Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

14. jul 2004 11:48

Lep pozdravček! Jaz danes še zadnji dan delam počitniško delo, potem pa začnem s tapravimi počitnicami. Jutri za 4 dni na Sočo - reggae festival, potem pa za 10 dni na taborjenje. Za perve 4 dni imam že vse naštudirano kaj in kako se bom držala 3MD, za naprej pa še ne vem čisto točni, ampak pustimo času čas, ko bom prisiljena razmišljat o tem, bom že. Torej, jaz sem z vami le ša danes, potem pa se za 14 poslavljam. Res se ne sekirat, če ne veste v katero kategorijo spada katea hrana. Glede OH in Š pa js mislim, da je fora v tem, da bi mi mogli jest na Š dan različna žita (pira, ajda, oves, koruza...), ker so zelo zdrana in nsebujejo veliko vlaknin, potem pa je še OH dan za vse tiste, ki potrebujemo nekoliko več krvnega sladkorja in predvsem moralno podporo pr tem, da lahk zdržimo. Čist po pravici: kdo se pa ne veseli že same misli na to, da bo lahk pojedel košček čokolade na vsake 4 dni (pa čeprav samo jedilne)??? p.s.najboljša jedilna čokolada je Gorenjka (70% kakava)

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

14. jul 2004 12:06

Glede dobrote čokolade . Lindt 70% kakav. Veš tinkica, tudi jaz grem na reggae festival v Tolmin. Sem bila lani in ful dobro. Rada imam to zvrst glasbe. Grem sicer v soboto - na svoj škrobni dan - po polnoči pa hitro na slastne palačinke. Saj se hecam, no. Mogoče se vidiva. Vsem ostalim pa lep pozdrav za danes - grem v shopping.

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

14. jul 2004 12:08

Čapa, Čapa, kakšna radovednica si ti. Kot, da je kaj pomembno koliko smo stari. Jaz prav rada poklepetam z vami, če pa ne to, pa vsaj prebiram te strani in takoj imam več volje pa čeprav jih imam že štirideset. Saj mislim, da imamo zelo veliko skupnega, ja to je naša 3MD dieta. Vidiš, sedaj pa ne boste več hotele klepetati z mano, saj sem vedela. Tako mi je všeč, da se vzpodbujamo in če "slučajno" naredimo prekršek, tukaj na teh straneh ugotovimo, da jih tudi drugi in takoj je zopet volja za nadaljevanje. Danes imam Š dan in za kosilo bom jedla riž z zelenjavo in veliko skledo solate. Najraje bi ponovno bučke v solati, takooo so bile dobre včeraj. Sedaj pa hitro nekaj pojest (pardon-jemo počasi). Sibila

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

14. jul 2004 12:22

Sibila, sej je mene zanimalo kok ste ostali stari. Ampak ne zaradi predsodkov, ampak zgolj iz radovednosti. Pa me ne moti če si 40 stara. Kot si napisala (sej, upam, da ni kej narobe, ker te vikam), imamo eno veliko skupno točko. Tako je tudi prav Čapa! Me veseli, da si tud ti navdušenka in da boš na Soči:) Ko se vidiva, greva pa na eno solatko skupi

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

14. jul 2004 12:38

Kriza! Danes imam sadni dan, meni pa gre po glavi, kaj bi toplega pojedla. Zebe me kot psa. K. pa tako poletje ! Dajte mi idejo, kaj se lahko poje toplega na S dan. Če ne drugega menda vsaj zelenjavno juho (mesno kocko pa bom pozabila dodati!). Bi šlo kaj z bučkami ?? Ali zeljem??

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

14. jul 2004 12:58

Robida, danes nas vse zebe, ko pa je tak "nepoletni" dan. Glede tvojega S dneva, mislim, da ne bi bilo nič narobe, če bi si naredila dušeno zelje z malo paradižnika in paprike, saj sem neklje zasledila, da imaš lahko tudi sadno zelenjavni dan. Sicer pa, če imaš recepte od Rine, boš našla tudi tam take tople dobrote na sadni dan, da se ti kar sline pocedijo: dušena jabolka, hruške, kompoti iz mešanega sadja, ... Jaz sem si na sadni dan privoščila dve hruški dušeni z malo ananasa. Res prava slaščica. Tinkica, ti me pa kar veselo tikaj, saj smo članice istega društva. Dober tek vsem. Sibila

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

14. jul 2004 13:12

No, pa sem jo prezivela! Rekla je, da se mi na obrazu pozna, ha-ha, potem pa je navrgla, da je njen tip estet in da njej pravi, da ona ni suha. In sem ji rekla da je malo bolan, stara je 56 let in visoka 160 cm in tehta 55 kg! No, pa dovolj o njej,saj sama vem, da sem ze shujsala in ni vrag, da ne pridem na 38! STAJERKA, ti pa si vzgleda vredna! Pa saj ves, da so misice tezje od speha! Bos videla, ko se bos zmerila! Kolegica iz sluzbe je pa omagala! Je ze nasedla neki turbo dieti po kateri se shujsa v 14 dneh 8 kg! BARBOLINKA frajerka! jaz pa zdajle cevape papam , mmmmmmmmm JamieO

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

14. jul 2004 13:24

lep pozdrav vsem, po dolgem času se vam spet oglašam, čeprav vas berem pa redno... le pisat ne uspem vedno... naj vam povem, da sem na polovici te diete in sem že shujšala za dve konfekcijski številki, se pravi, da sem spet na št. 38, čeprav se pri kg pozna do prejšnjega tedna samo 4 kg. Pa je tudi to Ok, so mi vsi že rekli, da se mi vidi, da sem shujšala. kak fajn! sem si dala šivat dvoje hlač in mi je šivilja po probi morala ene že zožat, zdaj pa sem te iste hlače imela dva krat gor in mi direkt plešejo okrog riti.... :)) bo jih moja šivilja spet dobila nazaj, da mi jih ponovno zoža - sem ji že rekla... hahaha.... sicer pa imam danes S. dan in sem pojedla 3 banane - do zdaj, ko pridem pa iz službe, pa si bom naredila paradižnikovo solato.... mnjam! pa še to - tudi jaz delam bolj ali manj kikse, pa vseeno hujšam dalje... saj gre, če se kolikor tolikor držiš diete... :)) drugače pa za Tinkica - stara sem 29 let in sem iz MB. vsem vam želim lep dan! Studentka1

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

14. jul 2004 13:33

lep pozdrav vsem, po dolgem času se vam spet oglašam, čeprav vas berem pa redno... le pisat ne uspem vedno... naj vam povem, da sem na polovici te diete in sem že shujšala za dve konfekcijski številki, se pravi, da sem spet na št. 38, čeprav se pri kg pozna do prejšnjega tedna samo 4 kg. Pa je tudi to Ok, so mi vsi že rekli, da se mi vidi, da sem shujšala. kak fajn! sem si dala šivat dvoje hlač in mi je šivilja po probi morala ene že zožat, zdaj pa sem te iste hlače imela dva krat gor in mi direkt plešejo okrog riti.... :)) bo jih moja šivilja spet dobila nazaj, da mi jih ponovno zoža - sem ji že rekla... hahaha.... sicer pa imam danes S. dan in sem pojedla 3 banane - do zdaj, ko pridem pa iz službe, pa si bom naredila paradižnikovo solato.... mnjam! pa še to - tudi jaz delam bolj ali manj kikse, pa vseeno hujšam dalje... saj gre, če se kolikor tolikor držiš diete... :)) drugače pa za Tinkica - stara sem 29 let in sem iz MB. vsem vam želim lep dan! Studentka1

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

14. jul 2004 13:35

JamieO dober tek ti želim! Sem ti majčken fauš veš! Tule nas dobesedno rajcaš s čevapčiči :)))) Jaz bom pa komaj ob 4 jedla tapravo hrano. Pečen krompirček in zeleno solatko, mmm! Aja Tinkica, stara oz. mlada sem 24 let. Barbolinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti