22. jul 2004 20:00
Lep pozdrav vsem skupaj!
Že kar nekaj časa vas spremljam, saj sem se tudi sama lotila 3MD. Najprej se vam vsem zahvaljujem, saj ste mi vlili veliko voljo, še posebej takrat, ko je prišla kriza. Sem že proti koncu, čakata me še dobra dva tedna. Rezultati sicer niso tako obetavni kot pri nekaterih. Na začetku sem imela 74 kg na 165 cm višine. Sedaj jih imam nekje med 68 in 69 kg, pa je vseeno rezultat že to, da ne gredo gor. Razlog je verjetno v tem, da se nisem striktno držala navodil. Veseli me predvsem dejstvo, da se na zunanji podobi kljub majhnemu številu izgubljenih kg pozna ogromno. Prav lepo je skoraj vsak dan nekoga slišati "si pa veliko shujšala".
Najtežje je v službi. Delam namreč v hotelu, kjer nam kuhajo tudi kosilo. Seveda ni ravno po 3DM načelih (mogoče bi lahko zanje pripravila kakšen tečaj o zdravem načinu prehranjevanja). Tu pa tam si privoščim tudi kakšen greh. Zadnjič sem šla na pizzo. Nisem mogla verjeti kako je "umorila" vso mojo energijo! Lahko sem šla samo še spat. To je le dokaz, da dieta deluje.
V duhu zdravega načina prehranjevanja sem se lotila tudi branja knjig na to temo. Naštudirala sem Montignaca in pa zakonca Diamond. Vsem, ki se boste lotili podobnih podvigov svetujem, da vse skupaj gledate z malo distance, saj si v določenih pogledih nasprotujejo in človek je na koncu kar zbegan od vseh informacij.
Ker pišem prvič, se mi zdi, da bi vam imela še toliko za povedati, pa bom raje kaj prihranila za drugič.
Če malo priredim staro parolo "za zdravo življenje, s 3MD naprej!".
Vsem želim lep in ne prevroč večer!
Kristina Stanović