Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

16. jul 2004 11:05

BRANKA pozdravljena me zanima ti uspeva obdržat težo, shujšaš itak ampak obdržat je malo težje.Jaz bom še septembra eno kuro dala čez, želela bi še malo shujšat, sigurno se bo malo tudi nabralo zdaj grem na dopust morje sladoledi itd. za zdaj sem zadovoljna nisem se nič zredil. sicer za informacijo za tanove 165 cm 65 kg. Še to 24.12.2003 teža 85 kg lp Ksenija Sporočilo je spremenil(a) okidoki dne 16. jul 2004 11:11:25

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

16. jul 2004 11:26

Okidoki -čestitke za izgubljeno težo. Jaz verjetno ne bom tako uspešna v treh mesecih. Vidim, da si si izbrala zanimiv datum začetka hujšanja - božični večer. Kot vidiš, ti je uspelo zgubiti kar precej oblog!! Branka tudi tebi čestitke. Kot zgleda, bomo še precej časa vsi skupaj, saj se tisti iz prvih rund nameravate še enkrat preizkusiti v odlaganju kg. Bo še bolj veselo.

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

16. jul 2004 12:05

Pozdravljeni vsi sotrpini! Danes je moj zadnji delovni dan, oz. se iztekajo urce. Sedaj me ne bo z vami do 30.07.2004 in vam povem, da bom vas in ta forum kr pogrešala Srčno upam, da me ne bo kap zadela, ko bom šla na tehnico, ko pridem iz dopusta! Sem se odločila, da si bom večkrat skuhala kakšno zelenjavno enolončnico, pa ribice. Kruhu se bom pa čisto odpovedala. Lepo se imejte vsi skupaj in upam, da se kmalu tipkamo! Lep pozdravček od Barbolinka

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

16. jul 2004 12:39

Barbolinka, želim ti prijetne počitnice, brez obremenjevanja s hrano(mislim, da dobro razmišljaš v smeri ribic, juhic) in veliko sonca. Me kar ma, da bi tudi jaz šla malo na počitnice. No, za dva dni grem v toplice, potem pa po vsej verjetnosti septembra na orgni počitnice kam v tujino!! Potem se mi že tudi izteče 3MD. Čeprav ne vidim ovire za dieto tudi na morju (nekateri se preveč obremenjujete) - če si v hotelu, je raznovrstne hrane dovoj, večinoma samopostrežno, če pa sami kuhate, pa sploh ni problem! V glavnem UŽIVAJTE dopustniki - še za nas zraven! Pa kak grehek tudi storite - pojdite ne kak dober sladoled. Kg bodo vseeno izginjali!

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

16. jul 2004 13:16

Kot preblisk na tvojo iztočnico o sladoledu Čapa... Nekoč sem poslušala predavanje o tem, da sladoled v bistvu sploh ni redilen in ima pravzaprav negativne kalorije, ker telo porablja energijo, ko ga segreva iz - 13°C na telesno temperaturo. Ha - kaj pravite na to sohujšarice in sohujšarji !! Se pravi- čim več sladoleda, da bo večja poraba energije.....? Vedno se najde kak izgovor. - ti smeškoti me pa malo zafrkavajo! LP

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

16. jul 2004 17:04

Barbolinka, tudi jaz grem danes na počitnice za dva tedna in se strašno veselim, malo pa me je tudi strah kako se bom upirala vsem skušnjavam, ki nam tako lepšajo dopust (beri: pivo, vino, sladkarije, sladoled,...). Vendar, zaenkrat še imam voljo. Malo pa se bomo vseeno lahko pregrešili, saj nas do konca diete čaka še dolga pot, bomo pač potem bolj pridni. se strinjaš. Ja, Čapa hvala ti za lepe želje, na dopustu se bom gotovo spomnila nate, ker nas ti najbolj bodriš in vzpodbujaš. Kar tako naprej. Robida, s tem, sladoledom si me pa tako razveselila, da ti bom kar verjela. Tako lepo se sliši, vse kar si napisala. Okidoki, Branka, tako smo veseli vsi, ko se nam javi kdo od vas, ki ste že končali in pove, da je bilo res uspešno in da še danes držite to težo. ČESTITAM VAM! Nam novim je to najboljša vzpodbuda. Upam, da se bom lahko tudi jaz kdaj pohvalila s tem in dvigala moralo novim v 3MD. Sedaj pa se poslavljam, pišemo si čez dva tedna. Lepe počitnice vsem. Sibila

Sunshine6  

sporočila: 25

17. jul 2004 19:38

Lep pozdrav vsem skupaj! Danes ponoci sem prisla iz morja in moram rect, da je bil to eden mojih najlepsih dopustov (kljub veliki kolicini ljudi okrog mene-16 v prikolici:)! Na zacetku sem se kar striktno drzala diete, je pa bilo tezko vcasih glede kuhe (se posebej na dan, ko smo jedli makarone s tuno, da vecerov, popestrenih z vinom in medico sploh ne omenjam:). Glede sadnih zajtrkov sem bila pa pridna-po zajtrku sem sla na plazo in me ni bilo nazaj do 15-16-ih. Je bila res dobra druzba in clovek pri tem sploh ne misli (tolk) na hrano.. Danes sem se stehtala in se nic kaj nisem zredila, je pa res, da sem kar dosti plavala, pa tudi odbojko smo sli parkrat igrat. Tako da vsem bodocim dopustnikom: Ne se bat morskih pregreh-meni je bilo se lazje kot doma, ker nisem mela sploh casa mislit na hrano. Ce ne bi bilo sadnih kroznikov (seveda zacinjenih z vodko) ob vecerih:), bi prisla z morja orengi podhranjena:). Nc, pridni bodite, veselo "dopustirajte", pa ne pozabit na rekreacijo, ki se kar sama ponuja. Ce imas zagnane ljudi okrog sebe, se toliko lazje! P.s.:Videla sem, da ste se sli flaso resnice oi starosti:)..Jst sem stara 22 let.

Sunshine6  

sporočila: 25

18. jul 2004 19:24

Ojla se enkrat! Zdaj ste pa ze vsi sli na morje al kaj?!Pa glih ko sem jaz prisla nazaj:) Robida: S svojo sladoledarsko teorijo se me kr potolazila, ker le-ta spada med mojo najljubso hrano:) Aja, opazila sem, da nihce od vas ne omenja kruha ob B dnevu..A ga kdo sploh konzumira. Se mi zdi, da se ga boljkone izogibate..Mam prav? Jaz imam kar malo slabo vest, da bi ga jedla-ce tako pogledas, je pol cist vseen, ce jes sendvic s prsutom na B dan.. Pa se to:Kako je s kapucinom (Nescaffe cokolada recimo)..Ga katera pije? Pridni bodite!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

18. jul 2004 20:13

Zivjo, Sunshine! Res je ze cel vikend tak mir tu gor, Marjaz se zagotovo pripravlja na vodni dan. Jaz sem ga imela danes, no ja in sem pojedla 2 sadna cmoka popoldne, do tedaj pa nic. Pa se mi je malo motilo, pa sem rekla: brez veze vodni dan! In sem se odlocila, da ga preimenujem gresni dan kar pomeni, da bom cez 29 dni na ta dan uzivala ne pa vodo pila. Ja, jaz kruha prakticno ne jem. Razen zadnjic, ko sem imela OH dan in si nisem nic pripravila za kosilo, ki ga pojem v sluzbi, potem pa sem si kupila 2 polnozrnati strucki. No, jutri imam B dan in bom naslednjih 28 dni vzgledna! JamieO

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

19. jul 2004 7:49

Dobro jutro vsem!!! Komaj sem prebrala vse za nazaj, tolk ste bili pridni! Moj dopust je minil zdaj mi je že kar žal, da sem si ga nadrobila po 1 teden vsak mesec. Ampak saj bo! V glavnem kar se tiče moje diete med dopustom so bili grehi in sicer: Prve dni mi jo je uspelo držat - sicer so se mi dnevi pomešali med sabo - ker nas je bilo več in je večinoma pel žar, no čez vikend je bilo pa itak vse mimo - sem pa jedla zajtrk (kruh in ostale strupe), poleg tega pa sem pobrkala še mešanje hrane. Ampak mi ni žal - posledic na tehtnici ni! No, danes nadaljujem po starem imam sadni dan in potem veselo naprej! Lep dan vsem! Nenni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti