Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

12. jul 2004 14:00

Juhu! Ja, super ste in tako pridni. Jaz se počasi poslavljam, v bistvu bi morala imeti že zdavnaj konec, pa kar nekaj podaljšujem, mi 3.vodni dan sploh ne znese. Sedaj sem se pa odločila, da bom namesto vode lepo en teden "očiščevalno" juhico jedla. Z -10 sem še kar zadovoljna, čeprav bi bil lahko dosti večji, če bi bila tak karakter kot prvi mesec. Ampak tako pač je, sej v bistvu ga drugače sploh ne bi bilo, če ne bi našla tele 3MD. Se pa definitivno "tipkamo" jeseni še enkrat, ker je še kar nekaj odvečnega balasta ostalo. Torej, vsem skupaj srečno in lepo naprej, brala vas bom še včasih, da vidim kako vam kaj ratuje,.... Čao, Simona

tinci  

član od: 12.7.2004

sporočila: 43

12. jul 2004 15:10

Živjo! Tukaj pa še ena sotrpinka:). Danes imam ravno sadni dan pa imam čisto preveč časa, da razmišljam o tem, kaj bom kuhala naslednje dneve. Sem se spomnila, da smo pri nas doma večkrat jedli ješprenovo solato. Zdaj mi pa ni najbolj jasno, v kateri dan tale reč spada. Skozi sem dala ravno en teden. Sem kar malo ponosna sama nase, da mi je ratalo zdržati in da še vedno držim. Uspelo mi je pa shujšati eno celo kilco:). Hvala za pomoč in lp. Tinci

SLONCICA  

član od: 12.3.2004

sporočila: 321

12. jul 2004 15:17

Oj Tinci! Mislim, da ješprenova solata spada v škrobni dan. Lp!

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

12. jul 2004 15:22

Hej Tinci! Js mam tud dans sadni dan in prehojeno 14 dnevno pot diete. Še dolgo bo treba vztrajat, da bomo pršli do željene teže. Kok maš pa ti v načrtu shujšat? Js u 1. rundi 10, pol pa čez 3 mesce še 1x ponovit... Pa še mami me vzpodbuja, tk da mislim, da bo ratalo. Še posebi zdej, ko bom mela sotrpine na sadne dneve Sporočilo je spremenil(a) tinkica dne 12. jul 2004 15:22:36

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

12. jul 2004 15:35

Lepo se držite začrtanih načrtov punce, zelo pohvalno. Nikar se tolk ne sekirajte če se slučajno kdaj pregrešite :) Sama sem že več kot mesec dni po koncu diete, in mi je šlo dol še dodatno kilo, hrano še ločujem, čeprav zdaj tud včasih kaj pogrešim, je pa res da sem se sedaj navadla da pač čaja in kave ne sladkam več, pa tudi kruha pojem zelo malo oz. nič. Hvala bogu za zelenjavo in sadje, namreč mesa pojem zelo malo, ampak imam vsak dan veeeeliiiiko skledo solate :) pa ni važno ali zeleno, ali paradižnikovo ali pa kumarično, samo da je :) Lepo se držte, dobr čofotajte po morju pa pridne in trmaste bodite - bodita (oba moška seveda :) ) Marjeta Žniderčič

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

12. jul 2004 15:55

Hojla! Glih tolk mam časa, da preberem, kaj je novega. Vidim da ni nič in da lepo vstrajate in trpite skup zmano. Aja, jest pa nimam nobenih problemov na B dan. Bol na ostale dneve ko mesa ni. LP vsem, Ažo-koh! PS Naj mi katera razloži, kako je z nevtralnimi živili. Kdaj jih lahko ješ in koliko?

tinci  

član od: 12.7.2004

sporočila: 43

12. jul 2004 16:08

Jaz mislim shujšat ene 7 kilc, če mi bo ratal. Bomo vidl, upam na najboljše:). Samo čez dva tedna grem na morje pa imam tri obroke skuhane dol, tko da se bom mal merkala, da bom vsaj malo ločevala hrano. Potem pa po desetih dneh, ko pridem domov, nadaljujem. Tinci

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

12. jul 2004 16:50

Drage shujsevalke, dragi shujsevalci, jaz sem bolj pri tapocasnih in sele zdaj zacenjam. Sem skoraj bolj siroka kot dolga in rabim moralno podporo. Prvih 16 ur prvega B dne mi je se nakako slo, ampak zdaj mi pa ze zelo kruli..... Prosim za nasvet: sem zaprisezen mlekozer in se bojim, da mi mleko 1x na 5 dni ne bo zadoscalo. A se da kako pomagat? Mislim - malo pogoljufat brez hujsih posledic? Hvala za pomoc, Sonja

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

12. jul 2004 18:58

MATJAZ, med nevtralna zivila spada predvsem tista hrana, kjer prevladujejo mascobe ali sladkor. Tako da ves - pazljivo s takimi vrtsmi zivil. Mednje se uvrsca nekaj sadja ( npr. jagode), pa polnomastni sir, mleko, rumenjak, maslo,olje,.... Torej, nevtralna zivila lahko jes od 12:oo naprej, vendar cim manj, se zlasti ce gre za tista, ki sem jih jaz nastela. LIMNOL, potolazi se, da je vsakemu prvi dan zelo hudo. Sama sem naredila napako in za zajtrk pojedla skodelico cesenj in potem se skodelico jagod- samo vodo, torej! In sem bila do kosila tako lacna, da se ne da povedat! za kosilo pa meso, ki mi potem ni najbolj disal. Splaca se delati cim manj grehov. Ce si res sirsa kot daljsa, ti povem, da se da v tvojem primeru shujsati tudi do 25 kg v 3h mesecih, ce bos le pridna. Tudi jaz sem prej zivela na mleku pa mlecnih izdelkih. A pomni, na OH dan lahko pojes tortico. Zakaj pa je ne zamenjas za kaj mlecnega - in pri tem uporabis polnomastno mleko, ki sodi pod nevrtalno zivilo, 1,6 mleko namrec sodi pod beljakovinsko. Pa ne pozabi na vodo. Vsakic, ko te mika, da bi se ze pregresila, popij vodo ali zeleni caj. razliko bos opazila ze po 5ih dneh, jaz sem jo ze. POGUMNO JamieO

dragana  

član od: 14.6.2004

sporočila: 18

12. jul 2004 20:59

halo! evo ponovno sem nasla malo casa da vam tudi jaz kaj napisem ceprav prebiram vas redno! naj omenim da imam jutri 1. vodni dan in upam da mi bo zneslo... drugace mam pa tut jaz danes sadni dan tko da sem tut jaz z vama Tinkica in Tinci! za limnol pa tako, kot je ze omenjeno je vsak zacetek tezak, ampak bos videla najverjetneje bos presenecena sama s sabo kot tudi z rezultati tako kot vecina oz.vsi tukaj.vztrajaj!!Probaj ne misliti toliko na hrano pocni kaj drugega, ce ti kruli zeleni caj obvezno, ce je premocna lakota kaksen sadez, ali pa zacni brat forum od zacetka in cas tako hitro mine... pozdravcek!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti