Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

betti  

član od: 19.7.2004

sporočila: 1

19. jul 2004 13:40

Pozdravljeni vsi tukaj na forumu! Malo sem vas že brala in vidim da ste sami pozitivci. Točno take rabim :))) Tudi sama sem začela s 3MD in sedaj teče drugi teden.Zaenkrat je šele dve kici minusa, ker se nisem čisto držala pravil.Končno sem dobila tudi knjižico od Rine, tako da sedaj štartam .... LP vsem betti

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

19. jul 2004 14:08

oj JamieO no ne vem kak občutek bi ti imela ob vodnem dnevu, jaz sem ga imel, ko je šla cela kila dol pa še za drugič vem da ni nič tezkega kak dan zdrzat ob vodi , mi bo prišlo prav ob luninih dnevih JamieO za probat je pa boš videla mogoče ti bo pa všeč Dušan

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

19. jul 2004 14:11

Hoj! Vidim, da ste čez vikend kar dosti napisali, mene pa ni bilo doma, pa se vam nisem mogla pridružit! Lepo vam gre! Tudi jaz sem se v petek razveselila, ko sem se po enem mesecu spet malo zmerila. Pa da vam zaupam moje rezultate: shujšala 8 kg noge: -3 cm boki: -3,5 cm pas: -6 cm prsi: -5,5 cm roke: -2 cm Sem bila kr zadovoljna, čeprav mislim, da bi lahko bilo boljše! Kaj vi mislite??? No, da ne pozabim povedat, da je za petkom prišel vikend, kjer me je pa malo zaneslo. Ker me ni bilo doma, sem pozabila na telovadbo, sobotni sadni dan pa sem zvečer pokvarila z mesno večerjo (brat je naredil maturo, pa smo malo proslavili!!!). No, včeraj mi je šlo kar lepo, pa sem ga potem spet malo posrala, ker sem si privoščila nekaj krekerjev. Ampak danes pa veselo naprej!!! Malo imam slabo vest, pa saj bo že. Odločila sem se, da se bom ta teden vzdržala tehtanja, da ne bom razočarana in upam, da bo šlo kaj dol (komaj čakam, da spet kaka kila dol pade, ker že zdaj več kot teden vztrajno stoji)! Moja mami pravi: " Ne se tolk sekirat! Male pregrehe ne škodijo. Če se boš zdaj preveč držala, boš potem po dieti pojedla veliko več "prepovedanih" stvari, ker se ti jih bo tako luštalo!" Sej po eni strani ima prav! Sicer pa, če mi je v enem mesecu uspelo toliko, ni vrag, da mi še v dveh ne bo šlo toliko dol! Uh, sem se zdaj razpisala! Upam, da niste jezni na mene!! Lepo se imejte in uživajte, kolikor se da! Skupaj nam bo uspelo!!! Verjamem!!!

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

19. jul 2004 15:09

Daj no, Matjaž. Nekaj za vzpodbudo . Pogledaj tako: hvala bogu, da je jutri še daleč, saj boš spet mogel - kot vseh teh 28 dni - za zajtrk jesti sadje in kosilo,... skratka danes si dal počitek svojim prebavilom. Pa še več časa imaš za večerni sprehod! Štajerka, tebe pa naj pohvalim, saj je -8 kg zelo dober rezultat. Jaz ga imam šele po 1,5 meseca. A sem zelo zadovoljna. Dušan, pozdravljen spet med nami. Dobro ti je šlo med dopustom. Zdaj pa spet 3MD pod noge. Sporočilo je spremenil(a) Čapa dne 19. jul 2004 15:15:06

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

19. jul 2004 16:16

Pozdravljeni vsi skupaj tudi sama sem probala to dieto in se mi zdi odlična le da jst nisem zdržala in se predala skušnjavam zdej mi je pa zelo žal ker bi lahko že ful znižala svojo težo tako da sem že tretjič začela ampak zdej moram zdržat ker hujšam na ljubljanski lokalni televiziji pa ne bi rada da izpade da pa meni ne more uspet. Prebrala sem nekaj strani nisem pa vseh......sej ne da bi hotla pametovat ampak velikokrat sem prebrala, da vam teža stoji res da je to normalno ampak nekaj me zanima: a pazite tudi pri količinah predpisane hrane...s tem ne mislim zelenjave ampak testenine, riž itd...... Natasa

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

19. jul 2004 16:53

Zivjo, Natasa! Seveda je potrebno tudi pri kolicini paziti. Nekateri jo celo tehtajo. Jaz sem si zapomnila, da npr. riza ali testenin pojes za globok kroznik (kosilo), za vecerjo pa pol manj. Pa pomembno je upostevati razmak med posameznimi obroki. Saj ni tako tezko, vsaj vecinoma ne, ce je clovek vsaj malo karakterja. Tisti, ki so ugotovili, da jim po dolocenem casu teza stoji, so tudi vecinoma zapisali, da pa se obseg kljub temu manjsa. Zato te na TV najbrz poleg tehtanja tudi izmerijo. Imam prav? BETTI, -2kg v manj kot 14 je odlicno. STAJERKA, tvoja mama ima prav, ce bos tu pa tam malo gresila, bos imela po koncani 3MD manj tezav z ohranjanjem pridobljenega minusa, vsaj taksen je moj logicni sklep. JamieO

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

20. jul 2004 7:53

Dobro jutro! Jaz sem dopustniške pregrehe pozabila in sem zopet v starem ritmu. Nataska! Jaz si hrano tehtam imam pa tudi malo posodico, ki mi je mera za količino hrane za večerjo, tako da imam res red. Sem med tistimi, ki ga rabijo, če ne bi me zopet zapeljajo. Drugače me pa ful skrbi september, ko grem z eno družbo na Hvar. Oni so sami jedci in se delajo norca iz raznih diet! Upam, da me ne bo zapeljalo. Pozdravček vsem! Nenni

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

20. jul 2004 8:46

Pozdravljeni novi člani. Le vztrajajte, pa bo. Sicer sem včeraj ga malo kiksnila, pa nisem mogla drugače. Imela sem sadnozelenjavni dan, zvečer ob 21.30 pa sem veselo na terasi se lotila arašidov!! Saj sploh ne vem, ali spadajo med škrob, ali kot oreščki. Bom pa danes spet bolj pridna. Jesti do 8 zvečer je zame ob poletnih dneh še kar problem, ko pa se šele takrat začnejo večerni pikniki. Kako pa imate drugi izkušnje s tem?. Ali res jeste samo do 20. ure potem pa nič? Pridni ste.

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

20. jul 2004 9:11

Dobro jutro! ČAPA, jaz jem samo do 18:00! Arasidi res spadajo pod nevtralna zivila, ampak ob 21:30 je pa zanje malce pozno, a ne? Prosim, da tega vec ne ponavljas, jesti mascobe tako pozno, joj! No, ne vzemi tega mojega ostevanja prevec zares, saj ti dobro ves kako in kaj, a ne?. No Matjaz, se ne bos nic pohvalil kako si zmagal nad vodo?. Dusan, da bi bil meni vsec vodni dan je pa bolj malo za verjet. Me pa veseli, da je tebi OK. Ti meni eno rozco, jaz pa tebi . Pa se enega , ker pravijo, da je v paru bolje.. Uzivajte ob dobri papici in tem lepem soncenem dnevu! JamieO

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

20. jul 2004 9:23

Dragi moji, končno je napočil dan, ko se tudi jaz odpravljam na dopust. Pravzaprav šele ponoči......... Pa vseeno, ne vem, kako bo še z časom danes, zato vam že zdaj želim uspešne hujšarske dni, brez skušnjav in dilem. Upam, da bom tudi jaz tako zadovoljna z težo po dopustu !! Če ne, bomo pa še malo potegnili (sem že sredi zadnje tretjine!) Držte se !! LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti