Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

26. jul 2004 21:58

Stajerka, ne obupat!!! Ves kako fajn se bos pocutila na koncu diete, ko ti bodo znanci, ki te mesec ali vec niso videli, zijali v boke in rit! "Ja, tebe je pa pol manj! Kaj si pa delala? A tako ucinkovita je ta dieta? A bi jo lahko se meni napisala?" Ni tako hudo. Ce pa ti manjka motivacije, zacni brati te strani kar nekje vmes. Klikni na eno cifro strani in beri. Jaz sem jih v casu moje diete prebrala sigurno 3x skos in skos, ker sem jih potrebovala in uspelo je. Ce pa ti bodo sle kile po koncani dieti prevec gor in se bo apetit povecal, naredi 4 dni diete, da spet ujames ritem. Jaz sem to naredila po mesecu in pol... in rezultat je bil se en kilogram manj kot na koncu diete. V teh 4 dneh se mi je telo ocistilo za 4 kg, in to ne samo voda. Ta dieta je zasnovana tako, da minimalno obremenjuje prebavni sistem, pri "normalni" hrani pa se noter zapaca ogromno ene snovi in tako jo spet spravis ven. Dej, drzi se mi! Vem, da je globoko v tebi moč, ki te bo peljala skozi krizo. Sy mimogrede: pravis, da gonis orbitrek in dvigas utezi, s tem pa pridobivas misice, ki so tezje od speha. Mogoce se ti zato na kilogramih ne pozna. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 26. jul 2004 22:01:20

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

26. jul 2004 22:47

AIWA a si čisto obupala, morje časa se nisi oglasila!! JOKL

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

26. jul 2004 23:37

štajerka ne obupaj , kile se ustavijo tut za 14 dni pa ne gredo nikamor , dej vzdrži se en teden pa pol nehaj če ne bo slo niti za deko dol .. štajerka mi smo s tabo , a ne punce , majaz pa itak se namaka in greši, upam da ne preveč ... hip hup hura nočko Dušan Sporočilo je spremenil(a) Dusano dne 26. jul 2004 23:38:29

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

27. jul 2004 7:31

Dobro jutro! Jaz pa sem danes na sadju. Sploh ne morem verjet da imam drug teden že 3. vodni dan. Ful je šlo hitro! Jaz tudi pogrešam Aiwo in ostale punce, ki se niso oglasile že 100 let (Marjana, Renata..). Upam, da ste samo na dopustniški odsotnosti in da ste še vedno pridne! Pozdravčke ! Nenni

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

27. jul 2004 8:55

Pozdravljeni! Nenni, še sem tu in vas pridno prebiram. Le oglasila se nekaj časa nisem, ker imam razpoloženje na psu. Imam neke problemčke. Pa saj bo bolje. Upam vsaj. Sicer pa sem glede moje teže zelo zadovoljna. 79 dan diete je danes, pa imam - 12 kg, s tem, da sem zadnji teden malo grešila. Pa sem se sedaj spet disciplinirala. Veš Nenni, si mi kar dvignila moralo, ko sem ugotovila, da si me že pogrešala. Hvala ti! Za vodni dan ti bom držala pesti. Tudi jaz že pogrešam Marjano. Ne vem morda sem spregledala in je na dopustu. Le zdi se mi, da se že celo večnost ni oglasila. Lep shujševalni pozdravček! Bajči! Renata

Nenni  

27. jul 2004 9:04

Renata drži se, saj bo! Za dežjem vedno posije sonce!!!

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

27. jul 2004 9:10

Zivjo, jaz sem tudi nova.Tako lepo si dvigujete moralo, da sem se odlocila se vam pridruziti. Morda bo potem lazje. Rada bi zgubila kaksnih 15 kil. Sem se zadnje 3 leta spustila z vajeti in pridobila kar lepo zalogo. Zdaj sem si pa rekla, da je tega prenaziranja dovolj. Danes sem na 5. dnevu in sem zacela z melono, za kosilo bodo najbrz ta zgodnja jabolka. Zacela sem kar s sadnim dnevom, ker sem ravno en dan prej imela spet poln zelodcek cukra. Do danes sem izgubila 1,5 kg. Dalec je moj cilj..... Veliko volje bom rabila. Upam, da mi boste pomagali. Lep pozdrav vsem skupaj! alja brglez

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

27. jul 2004 10:50

dobro došla v naši družbi alja , samo prestaviti si se pozabila :)), drugace pa ves da ti bomo stali ob strani , jaz imam eno ramo pripravljeno skozi , pa z enim učem skoz na preži Dušan

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

27. jul 2004 11:22

Dusan hvala za dobrodoslico. Nenni, vidim, da imas samo 58 kg. Koliko si jih pa imela 10.05.2004 (na začetku), ce to ni prevec osebno vprasanje? Koliko casa na dan pa telovadite sotrpini? Jaz najraje nebi nic...:(( Zdaj grem pa napast melono. Mi kruli, da je joj. Tudi voda ne pomaga vec. Bye..

Nenni  

27. jul 2004 11:41

Alja, dobrodošla med nami. Ko sem začela hujšat po tej dieti sem jih imela 68, še pred tem pa tudi že 73 (visoka sem 169 cm) in sem jih do začetka diete mukoma spravila na 68. Dieto končam 09.08.2004, svoj cilj pa sem že dosegla. Moja idealna teža naj bi bila 60kg, jaz pa si želim 56, ampak sem tudi z 58 več kot zadovoljna, izgledam 100x bolje (pravijo bližnji), dvignila se mi pa je tudi samozavest. Je pa ful dobr občutek ko greš po nakupih in kupiš konfekcijsko št. 38/40 namesto 44.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti