26. jul 2004 21:58
Stajerka, ne obupat!!! Ves kako fajn se bos pocutila na koncu diete, ko ti bodo znanci, ki te mesec ali vec niso videli, zijali v boke in rit! "Ja, tebe je pa pol manj! Kaj si pa delala? A tako ucinkovita je ta dieta? A bi jo lahko se meni napisala?" Ni tako hudo. Ce pa ti manjka motivacije, zacni brati te strani kar nekje vmes. Klikni na eno cifro strani in beri. Jaz sem jih v casu moje diete prebrala sigurno 3x skos in skos, ker sem jih potrebovala in uspelo je. Ce pa ti bodo sle kile po koncani dieti prevec gor in se bo apetit povecal, naredi 4 dni diete, da spet ujames ritem. Jaz sem to naredila po mesecu in pol... in rezultat je bil se en kilogram manj kot na koncu diete. V teh 4 dneh se mi je telo ocistilo za 4 kg, in to ne samo voda. Ta dieta je zasnovana tako, da minimalno obremenjuje prebavni sistem, pri "normalni" hrani pa se noter zapaca ogromno ene snovi in tako jo spet spravis ven. Dej, drzi se mi! Vem, da je globoko v tebi moč, ki te bo peljala skozi krizo. Sy mimogrede: pravis, da gonis orbitrek in dvigas utezi, s tem pa pridobivas misice, ki so tezje od speha. Mogoce se ti zato na kilogramih ne pozna. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 26. jul 2004 22:01:20