19. jul 2004 14:11
Hoj! Vidim, da ste čez vikend kar dosti napisali, mene pa ni bilo doma, pa se vam nisem mogla pridružit!
Lepo vam gre! Tudi jaz sem se v petek razveselila, ko sem se po enem mesecu spet malo zmerila. Pa da vam zaupam moje rezultate: shujšala 8 kg
noge: -3 cm
boki: -3,5 cm
pas: -6 cm
prsi: -5,5 cm
roke: -2 cm
Sem bila kr zadovoljna, čeprav mislim, da bi lahko bilo boljše! Kaj vi mislite???
No, da ne pozabim povedat, da je za petkom prišel vikend, kjer me je pa malo zaneslo. Ker me ni bilo doma, sem pozabila na telovadbo, sobotni sadni dan pa sem zvečer pokvarila z mesno večerjo (brat je naredil maturo, pa smo malo proslavili!!!). No, včeraj mi je šlo kar lepo, pa sem ga potem spet malo posrala, ker sem si privoščila nekaj krekerjev.
Ampak danes pa veselo naprej!!! Malo imam slabo vest, pa saj bo že. Odločila sem se, da se bom ta teden vzdržala tehtanja, da ne bom razočarana in upam, da bo šlo kaj dol (komaj čakam, da spet kaka kila dol pade, ker že zdaj več kot teden vztrajno stoji)!
Moja mami pravi: " Ne se tolk sekirat! Male pregrehe ne škodijo. Če se boš zdaj preveč držala, boš potem po dieti pojedla veliko več "prepovedanih" stvari, ker se ti jih bo tako luštalo!"
Sej po eni strani ima prav! Sicer pa, če mi je v enem mesecu uspelo toliko, ni vrag, da mi še v dveh ne bo šlo toliko dol!
Uh, sem se zdaj razpisala! Upam, da niste jezni na mene!!
Lepo se imejte in uživajte, kolikor se da!
Skupaj nam bo uspelo!!! Verjamem!!!