Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

22. jul 2004 21:24

Zivjo, Matjaz! Kako kaj obvladujes to vrocino? Upam, da sedaj bolj pocivas kot prejsnje dni. No, s kaksnimi rezultati se pa ti lahko pohvalis? Dusan je natancno reportiral! . Jaz sem si pa za jutri pripravila super papico, ko imam B dan. Na malo olivnega olja sem poprazila veliko cebule in potem v tem dusila ogromno paprike in paradiznika. Potem sem notri stresla konzervo belega fizola in na koscke narezano meso. In to pekla v pecici. Super zadevica! KRISTI, samo, da si ti zadovoljna, številke niso tako važne. JamieO

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

22. jul 2004 21:41

ŽIVIJO JamieO, men se zdi da je fižol ŠKROB!!! Vseen kakšne barve. Razen stročjega - zelenjava. JOKL Sporočilo je spremenil(a) JOKL dne 22. jul 2004 21:43:55

JamieO  

23. jul 2004 7:09

Zivjo, Jokl! Res je skrob, tega sem nter dala zaradi mojega dragega. Sama pa ga bom ven bezljala, ko bom jedla.Kako ne bi vedela kaj spada pod skrob, ko pa je nabor ze tako ali tako majhen . Kljub temu hvala za opozorilo. JamieO

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

24. jul 2004 1:50

Hojla! Nocoj še delam, potem pa do srede fraj - jupi! Skok v Pulo za tri dni. Upam da ne bom preveč grešil. Se čitamo v sredo. LP vsem, Ažo-koh

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

24. jul 2004 21:41

zato so pravila da se kršijo Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 25. jul 2004 01:05:35

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

25. jul 2004 21:24

koj je tuga kle , a ste vsi na dopustu in vsi grešite, aja ups nedelja je :)) jutr bo pa sadje lafalo aneda no sej vem lep dobro jutro vam zelim Dušan

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

26. jul 2004 7:24

Dobro jutro ! Pa je res zatišje na tej strani. Ni kaj čas kislih kumaric razsaja! Jaz imam danes OH dan - za kosilo bodo polnozrnati svedrčki z gobami, za večerjo pa borovničev zavitek! Njami! Sem se v soboto tehtala in imam 58 kg, sem bila pa zelo presenečena ko sem se merila in sem ugotovila, da me je od 26.06. pa do 24.07. čez rit pobralo za 5 cm! In za nagrado sem takoj v soboto zapravljala, za jesen me čakajo nove hlače in srajca. Pozdravček vsem. Nenni

spela  

član od: 31.8.2001

sporočila: 350

26. jul 2004 7:25

Za znanko rabim to dieto v hrvaškem jeziku. Mokoče katera ve, če obstaja kje na internetu hrvaško besedilo, ker se meni ne da prevajat. Hvala ter lp Spela

JamieO  

26. jul 2004 9:58

Dobro jutro, vsem! Danes sem se pa nasprehodila! Prvi dan prvega dela dopusta, to je nekaj! S psom sva naredila ze eno turo enournega sprehoda, zdaj sem pa lacna. Danes je moj vitaminski dan se pravi, da bom zdajle napadla 1 hrusko debelusko. NENNI, to pa je res rezultat in pol, čestitam! Tiste kavbojke, ki si jih svoje čase imela obešene v kopalnci, so ti sedaj zagotovo že prevelike! JamieO

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

26. jul 2004 12:51

Hej! Res je suša na forumu! Vidim pa, da ste tisti, ki ste še ostali, zelo pridni. Za mene pa to ne velja - zmeraj bolj pogosto grešim!!!!! :(((( Sej kile ne grejo gor, ampak dol pa sploh ne! Počasi obupujem! No orbitrek še kar gonim, zdaj sem še začela bolj intenzivno delat vaje z utežmi, upeha pa ni! Bliža se konec drugega meseca in ni mi uspeli spravit dol niti kilo! Uf, težave! :))) Drugače pa se kar zadovoljna z mojo novo(staro) podobo in sem postala tudi bolj samozavestna! Potrudila se še bom in upam, da bom do konca septembra, ko spet štartam s šolo, lepa v novem telesu! No, malo bolj sem se razpisala, zdaj pa grem pripravljat kosilo-mesek! MMM, dobro!!! :))) Lepo se imejte, pa javite se kaj!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti