Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

20. jul 2004 9:30

Zadnje čase malo grešim. Kolikor se da, se držim kombinacij, dnevi pa so mi "ušli"... Začela sem z dopustom in vse je bolj sproščeno. No, že skoraj preveč! Vseeno vas z veseljem prebiram, vlivate mi moralo! V četrtek pa odpotujemo proti Tuniziji, kjer si res želim preizkusiti njihove specialitete. Upam, da jih pripravljajo v duhu pravilnih kombinacij... JamieO, iskala sem ajdove štrukje v Arji vasi, pa jih žal ne držijo več. Kdo kaj ve, ali jih dela Pečjak? Potem bi jih lahko dobila v njihovi prodajalni. Imejte se lepo, se še beremo in pišemo! LP, Stanka

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

20. jul 2004 9:58

STANKA, pa si jih poskusi narociti po internetu. Tule imas naslov: http://www.andamea-ki.s 1 strukenj stane 120 SIT. JamieO

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

20. jul 2004 10:33

JamieO, saj vem, da ni dobro. A veš, sem rabila nekoga, da mi še enkrat pove, da ni dobro pozno zvečer jesti takih maščob. Da mi pride bolj v zavest. Včasih si res malo preveč popustim. Ko že mislim, da sem končala s hrano za ta dan, me kaka malenkost premami in si naredim nato sicer solato, a vseeno. Ja Matjaž, a še vedno piješ Zalo, da nam nič ne napišeš? Kako si kaj? Očiščen? Robida, imej se lepo na dopustu - z goro sladoleda. Le preveč ga ne pojej, da ne boš drastično shujšala, saj kot si sama zapisala, ti sladoled "žre" maščobe, oz. minus kalorije. Obetajo se nam res poletni dnevi!

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

20. jul 2004 12:19

jutro vsem evo jaz sem se naspal , sem bil v nočni to da ta teden me nič kaj prevec ne skrbi , sem pa vcerjaj bral na portalu lunin net kolko so jabolka dobra za hujšati in zdrava , tko da zdej se bom res kar bolj jabolk drzal JamiO hvala za ti vračam pa en u skor bi pozabil http://www.lunin.net/zdravje/jabolka.php vglavnem bodite mi lepo Matjaz midva pa ser morava se nekaj zmenit , mislim da sva ista letnika pa se blizu imava rojstnedneve , jaz ga imam tut v decembru -.) Dušan

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

20. jul 2004 12:27

Hojla vsem! Jupi, včerajšnji dan je šel mimo - malo težko, a je bilo kar za zdržat. Kmalu bo kosilo. Dušan, menda pa imava res blizu rojstne dneve, jaz sem strelec. LP vsem do jutri. Ažo-koh

Čapa  

20. jul 2004 13:05

Tudi jaz sem strelka po horoskopu. Torej tudi vidva uživata v hrani, kaj? Je nam usojeno biti malo bolj okrogli , a zelo optimistični ljudje. Na luninem netu je kar nekaj zanimivosti. Sama vsak teden pogledam, kaj napovedujejo, pa še v kakšnem znamenju je luna. Luna le ima vpliv na človeka, a ne? Malo se mi toži po hčerkicah - so same s starimi starši na dopustu. Ampak kako se pozna, popoldne vse postorim, zvečer je pa TOOOLIKO časa še za druge stvari. To je vse za danes, imejte se lepo!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

20. jul 2004 17:56

MASHY, sporočila, ki jih pišeš zasebno, se vidijo v BELEŽKI naslovnika, svoje privat sporočilo pa prav tako vidiš v svoji BELEŽKI. Na formumu so objavljena samo javna sporočila. Pojdi pogledat v svojo beležko v mapo sporočila, pa boš videla odgovor, ki sem ti ga poslala. Pozdrav, JamieO

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

21. jul 2004 7:39

Komplimenti in čestitke vsem, ki vztrajate. Včeraj sem po slabem letu srečala znanko, ki je tudi dala 3MD skozi. Uau Skorajda je ne bi prepoznala. Pravi, da se tudi po koncu diete navadiš na način prehranjevanja. Loni

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

21. jul 2004 7:44

Dobro jutro! Jaz pa sem danes zelooo dobre volje! Sem oblekla krilo, ki sem ga kupila pred 14 dnevi in mi je bil ravno prav, danes pa mi že pleše in to kljub počitniškim pregreham! Jupi! Drugače pa sem danes na škrobnem dnevu in imam sabo riževo solato ter malo stročjega fižola! Sem kar malo žalostna ker kuham kosila samo ob vikendih! Imam toliko želja pa tolk mal dnevov, da bi jedla kuhano kosilo!!! Pa saj bo kmalu bolje še 3 tedne pa ne bo treba pazit na zaporedje dnevov ampak samo na ločevanje!! Pozdravček vsem ! Nenni

Čapa  

21. jul 2004 8:32

Tudi jaz imam danes škrob - za kosilo bo pečen krompir v pečici in sveža zelena solata. Jaz sicer redno vsak dan kuham kosila, a jih uspem pripraviti šele do 16. ure in kadar je B in čakam tiste 4 ure premora , je zadnji obrok ob 20. uri. Gre še kar na knap! Če bi imela več časa za kuhanje, bi si v okviru dovoljenih živil lahko pripravila res super hrano - dobro za oči in želodec. Tako pa vsak dan nekaj hitim in pripravim bolj preprosto stvar. Vikendi so že boljši - seveda, če smo doma in se ne potepamo. Danes se nam spet obeta en lep vroč dan. Edino, kar me trenutno jezi je to, da še vedno nič ne telovadim. Kako pa ste ostali s tem? Bi šla malo lavfat, pa se mi zdi zdaj prevroče - aja, spet izgovor , a ne?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti