15. jul 2004 0:08
Hojla!
Včeraj sem se razpisal otistem prašičku in semi je ponoči kar sanjalo o njem. Vendar vam moram napisati, da sem ostal pri S dnevu in S hrani. JamieO, ne nibil dež in tudi piknik se ni prestavil, pa tudi jaz nisem karakter, da bi se vzdržal pri pujsku. A kaj si moram. Ko sem prišel na piknik, seveda o pravem času, ko se je še stvar vrtela. Te tople frišne dobrote za vse na svetu nebi zamudil, a je sledilo veliko razočaranje. Na kolu se je namesto odojčka vrel kozu - beeeeeeee, saj res požrem skoraj vse, le kozlička ali jagenčka pa res ne maram. Tako Čapa, da veš, s tisto kožico ni bilo nič. Tako sem ostal lepo na solati. Bo pa jutri moj B dan - Goveji golaž, kuhal ga bom zunaj lepo počasi, po receptu, ki sem ga zaupal že nekje v eni temi na forumu.
Bravo punce REGE, dobro se imejte in veliko užitkov ob dobri glasbi. Jav malo sem vam kar nevoščliv. Saj ne, da sem prestar za na fešte, le malo predaleč mi je in časovno ne utegnem. Doma sem iz KK - na registerski tablici.
Sibila ne vem kaj ga pa ti lomiš, 40, saj to pa ja ni veliko. Še se bomo pogovarjali. No punce, če vas - žensk ni sram napisati koliko let ste že naklepale, bom pa še jaz 23 na dvajset podlage do decembra, potem pa še ena zraven za naprej, pa seštejte.
VELNEA prijazno pozdravljena med nami. Dobila boš vso podporo. Za tiste 4 kilograme, boš med dieto lahko naredila kar veliko grehov.
LP vsem,
Ažo-koh.
PS
Ja danes je bilo pa res hladno, kaj mislite je tudi Dušana in ostale kaj zeblo na morju?