 14 dnevi naredila se en 4 dnevni ciklus, da sem se malo "skulirala". Zdaj, ko lahko, bom pa spet zacela piti zeleni caj. Juhej! Sy

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

30. jul 2004 11:41

Ej punce saj to je sam zdej, da se odpovedujem sladici, ker vem, da bom grešila potem. Drgač se je pa tut jaz nisem za noben dnar odpovedala! Dons mam slab dan v službi.... pa saj bo bolje, še 2 delovna dni in gre šef na dopust..................

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

30. jul 2004 12:13

Zdravo! Alja. še sem tukaj, le da nisem imela nič kaj dosti časa, sem imela dosti dela. Pa seveda tekanja na WC. Joj, "hvala bogu", da sem danes že nekoliko normalna (pri prebavi seveda) drugače sem čisto normalna. Tako vsaj mislim. Kako me je ta virus zdelal. V treh dneh sem zgubila 2,5 kg. Lepo ne, pa vendar nebi rajši mela več takega pogostega letanja in redkega sr....! Danes sem na sadju, pa glede na to, da sem skoraj shirala, jem mešano paradižnikovo solatko in polnozrnat kruh, saj sem lačna ko volk, pa še želodec je malo občutljiv. Veš kak dober občutek je, ko vidiš, da te nekdo pogreša. Si mi kar polepšala dan. Vesela sem tudi, ko vidim da se tudi "stare" hujšarce oglašajo in nas berejo. Mene je ta forum tako osvojil, da se tudi jaz ne bom mogla ločit od njega. bajči!

mary  

član od: 30.7.2004

sporočila: 43

30. jul 2004 12:50

lep pozdrav vsem! sem nova na tem forumu in sm vesela, da si tle tok svetujete in pomagate! s to dieto sm začela predvsem z željo po drugačni presnovi pa tud zato ker sm bla naveličana jo-jo diet. Zaenkrat mi gre ful dobr, tehtam se pa ju3. Dans je moj 29. dan in počutm se SUPER. zlo sm zadovolna tud z rinino knjigo, saj so recepti res odlični. ful je fajn tud dejsvo da sm vegeterjanka in željo po beljakovinah skor ne občutim na drugih dnevih razen seveda sira pri pici, tk da mi je ideja [nevem čigava že op.p.] s sojino moko ful huda! [sam tud jz nism šur al se to sigurn lohk nardi] Vem, da vam bo uspelo! pozdravček :)

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

30. jul 2004 12:55

Tko dragi moji, vidim, da sem že skoraj na vsaki strani, tko, da bom mogla malo nehat pisat. Do ponedeljka se ne bom oglasila, da boste meli malo mir pred mano. Bessybori, vesela sem, da ni nič hujšega ratalo iz virusa. Nenni, ko se ponovno slišimo, boš že brez šefa... Vsem skupaj želim lepe dneve..... alja

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

30. jul 2004 15:36

Hojla! Moj 40 dan. Danes nas je pa kar precej na OH dnevu. Po rinini knjigi (Lisička hvala še enkrat!) so danes na jedilniku palačinke s šampinjoni, pa malo kečapa, pravljica vam pravim. Ja tudi pri nas doma ribe smrdijo, ko se pečejo. Jaz to rešim enostavno: gorilnik in krožnik za kotlovino in hop na teraso ali pa na rešetko nad razžarjeno rozgo v grilu, če pa ste v bloku pa v naravo. Si še misliti ne morate, kako bo družina presenečena nad neplaniranim piknikom. Aja, ko že omenjam piknik. Nevem, koliko strani nazaj? Veliko! Govora je bilo o pikniku, ki se naj bi organiziral za uspešno hujšanje. To ste se menda punce dogovarjale, če pa vam je uspelo, pa nič ne vemo, ker ni bilo nobene hvale. Bilo pa bi lepo, če se dogovorimo za en piknik ob koncu poletja. Vsi bomo že iz dopusta, nekateri lepe rjave, predvsem pa vsi malo tanjši, kot smo bili spomladi. Kaj pravite? Dušan, verjetno si tudi ti imel nekaj podobnega v mislih? Alja, prosim, če lahko napišeš recept za bučkine kolače. LP vsem, Ažo-koh

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

30. jul 2004 19:10

Živjo, vsem! Matjaž, potem pa je danes moj 41. dan! Po tem kar pišete, sem jaz danes največja grešnica! Danes imam vitaminski dan in sem si zaaaares privoščila vitamine! Cel dan sem bila pridna, ful delala. Pa me je prejle zagrabilo in sem snedla cel lonček kisle smetane! Kakšen je vaš komentar na to? ALJA, ti kar piši kolikor ti srece/prsti poželijo. Če greš nazaj do cca 200 strani, boš videla kakšne romane sem jaz pisala, ko sem začela s 3MD! Človek rabi oporo in najlažje jo najdeš pri sotrpinih. Saj je domača super, ampak domačim res ne morem razlagati vsak dan vseh podrobnosti o tem kaj smem jesti, kaj se kombinira, katere hlače že lahko oblečem itd. JamieO

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

30. jul 2004 21:14

živijo, ali kdo ve kje bi kupila sojino mleko? Naj bi spadalo med škrobna živila, ker vsebuje samo 4% rastlinskih beljakovin- lahko bom jedla sport musle. hvala in lep vikend JOKL

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti