Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

12. jul 2004 8:41

Pozdravljeni! A ste že vsi na morju, da je danes tako zatišje? Vidim, da ste vsi tako zelo pridni. Jaz pa včeraj nisem bila in to prvič med 3MD. Sem imela sadni dan, vmes pa grickala čokoladne mini kekse. In danes je že rezultat na tehnici : +0,5 kg. Sem tako žalostna. Pa sem včeraj vedela, kaj mi lahko prinese, a sem vseeno podlegla. Smrk, smrk. Od zdaj naprej bom pridna. JamieO, hvala za lepe besede in vzpodbudo. V trgovini nisem našla ajdovih štrukljev. Glede avokada: tudi jaz sem vseskozi mislila, da je kalorijska bomba. V knjigi o Hayevi dieti pa so napisali, da je avokado enkraten sadež, ki sploh ne redi in je nadhrana. Torej se lahko kombinira katerikoli hrani, je nevtralen in blagodejno vpliva na prebavo. Priporočajo ga ljudem vseh starosti kot dodatek k obrokom. Kaj pa pravite na to? Sploh ne vem, kaj naj verjamem. Danes imam B. Že včeraj sem pripravila polnjeno papriko, zame brez riža, le meso. Se mi zdi boljša ideja od polnjene parike s krompirjem, saj s krompirjem ne moreš pripraviti en dan prej. Ko pa priidem iz službe sem pa že takooo lačna. Pridni bodite, se še kaj beremo.

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

12. jul 2004 8:49

Tudi jaz se pridužujem skupini GREŠNIKOV!!! Saj se ful jezna nase, ampak sem podlegla pritisku piknikov! Pa še pecivo sem morala peči za na piknik in je šla moja trdna volja! Ti ti jaz! Ampak zdaj bom pa spet pridna - danes imam OH dan. Za kosilo bo pica z gobicami, bučkami, papriko in paradižnikom! Večerje si pa ne zaslužim! Urška

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

12. jul 2004 9:03

Ja, ta vikend je bil očitno grozn!!! Tud js (mislim da zarad menstruacije) nisem moggla zdržat, ker me je gravla neustavljiv lakota in želja po sladkem. Pa sem si privoščla 4 kekse polnjene s sladko kremo! In mam full slabo vest!!! Ampak kar je, je, bom pa več migala. Pa je vseen šel dol 1 kg in pol v tednu Sporočilo je spremenil(a) tinkica dne 12. jul 2004 09:04:37

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

12. jul 2004 11:02

Zivjo vsem, ki ste me danes nasmejali! Tudi jaz sem bila vceraj na pikniku. In to na Golteh! Je dezevalo, pa se mrzlo je bilo. Najprej smo v planski koci pili planiski caj, da smo se pogreli. Pila sem ga s sladkorjem. Potem pa smo si zunaj postavili marele, sencnike drugace. Pa potegnili ven vso kramo (beri hrano). Pila sem vodo, pojedla pa 3 polnozrnate strucke in francosko solato. Imela sem skrobni dan, ampak ne mislit, da sem iz fran. solate ven bezala beljak! Pa nimam nic slabe vesti. Moram vas malo kregat - ce veste, da ste gresile, zakaj se greste potem pa se tehtat?! Tisti mali prekrski vam zagotovo ne morejo nabiti pol kile! Pa tudi brez tehtanja veste, da ste gresile. No, in?! Pa saj veste, da boste naslednji dan spet pridne. Kar se pa menstruacije tice - malo pretiravate , a ne, da ne bi bile ve krive ampak teta iz Krvavca. Sicer me najbolj lakota grabi na vitaminski dan, a pri ostalih dneh je takole: ko je B dan, mi meso ne pase prevec, jedla bi slano pecivo. Ko pa je na vrsti OH dan, bi pa meseka papala.Tudi jaz sem jo vceraj dobila, pa mislim, da nisem zaradi tega planila po struckah. Enostavno - ze 3 tedne nisem pojedla koscka kruha in mi je enostavno zapasal. Pa tudi vode nisem spila bog-ve-koliko, saj je je name ze dovolj iz zraka padlo.Danes imam pa OH dan in bom za kosilo pojedla samo nekaj kruha, za vecerjo pa dieteticni puding, ta bo imel zagotovo manj kalorij kot kos torte. Zapomnite si: VSI BOMO SHUJSALI PO 90-ih DNEH, pa kaksen greh gor ali dol. ČAPA, ce bos sama doma delala ajdove struklje, pazi na kolicino ajdove moke. Ce je bo prevec, bodo struklji trdi. Le korajzno naprej! JamieO

Čapa  

član od: 29.6.2004

sporočila: 61

12. jul 2004 11:24

Hvala bogu, da imamo tebe , JamieO, ki nas potolažiš. Ma ja, malo smo grešili, samo fajn je pa blo, a ne? Saj pravim, da so mi najbolj zoprni vitaminski dnevi. In tako kot praviš JamieO, tisti dan ko je B že mislim na OH in kombinacije, ko pa pride OH, bi pa zmazala kako fižolovo solato, HA! Prijetno sladkanje s pudingom ti želim! Tinkica in Urška, ne sekirajta se . V povprečju smo prav vzorne shujšanjke! Ni vse tako hudo, kot se na prvi pogled zdi. Ravnokar je izza oblakov pokukalo tudi sonce. Končno!

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

12. jul 2004 12:11

Tocno tako, soncek nas spet greje, ura je 12 in lahko zacnemo z bolj konkretno papico. A ste morda opazile, da se nam je izostril okus? Zdajle jem kruh in prav obcutim, da je sladkan, kar prej nisem. Zanimivo je pa tudi to, da preden sem zacela s 3MD, sem bila najbolj navdusena nad OH dnevom (tortica, jasno). Zdaj pa so mi vsi dnevi normalni, razen vitaminskega. Pa se ta je cisto znosen, ce sem v sluzbi. Prvi del dopusta imam zadni teden julija ter prvi teden avgusta. Kako fino, da se je k meni povabila necakinja! Bova veliko casa preziveli zunaj, pa sploh ne bo hudo. Pa se psa od sestre si bom sposodila za 14 dni, ko gre ona na morje. Gibanje zagotovljeno! pa se pogresam ga odkar sem se preselila v Lj. tak cukcercek je, pa prej sva hodila vsak dan na sprehode.... Pravi dopust pa imam sele septembra, ko se 3MD konca, tako da se veselim septembra kar 2x! JamieO

stajerka  

član od: 1.7.2004

sporočila: 22

12. jul 2004 12:27

Pozdravljeni! Že kar nekaj časa nisem nič napisala in bom zato danes povedala, da............ moja teža stoji!!!!! :((( Zakaj? Začel se je drugi mesec in zdaj kot bi odrezal-konec. Celo za pol kile je šlo gor!!! Me že mineva motivacija! No, upam, da ne bom obupala in da vam bom lahko, ko boste vsi veselo prišli z morja, povedala bolj razveseljive novice. Držite se in uživajte na morju, tisti, ki greste! Jaz grem pa zdaj kuhat špagete in zelenjavno polivko za kosilo! Zvečer pa bom najbrž izpustila sladkarije, da bom imela boljši občutek! Bajči! ;)

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

12. jul 2004 12:41

Stajerka! Baje se to, da teža en čas stoji, zgodi vsakmu (skor) in takrat morš dobit še večjo motivacijo, mal več pomigat in bo spet zalaufalo... boš vidla kk bo razveseljuoče, ko bojo kilce šle spet dol. Js se že psihično prpravlam na to obdobje t.i. stoječe teže, tako, da mislim, da ne bom zgubila motivacije, in tudi ti je ne boš, jasno Torej, si še zraven? Seveda si! Pa še en nasvet: tehtaj se samo 1x na teden, pa bo veselje takrat večje, kot da če sproti preverjaš situacijo. Sej bo šlo!!!

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

12. jul 2004 13:23

Zdravo ! Vidim, da se nekateri res preveč žerete zaradi kakšnega prekrška. Paziti moramo samo, da jih ne bomo delali kar naprej. Kilogrami pa bodo kljub temu šli dol, verjemite, da je tako. Ko te zgrabi lakota, pojdi ven, na sprehod, kolo, k prijateljici na klepet in kozarec vode. Jaz imam danes S dan in za zajterk sem pojedla 3 fige, ki sem jih snoči namočila, kot sem prebrala v receptih Rine za 90 dnevno dieto in neverjetno kako sem bila sita. Namesto 8 sem jih pojedla samo 3, ker sem imela dovolj, 5 pa sem jih nesla v službo za malico. Vodo v kateri so bile namočene pa popiješ. Poskusite. Za kosilo pa si bom naredila polnjena jabolka. V službi gre, tudi na sadni dan, težje pa je doma. Vztrajajmo, poplačani bomo ko bomo lahko zopet oblekli stare preozke hlače, ali še bolje kupili si bomo nove. Pridni bodite, tisti, ki greste na morje, pa ne pozabite čisto na dieto, samo malo. Sibila

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

12. jul 2004 13:23

Zdravo ! Vidim, da se nekateri res preveč žerete zaradi kakšnega prekrška. Paziti moramo samo, da jih ne bomo delali kar naprej. Kilogrami pa bodo kljub temu šli dol, verjemite, da je tako. Ko te zgrabi lakota, pojdi ven, na sprehod, kolo, k prijateljici na klepet in kozarec vode. Jaz imam danes S dan in za zajterk sem pojedla 3 fige, ki sem jih snoči namočila, kot sem prebrala v receptih Rine za 90 dnevno dieto in neverjetno kako sem bila sita. Namesto 8 sem jih pojedla samo 3, ker sem imela dovolj, 5 pa sem jih nesla v službo za malico. Vodo v kateri so bile namočene pa popiješ. Poskusite. Za kosilo pa si bom naredila polnjena jabolka. V službi gre, tudi na sadni dan, težje pa je doma. Vztrajajmo, poplačani bomo ko bomo lahko zopet oblekli stare preozke hlače, ali še bolje kupili si bomo nove. Pridni bodite, tisti, ki greste na morje, pa ne pozabite čisto na dieto, samo malo. Sibila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti