12. jul 2004 8:41
Pozdravljeni! A ste že vsi na morju, da je danes tako zatišje? Vidim, da ste vsi tako zelo pridni. Jaz pa včeraj nisem bila in to prvič med 3MD. Sem imela sadni dan, vmes pa grickala čokoladne mini kekse. In danes je že rezultat na tehnici : +0,5 kg. Sem tako žalostna. Pa sem včeraj vedela, kaj mi lahko prinese, a sem vseeno podlegla. Smrk, smrk. Od zdaj naprej bom pridna. JamieO, hvala za lepe besede in vzpodbudo. V trgovini nisem našla ajdovih štrukljev. Glede avokada: tudi jaz sem vseskozi mislila, da je kalorijska bomba. V knjigi o Hayevi dieti pa so napisali, da je avokado enkraten sadež, ki sploh ne redi in je nadhrana. Torej se lahko kombinira katerikoli hrani, je nevtralen in blagodejno vpliva na prebavo. Priporočajo ga ljudem vseh starosti kot dodatek k obrokom. Kaj pa pravite na to? Sploh ne vem, kaj naj verjamem. Danes imam B. Že včeraj sem pripravila polnjeno papriko, zame brez riža, le meso. Se mi zdi boljša ideja od polnjene parike s krompirjem, saj s krompirjem ne moreš pripraviti en dan prej. Ko pa priidem iz službe sem pa že takooo lačna. Pridni bodite, se še kaj beremo.