9. jul 2004 9:11
Ojci! Sibila: Po mojem bo to res tvoja zadnja dieta, ker taksen nacin prehranjevanja ni le dieta, ampak res postane nacin zivljenja. Moram povedat, da sem se po tisti pici vceraj pocutila se ves vecer polno, trebuh sem imela napet (drugace pri pravilnem kombiniranju kar splahni:) kljub temu, das em sla zvecer pretect 9 krogov po stadionu:( Tako da ze po pocutju vidim, kdaj sem gresila:)Danes pa kljub vsemu nadaljujem s sadnim dnevom, zvecer pa na morje! Malo me skrbi le to, kako se bom vkljucila v zuriranje mojih sosolk (vodka, vino:)..Nc, bom pac mal bolj pridna, pa bo. Ker je res skoda, da ti gre cel dan odrekanja v nic le zavoljo vecernega pitja vina. Zanima me, ce katera od vas pije kapucin na OH dan? Osebno ga obozujem in se kar malo tezko privajam na zivljenje brez njega. Je pa res, da obstajajo tut taki, ki ne vsebujejo mlecnih beljakovin, ampak le glukozni sirup in dolocene mascobe. Tisti ceski, ta poceni:) Lepo se mejte, zelim vam veliiik soncka, izkoristite ga za sportne aktivnosti, predvsem pa optimisticno naprej! Se pisemo cez en teden!! CARPE DIEM :)