Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

tinak  

član od: 27.7.2004

sporočila: 22

27. jul 2004 11:48

Lep pozdrav vsem! Tudi jaz sem nova tu in danes je moj 4.dan. Za dieto se najbrž sploh ne bi odločila, če ne bi po naključju odprla vaše strani in ste me popolnoma navdušili. Upam, da mi bo uspelo osvojiti svoj cilj (nekje 10 kg). Glede na to, da sem menda že celo življenje na dietah in sem bila dolga leta vegeterijanka, obožujem sadje in zelenjavo in že 2 leti pijem samo vodo (tudi alkohola pijem samo ob redkih priložnostih, ker moj želodček ni ravno najbolj navdušen nad tem), upam, da ne bo pretežko. Zaenkrat se počutim odlično, lačna nisem nikoli in živim samo za oh dneve, ko je za večerjo na jedilniku sladoled oz. pecivo (sem odvisnica od sladkarij). papa in pogumno naprej! tina

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

27. jul 2004 12:37

Nenni! hvala za želje, mi veliko pomeni! Renata

alja  

sporočila: 75

27. jul 2004 14:09

Tina, pozdravljena. No skupaj bova drzali tempo. jaz sem 5. dan, ti pa 4. Nenni, dobra si, ni kaj. Jaz sem v startni poziciji na slabsem. Imam konfekcijo st. 46 in bi rada shujsala vsaj na 65 kg (baje je moja idealna teza 60 kg). Zdaj imam se osmico na prvem mestu,tako, da bom morala najbrz preko dveh tromesecij, da bom dosegla zeljeno tezo. Lep dan se naprej...

bessybori  

27. jul 2004 14:54

Alja, tudi jaz sem imela na začetku krepko čez osemdeset, sedaj pa jih imam 74, pa imam še 13 dni do konca. Pa se nisem tako strogo držala, se pravi, da sem vmes kdaj pa kdaj grešila. Pa bom po vsej verjetnosti, po nekaj predaha še enkrat dala skozi to dieto, bom pa se držala sedaj ko bom končala tega, da bom dopoldan jedla samo sadje, pa mogoče vsak ponedeljak sadni dan, pa kakšnega vodnega vmes. Tako, da mislim, da boš tudi ti dosegla svoje cilje. Boš videla, tak način prehranjevanja te kar pritegne. Bajči. Renata

alja  

27. jul 2004 14:58

Bessybori, hvala ti za vzpodbudne besede. Tudi tebi je za cestitat. Zdaj ko si lepa in vitka pa le drzi naprej.Sem kar malo manj lacna. Danes me bo ta melona ubila... Jabolka so dosti bolj nasitna.No bom za drugic vedela. Sotrpinke, letim za vami!

bessybori  

28. jul 2004 10:37

Alja, hvala tudi tebi za kompliment. Res je, da se že sama sebi zdim prava lepotica, ha ha ha. Čeprav na samovšečnost nisem nikoli nič dala. Veš, sem od včeraj zjutraj, pa do danes zjutraj shujšala kar za en polni kilogram, pa sem imela beljakovinski dan. Ampak to je posledica močne driske, ki me že drži od včeraj, danes pa tako jem samo prepečenec in pijem ruski čaj. Verjetno sem kje staknila kakšen virus. Spila sem že kar nekaj ogljenih tablet, in pa pojedla polovico čokolade za kuhanje, pa zaenkrat še ni rezultata. Če ne bo boljše čez kakšen dan, pa bom tako mogla k zdravniku. Lep pozdrav vsem! Bajči! Renata

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

28. jul 2004 11:23

Oj! Jaz sem danes na B. dnevu in me čaka v hladilniku grška solata in polnozrnata štručka. Renata, vidim, da si spet začela pridno sodelovat na forumu. Sem zelooo vesela. Upam, da ti bo kmalu bolje (zdravje in razpoloženje). Alja, sigurno ti bo uspelo, da boš prišla do želene teže. Boš videla po 3 tednih se ti bo že tolk poznal, da boš dobila tako motivacijo, da sploh ne boš mogla verjet! Če ti pa kdaj slučajno volje zmanjka, pa hitro na forum in boš se boš prec spravla v red!! (če ne te bomo pa drugi ). Pozdravčke vsem! Nenni

alja  

28. jul 2004 11:32

Bessybori, jedilna čokolada za drisko ni dobra! Baje sladkor v čokoladi povzroča še večjo drisko (doma imamo zdravnika). Zapl bi te kvečjemu popolnoma nesladkan kakao, ampak ta pa ima (preverjeno) tako ogaben okus, da si ga ne želiš poskusiti. Kupi si Linex kapsule v lekarni. Če ne bo bolje pa res pojdi k zdravniku.Da nam ne boš preč prišla. Jaz mam pa kvečjemu težave do prvega sadnega dne in to z zaprtjem.No, pa saj se bo tudi to uredilo. Danes zjutraj sem se tehtala in imam 2,2 kg manj. Gumbek na hlačah malce lažje zdrkne v gumbnico. Ne vem še kaj bi danes jedla. Imam B dan. Čeprav nikoli nisem marala rib, mi danes nekaj po glavi hodijo. Ima kdo kakšno idejo?

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

28. jul 2004 11:42

Halo, halo kako ste kaj?. Jaz se pocutim tako super, sem bila spet na dolgem sprehodu. Pa se pes je uzival zraven, se namreč zelo rad kopa in je bil tako dolgo v vodi, da je začel drgetat, pa še potem ni hotel ven! Jaz sem tudi kar pridna. Na B dan imam pa eno težavo - ne morem in ne morem se prisilit, da bi za večerjo še enkrat jedla meso! Pri siru še nekako gre, a meso pa ne. In tako sem včeraj raje večerjo izpustila in šla še na en dolg sprehod. Zanimivo, da si v omari vedno najdem še kakšne stare hlače, ki so zame izziv v smislu kako-se-stlačiti-vanje. Lani sem si kupila ene 3/4 hlače kao XL številko, pa so ful male. Torej je moj naslednji cilj, da jih komot spravim gor. In ko mi bo to ratalo, bo to pomenilo, da sem spet na 38, ker sem hlače namreč izmerila in ta XL ustreza tej velikosti. ALJA, predlog za današnje kosilo: na olju speci ribo. Najbolje, da je to losos ali rdeča postrv. Na istem olju popeci malo cesna, dodaj gobice, malo popra in soli. Dolij malo belega vina. Ko vino izpari, odstavi in dodaj malo kisle smetane. Potem pa to prelij po peceni ribi. Zraven si naredi solato iz paradiznika, ki ga samo malo posoli, olja sploh ne rabiš. JamieO

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

28. jul 2004 11:45

ČAPA, kje si pa ti?! A nisi rekla, da te samo 4 dni ne bo? JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti