Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

15. jul 2004 10:56

Oboje deluje slastno, jajčevci in marelice. Pri marelicah si morda mislila suhe, ker se namakajo 2 uri ali so to sveže? Postopek "izdelave" je morda malo daljši, a je za sadni dan verjatno prava poslastica, za vse družinske člane. Grem na . V službi so me že dodobra zdelali. Moram se okrepčati!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

15. jul 2004 12:11

Ja, to velja za posusene marelice. Pri svezih je dovolj, ce se kuhajo. Ce pa so zelo mehke, potem jih se kuhat ni treba. Zdajle pa se lotim rizeka. Vse zivo sem noter nametala, tudi kostanjev pire! JamieO

VALNEA  

član od: 14.7.2004

sporočila: 5

15. jul 2004 12:43

ČAU VSEM MOJ PRVI DAN POTEKA ČISTO NORMALNO. ZA ZAJTRK SEM POJEDLA DVE NEKTARINI (OB 7,15), OB 9,30 PA DVA KOSA ANGURIE. OB 12 SEM POJEDLA DVA NAVADNA JOGURTAIN ENO OGROMNO SKLEDO SOLATE S PELATI. PO 16,00 PA BOM ŠE EN JOGURT IN ŠE ENO SKLEDO SOLATE S PELATI. JE V REDU NE??!!!! UPAM, DA RES NE BOM ZGUBILA PREHITRO TEH PAR KG ALI PA CELO PREVEČ.... VESTE TUDI ČE JE DANES MOJ B DAN, SI MESA SPLOH NE ŽELIM NISEM PAČ TAK TIP, MI PAŠE BOLJ MOZARELLA, SIRI OD BELJAKOVIN, PA TUDI SLADKEGA NE MARAM PREVEČ. AKO MISLIM DA NE BI SMELA IMET PROBLEMOV. SE ŠE KAJ PIŠEMO IN BEREMO.... PS: STARA SEM 28 LET, VISOKA 167 CM IN IMAM TRENUTNO 59 KG.

JamieO  

15. jul 2004 12:57

VALNEA Me prav zanima kako bo s tvojim hujsanjem glede na to, da imas super ITM pa se mesa in slascic ne maras. Da bi jih izgubila prevec ( ALI SE JE KATERA ZENSKA, KI HUJSA, SPLOH KDAJ PRITOZILA, DA JE SHUJSALA PREVEC ), se po mojem ni za bat, ker naj bi s 3MD shujsal do idealne teze in nic vec, vsaj tako pravijo tisti, ki imajo 3MD v malem prstu. Si pa mislim da prva, ki ni jamrala na 1. dan, preberi si malo sporocila od AIWE, ki je bila na priblizno istem kot ti. JamieO

VALNEA  

15. jul 2004 13:06

KOT SEM ZASLEDILA PA JE LE BILA ENA - STELLINA KI JE SHUJŠALA PREVEČ..... NA 49 KG, JE PA ISTO VISOKA KOT JAZ. SE TI NE ZDI DA JE TO MAL PREMALO??? SE PARAVI DA NI SHUJSALA SAMO DO SVOJE IDEALNE TEŽE A NE??? KOT VIDIS NE DRŽI, DA SHUJŠAŠ SAMO DO IDEALNE TEŽE, PA NIČ VEČ. SHUJŠAŠ KOLIKOR HOČEŠ SHUJŠATI!!!!

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

15. jul 2004 13:20

Hej, to bi bilo pa lepo, če bi lahko s 3md shujšala na svojo idealno težo! Do nje me še loči natanko 18 kg in ne verjamem, da bi lahko v prvi rundi 3 md toliko shujšala! No, če bi jo kasneje še enkrat ponovila, pa mogoče! Bi bila pa ZELOOO vesela, če bi mi to uspelo! Ja, ja, tako je to z nami, ki imamo kaj več za dol dat kot pa ti Valnea. Mislim, da ti bo kmalu uspelo. Poskušaj pa spiti veliko vode, da prečisti telo, pa malo rekreacije in uspeh je zagotovljen! Želim ti veliko volje! Lep dan vsem, ki ste še na forumu!

VALNEA  

15. jul 2004 13:28

VEŠ KAR SE TIČE BODE SPLOH NIMAM PROBLEMOV. ŽE TAKO JO SPIJEM TUDI DO 3 LITRE NA DAN. REKREACIJA PA TUDI ... 3X NA TEDEN PREHODIM(HITRA HOJA) 8 KM OD JUTRI NAPREJ PA ŠE 1 URO ORBITREKA VSAK DAN.

okidoki  

član od: 19.2.2004

sporočila: 31

15. jul 2004 14:15

hojla Sy septembra se beremo in hujšamo.sicer nazaj nisem nič dobila ampak bi še malo shujšala. čaobao

JamieO  

15. jul 2004 14:17

VALNEA, ne mi zamerit - ampak ob tvojem urniku ne potrebujes nobene 3MD temvec le normalno, zdravo hrano. Ves, na internetu se vse zivo prebere, mi pac vzamemo za dejstvo vse kar je napisano in nikoli ne ves s kaksnim namenom kdo kaj pise (stellina).... Med drugim pa je bil tudi 1 primer, ko je ena punca s to dieto pridobila 2 kg, ker je bila ze prej verjetno na neki strogi dieti, po 3Md je jedla bolj normalno in .... Pa po njenih besedah, ce se prav spomnim, ni shujsala prevec.(stellina) Dejstvo pa je tudi, da ce bi jaz npr.ze shujsala do zelene teze in bi nasprotovala se nadaljnjemu hujsanju, bi pac na doloceni tocki zacela delati grehe , cisto simpl je to. STAJERKA, ce bi se diete 100% drzala, bi ti tudi v 1. rundi ratalo. Mislim, da sem ze omenila, da je sodelavka, ki je imela krepko cez 100 kg v treh mesecih shujsala za 30 kg. Zakaj ne bi tebi 18kg ratalo? Razen, ce ti jih je se 18 kg ostalo za shujsat, ker po mojem nimas niti priblizno toliko presezka kot sodelavka. Kar korajzno vztrajaj naprej! JamieO

JamieO  

15. jul 2004 14:18

OKIDOKI zivjo! Povej malo vec kako sedaj zivis! kaksni so bili rezultati, kako je s tezo sedaj, kako se prehranjujes ... ma, mi bi radi vedeli cisto vse, no skoraj vse... JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti