Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

15. jul 2004 14:49

Kaj naj vam povem zjutraj sadje za kosilo kako gdaj ampak gledam da ne mešam recimo zadnjič sem krompirček in mičkano piščanca pojedla in mi je bilo slabo.Enostavno želudec mam skrčen in mi nepaše po starem prehranjevanje mi odgovarja ločevalno edino ker ne grem po vrsti dneve enkrat v tednu (ponedeljek) sadni oz. vitaminski dan, veliko pijem ,za posladkat pa čokolada jedilna, in to je to rezultat teža ista oz. 3kg manj od aprila. jutri se beremo in pišemo zadj grem na ledena kavico

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

15. jul 2004 15:10

Tudi jaz naredim še en cikel, začnem 1.9. moja želja je izgubiti še 6 kg, tako da jih bom imela 68 pri velikosti 169. Z 3MD sem jih prvič izgubila 22, nazaj nisem dobila nič. Teža mi stoji od 74 do 75 kg, je pa res, da se trudim biti pridna pa ne prov mešat stvari med seboj, čeprav je danes mož naredil mineštro, pa je blo not vse, od pujsa do fižola, pa mu nekak nisem mogla rečt, da ne bom jedla. Je pa res, da kruha praktično ne jem več, zelo redko kakšen košček (mogoče 1 polnozrnato štručko na 14 dni), in pa ogrooomno zelenjave, od bučk, paprik, paradižnika, solate, korenja .... pa zelo malo mesa. Marjeta Žniderčič

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

15. jul 2004 16:03

Draga Valnea, sem ravno tako zacetnica na dieti kot ti, enako velika, da bi kdaj dosegla tvojo tezo, pa samo sanjam (oziroma tudi to ne vec). Sem tipicni primerek jo-jo shujsevalca. Ce sestejem vse svoje shujsevalne kure do zdaj, sem zbila dol precej vec, kot trenutno tehtam - pa to ni malo, sicer ne bi bila spet na dieti. Me prav zanima, ce mi bo tokrat uspelo. Ebonlass - kako dolgo pa uspes drzati na pridobljeni tezi? Moj rekord do zdaj je bil, da sem uspela po hujsanju ostati na istem 3 leta, potem je pa spet slo vse nazaj gor pa se malo zraven, kot ze vsakokrat dotlej (ampak, priznam, vsaki pridobljeni gram sem uzivala...pac rada jem). Imam sadni dan in sem malo lacna, drugace pa kar gre. Pozdrav vsem, Sonja Sonja Lojen

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

15. jul 2004 23:48

Hojla! Ej punce, zdj pa ne zastopim več popolnoma nič. Kaj za vraga je tako strupenega v tem krompirju, da ga na B dan ne bi smel jesti zraven mesa, a v knjigi je pa opozorilo " In ne pozabite na kos kruha!". Saj imam raje meso, kot krompir in kruh mi kar paše zraven mesa, toda do sedaj še nisem videl slavnostnega kosila brez krompirja kot prilogo. Sy a si prav iz KK? LP vsem, Ažo-koh

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

16. jul 2004 8:24

Hay Okidoki in Sy me veseli da vidim dve imeni iz naših shujševalnih vrst.Okidoiki tudi jaz sem obdržala ponedeljek za sadni dan.Starim hujšaricam sporočam da jih kar malo pogrešam,vsem ki hujšate sedaj pa želim veliko uspeha. BRANKA

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

16. jul 2004 8:25

Dobro jutro! Kako ste kaj? Še vsi spite? Danes zjutraj sem se stehtala in moja teža od prejšnjega tedna STOJI!!! Saj priznam, da se tudi pregrešim, ampak vseeno! A je normalno, da se teža že drugi teden ustavi? Danes je moj 15.dan pa sem shujšala le 1 kg! Sicer se mi zdi, da se mi pozna glede na obleko, ampak tehtnica pa kar vstraja! Urška

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

16. jul 2004 8:28

Matjaž Nič ni strupenega samo lažje se prebavlja vsako posebaj,jaz sem velikokrat naročila zelenjavno prilogo namesto krompirja pa je bilo vse OK. BRANKA

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

16. jul 2004 8:34

Damis, ne obupuj. Za začasno zaustavitev je lahko več razlogov. Npr. tik pred menstr., vpliv lune, ali pa če si blizu idealne teže se telo upira hujšanju in vse poteka malo počasneje. Tudi meni se je ustavilo 2 kili nad idealno, in noče več dol. Vztrajaj, pa se bo premaknilo. Verjetno smo vsi to doživeli. Glavno , da je dober občutek, da si na pravi poti !

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

16. jul 2004 9:02

Ja, tudi meni je po enem mesecu vse do zdaj (do 46 dne) teža stala. Malo sem se že jezila , pa prenašala krivdo na male pregrehe, menstruacijo, itd. Pa ni kriva menstruacija, jaz jo imam ravno zdaj in se mi je teža končno premaknila navzdol. Morda telo rabi malo premora, kg se ne premaknejo, se pa oblikuje telo - če si meriš obline, se vidi, da jih je manj, kg pa so isti. V glavnem ne obupat. Sigurno se ti bo kaj kmalu premaknilo navzdol!! Evo podatki o posebni izdaji Rine - 90-dnevna ločevalna dieta z recepti: urednici sta Breda Hrobat, Mojca Poljanšek, teh. urednica pa Irma Sutlič. Vse tri so podpisane pod spremno besedo, zato sklepam, da so prispevale te recepte. Danes imam B, pa bi raje kaj drugega kot meso jedla. A ima kdo kak fajn nasvet?

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

16. jul 2004 10:13

Pozdrav še z moje strani. Članom shujševalnega foruma sem se pridružila že 13.4.2004 in se upešno držala diete do prvega vodnega dne. Ne držim več zaporedja dnevov, ampak samo ločevanja živil, dopoldne sadje, kosilo veliko solate in nemešanja B in OH, pred, med in po obroku ne pijem. Sadje večinoma samo v dopoldanskem času. Večerja probam da ni čez 20 malo hoje s psom in v treh mesecih -8kg. Glede na to, da se nisem odrekla nobeni hrani, ampak samo zmanjšala količine in pravilno kombinirala je zame to dovolj. S takim načinom bom še nadaljevala da pridem do željene teže in potem še naprej, ker se takega prehranjevanja preprosto navadiš. Upam, da me niste narobe razumel. 3MD je super, samo meni ni uspelo dneve držat. Tisti, ki ste pa pridni in organizirani samo tako naprej. LP Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti