Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

28. jul 2004 12:10

JamiO tako te mam rad ko kak dober recept napišeš slišati je kar dobro , sam k omeniš smetano vem da zna bit dobro, bo treba probat , dej recept kar na kulinariko bo še komu prav prisel , jaz bom pa danes zelenjavno rižoto , mnjami ,not bo pa vse zivo , od korenja do bučk in malancan paprika , vsakega bo malo , ne vem a pa lahko mal kisle smetane zraven , kaj menite ? Dušan

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

28. jul 2004 12:19

Jamieo, to pa ful dobr zgleda. jaz pa moram se pocakat do 16h. Bom poskusila. Zdej bom pa še ljubiteljica rib postala...Ti želim, da ti čim prej rata se spravit v tiste hlače. Jaz jih imam malo morje takih-ta premajhnih. Sem jih hotela že stran vreč, pa sem si zdaj premislila. Dusano po mojem te kaksna majhna zlicka smetane ne bo iz tira vrgla. Saj zdaj je tvoje telo nabrz ze kar uteceno v dietni tok in se zaznalo ne bo tiste majhne zlicke :)) Aha, kmalu bi pozabila...a kdo je tudi rio mare tuno iz konzerve?

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

28. jul 2004 14:05

Pozdravljeni moji! Me veseli, da me pogrešaš JamieO, kajti tudi jaz sem danes zelo vesela, da sem malo prebrala vaše dogajanje. Kot vidim imamo veliko novih članov - lep pozdrav vsem! So me namreč odklopili od interneta, pa tudi moj naslov so ukinili - smrk, to pač prinese stečaj podjetja. V glavnem delam na tem, da čimprej pridem zopet v "svet". Seveda se znajdem in tako zdaj na možovem stolu tipkam in vas berem. Danes imam drugi vodni dan in mi gre super - no vsaj danes, kajti prej sem kar grešila ob večerih -sladka čokoladaaaaa!!!! Tudi jutri bom se še malo postila - pila sadne sokove , pa kako bom pojedla. Sem nareč kar na psu, malo razočarana, ker sem v tem drugem mesecu izgubila samo 1 kg. Groza! Upam, da mi ta vodni dan pomaga. JamiO dobra si, da namesto večerje greš ven s psom. Imej se lepo - tudi vsi ostali. Se beremo čez par dni!!!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

28. jul 2004 14:19

Ha-ha, hvala obema. Res tako pripravljena riba je suuuuper. Mirne duše si lahko privoščita malo kisle smetane. Bolje to kot pa večja količina olja, pa čeprav olivnega. Pa še en trik tega je, da je nasitno in tako ali tako ne moreta pojesti (pre)veliko. Tuna v olju? Ne, tega se izogibam. To bi priporočila le tistemu,ki ima zvišan holesterol, saj tuna namreč vsebuje omega3 maščobe, ki ustrvarja pozitivne maščobe v telesu. Sicer pa se mi zdi tunina konzervirana v olju zelo kalorična in škoda tega, če se pa da doma ribo pripravit na 100 in 1 način z bistveno manj kalorijami. Veš ALJA, to bo pa podzavest - da nisi starih cunjic metala stran, si verjetno že vedela, da boš nekega dne napovedala boj kilogramom. Jaz imam še cunje iz svojih twiggy časov, res bolj vzorčno število, a vanje se ne mislim več tlačit, imam jih le za spomin in jih vsake toliko časa vzamem iz omare, da lahko rečem kako ne morem verjeti, da so mi bile včasih komot. Včeraj se mi je pa spet zaluštalo ene nove zadeve za telovdatit, sem pozabila kako se imejuje, je pa za veslat in spet bom ob 40 jurjev! Amka od vseh telovadnih pripomočkov, ki sem jih svoje čase preizkusila v fitnessu, mi je bilo veslanje vedno najbolj všeč. JamieO

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

28. jul 2004 15:52

Hojla! Pa sem spet doma po tem mini dopustu. Kar veliko kilometrov, kampiranja, roštilja in vse je treba na morju malo "posplahnit". Saj veste z refoškom ali pivom. Vse to pa zelo vpliva na zvite "kune" v denarnici, kar same skačejo ven. In rezultat je tukaj - skoraj polovico izgubljenega se je kar samo od nekod vrnilo nazaj, se spet pozna za eno luknjo na pasu. No bom pa sedaj bol priden. Čez 14 dni se mi začne pravi dopust, ki bo pa zelo aktiven (delovno in kolesarsko). LP vsem, Ažo-koh!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

28. jul 2004 18:38

Živjo, Matjaž! Ne veš kako si me spravil v smeh s svojim dopustniškim poročanjem. Me veseli, da si si privoščil in da te vest nič kaj ne peče! JamieO

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

28. jul 2004 21:04

Matjaz dobrodošel med sotrpini , sej na pikniku ga bomopa tut kake dva deci spil .aneda Dušan

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

29. jul 2004 9:23

JamieO tvoj recept je super uspel. Sem se tako najedla, da večerje sploh nisem rabila. Moram rečt, da se tako dobro že dolgo nisem počutila. Bi rekla, da nekam sprano, nič nabutano s hrano, lačna pa nisem pretirano. Danes imam na jedilniku kuhano piro z zelenjavo in solato. TinaK, kje pa si? Pa ja nisi že obupala? Čapa, kako ti pa uspe se kar dva dni postiti? Mene bi pobralo. alja brglez

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

29. jul 2004 9:26

Alja, pozdravljena. Ful sm vesela, da se vedno nove in nove pridruzujejo temu forumu. Jaz ga obcasno se obiscem, ceprav sem ze 2 meseca IZVEN diete. Pravis, da najrajsi ne bi nic telovadila. Saj ni nihce rekel, da moras. Jaz tudi nisem, pa mi je slo dol 16 kg, ki se v vecji meri se vedno drzijo. Pij veliko zelenega caja, o njegovih pozitivnih lastnostih na dieto pise na eni strani pred 100 stranjo. Oprosti, ampak nisem si zapomnila stevilke. Drzim pesti za vse nove in "stare" suhice. ZASLUZITE SI TO! sY

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

29. jul 2004 9:34

Dodajam, ker sem nasla: Pozitivne lastnosti zelenega caja na dieto najdete na strani 48. Sy Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 29. jul 2004 09:40:22

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti