28. jul 2004 14:19
Ha-ha, hvala obema. Res tako pripravljena riba je suuuuper. Mirne duše si lahko privoščita malo kisle smetane. Bolje to kot pa večja količina olja, pa čeprav olivnega. Pa še en trik tega je, da je nasitno in tako ali tako ne moreta pojesti (pre)veliko.
Tuna v olju? Ne, tega se izogibam. To bi priporočila le tistemu,ki ima zvišan holesterol, saj tuna namreč vsebuje omega3 maščobe, ki ustrvarja pozitivne maščobe v telesu. Sicer pa se mi zdi tunina konzervirana v olju zelo kalorična in škoda tega, če se pa da doma ribo pripravit na 100 in 1 način z bistveno manj kalorijami.
Veš ALJA, to bo pa podzavest - da nisi starih cunjic metala stran, si verjetno že vedela, da boš nekega dne napovedala boj kilogramom. Jaz imam še cunje iz svojih twiggy časov, res bolj vzorčno število, a vanje se ne mislim več tlačit, imam jih le za spomin in jih vsake toliko časa vzamem iz omare, da lahko rečem kako ne morem verjeti, da so mi bile včasih komot.
Včeraj se mi je pa spet zaluštalo ene nove zadeve za telovdatit, sem pozabila kako se imejuje, je pa za veslat in spet bom ob 40 jurjev! Amka od vseh telovadnih pripomočkov, ki sem jih svoje čase preizkusila v fitnessu, mi je bilo veslanje vedno najbolj všeč.
JamieO