19. jul 2004 8:02
Hojla! Dobro jutro in nov delovni teden vsem skupaj. Vsi ki imaste dopust ali počitnice si pa privoščite oddiha v polni meri. Danes je moj 1 vodni dan. Punce dršte pesti. LP vsem, Ažo-koh
19. jul 2004 8:02
Hojla! Dobro jutro in nov delovni teden vsem skupaj. Vsi ki imaste dopust ali počitnice si pa privoščite oddiha v polni meri. Danes je moj 1 vodni dan. Punce dršte pesti. LP vsem, Ažo-koh
19. jul 2004 9:11
EN LEP ČAU VSEM SKUPAJ. DANES JE MOJ PETI DAN DIETE... B-DAN. KOMAJ ČAKAM KOSILO-MOZZARELLA S PELATI, PA MAL OLJA KISA IN SEVEDA ORIGANO. ZJUTRAJ PA SADJE. DIETE SE STROGO DRŽIM IN MI USPEVA. VENDAR PA ŽE PO 4 DNEH MI VSE PLEŠE... HLAČE!!! MISLIM DA NE BOM DRŽALA 90 DNI KER ČE NE BOM PRIŠLA S KG V MINUS. KOMBINIRALA BOM PA ŠE NAPREJ.
19. jul 2004 10:06
Hojla punce in fantje - tisti, ki še nismo na dopustu! Matjaž, držim pesti zate - pa mislim, da mi jih ni treba, ker boš zdržal. Voda je res dobra. Boš videl, da ti bo ta vodni dan prinesel kar olajšanje, pa še dober teden vnaprej ti bo držal linijo. Tudi telo se bo malenkost spucalo - veš tisti prastari grehi , ki so se nabrali na trebušni steni se odluščijo! Le tako kot zdej, z vodo naprej!! ¨JamieO, a ti pa kar grešni dnevi? Saj če se ti je motilo, potem si storila tako, kot ti veleva telo. Ampak si imela smolo, da ravno nedelja. Veliko lažje je med tednom, ko pol dneva tako in tako ne moreš jesti - beri služba. Bo pa tvoj drugi vodni dan boljši. Naj povem, da na reaggyu nisem kje srečala tinkice, ampak je bilo res fajn.Odklop. Nisem kaj grešila, še manj sem jedla - ampak pivo je pa bilo mnjami, nisem imela zavor. Kile pa odhajajo..... Imejte se lepo, pa napišite še kaj!
19. jul 2004 10:07
VALNEA, ti pa pravi fenomen, v roku 29 dni sem gresila 2x,pa sem shujsala "samo" za 1 konfekcijsko stevilko, pa mi se sedaj hlace, ki so zdaj 1 stevilko prevelike, ne plesejo. Zivjo, ČAPA! Ja, jaz se s tem vodnim dnevom ne bom vec obremenjevala. Prvi mesec je bil uspesen, moj cilj je izgubiti natanko toliko kot v prvi 1/3 in imam casa 2 meseca. Torej, hura za vsak 29. dan, ki bo gresen, ostali dnevi pa normalni kot do sedaj. Sem zelo zadovoljna s seboj. Sporočilo je spremenil(a) JamieO dne 19. jul 2004 10:13:24
19. jul 2004 11:29
Največ pomeni, da si človek sam s seboj ZADOVOLJEN. Tudi jaz sem s sabo, s svojo vzdržljivostjo, zunanjostjo - čeprav sem še vedno malenkost bolj obložena in nisem suhica( kar tudi nikoli ne bom), se mi zdi, da sem kar v redu za pogledat. Lahko oblečem bolj opete stvari in si takoj bolj seksi. Pa ne samo zaradi drugih, predvsem zase se lepo oblačim! In ko si s sabo zadovoljen to izžarevaš in tudi drugi to opazijo. Krog je sklenjen. Takšno mnenje, ki ga imaš o sebi imajo potem tudi drugi o tebi. Malo nakladam, a je res. No, jaz sem se do zdaj (1,5 meseca) skrčila za dve konf. številki. Kar uspeh, a ne? Pa lep ,sončen poletni dan še naprej!
19. jul 2004 11:47
Tocno tako, pa saj smo obicajno do sebe se najbolj kriticni. Ce dobro pomislim, tako ali tako druge gledam vecinoma v oci, ostalo opazim bolj tako. Torej, ti ob izgubi 2 konfekcijskih stevilk oblacila "plesejo"? To naj bi v pasu pomenilo 8 cm, v bokih pa 6. Super si, torej si shujsala cca. 8-10 kg. Me zanima, ce bom za 2 konf. st. rabila nove kopalke, kaj menis? Ce bo treba, bom z nakupom cakala do zadnje minute, saj imam se nekaj prav lepih modernih. Mi je pa na morju najlepse nositi pareo (tavelik), ce grem na plazo. Letos me zopet caka Grcija, kar pomeni, da bom ful casa prezivela na scooterju. Ali morda ves za kaksno dobro zascito za lase? Imam ful dolge pa se svetle in ne bi rada, da mi jih sonce se dodatno posvetli. V ta namen sem si kupila lani slamnik in ga pripela na glavo z nevem koliko spang, pa mi je vseeno odletel z glave . JamieO
19. jul 2004 12:41
zivjo vsem evo mene z dopusta , kok sem grešil ne bom pravil , ker je šla 1 do 2 kilce gor , samo sedaj pa spet po starem v nove zmage m kot je rekla Čapa vazno da je človek sabo zadovoljen in jaz sem Matjaž drzim pesti zate , če te bo mikalo prebri v knjigi kaj piše za vodni dan , saj meni si takrat lepo prepisalk in mi je pomagalo Lep pozdrav vsem Dušan
19. jul 2004 13:01
Dobrodosel spet nazaj, Dusan! No, daj lepo prosim povej, ob kaksen dober ucinek sem, ce pijem samo vodo, jaz sem namrec gresila.. Daj povej no, da se bom imela za kaj sekirat JamieO
19. jul 2004 13:15
Najprej glede plesanja oblačil - tiste hlače ali krila, ki sem jih prej kar z veliko truda zaprla, so zdaj mi ravno prav, pa še malo prostorčka je v njih. Sem pa danes hotela obleči eno krilo, ki pa ga na žalost ali pa na veliko veselje ne morem več nositi, saj mi odstopa od pasu, od bokov pa kar za precej - tako da ni nobene oblike več. Shujšala sem za 8 kg do zdaj - hey, JamieO, ti pa si res naštudirana glede konf. številk, pa izgube kg. V glavnem, počutim se fantastično. Zadnjič sem v DM zasledila en sprej za lase za zaščito - vsebuje zaščitni faktor in je prav namenjen za ta dopustniška izpostavljanja soncu, glede trdilca pa ne vem. Ampak sploh ne vem, kako se imenuje, niti znamke ne vem, ker sem videla kar tako mimogrede. Morda je to ustrezna zaščita za tvoje lase? Ali imaš naravno blond lase ?Jaz imam dolge lase, a barvane - zelo svetle pramene. Sem se navajena bolj nekako svetlo, mi bolj paše k polti. Tudi jaz veliko uporabljam pareo za na plažo - zelo praktično in lepo. Kopalke si pa morda kupi v Grčiji - dve muhi na en mah: dobiš nove kopalke (do sept. boš še ja dodatno shujšala!), pa še sebe boš malo razvajala.
19. jul 2004 13:28
Hojla vsem! Hvala Dušan. Za zajtrk in malico je bila zala. Za kosilo pa bo špricer - 2 dcl zale in 3 dcl radenske. joj kje je še večer in pa jutrišnje suhe slive za zajtrk. LP vsem in lepo sončno popoldne. Ažo-koh!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Kremna cvetačna juha