15. jul 2004 14:17
VALNEA, ne mi zamerit - ampak ob tvojem urniku ne potrebujes nobene 3MD temvec le normalno, zdravo hrano. Ves, na internetu se vse zivo prebere, mi pac vzamemo za dejstvo vse kar je napisano in nikoli ne ves s kaksnim namenom kdo kaj pise (stellina).... Med drugim pa je bil tudi 1 primer, ko je ena punca s to dieto pridobila 2 kg, ker je bila ze prej verjetno na neki strogi dieti, po 3Md je jedla bolj normalno in .... Pa po njenih besedah, ce se prav spomnim, ni shujsala prevec.(stellina) Dejstvo pa je tudi, da ce bi jaz npr.ze shujsala do zelene teze in bi nasprotovala se nadaljnjemu hujsanju, bi pac na doloceni tocki zacela delati grehe , cisto simpl je to.
STAJERKA, ce bi se diete 100% drzala, bi ti tudi v 1. rundi ratalo. Mislim, da sem ze omenila, da je sodelavka, ki je imela krepko cez 100 kg v treh mesecih shujsala za 30 kg. Zakaj ne bi tebi 18kg ratalo? Razen, ce ti jih je se 18 kg ostalo za shujsat, ker po mojem nimas niti priblizno toliko presezka kot sodelavka. Kar korajzno vztrajaj naprej!
JamieO