Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

9. jul 2004 14:47

Pozdravljeni! Nisem mogla, da ne bi šla še enkrat pogledat kaj se dogaja! Jaz počasi zaključujem, v nedeljo se spokam na morje! Mislite name (jaz bom sigurno na vas) in držte pesti, da bom vztrajno nadaljevala z dieto! Se beremo 19.07.2004. Pozdravčke vsem! Nenni

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

9. jul 2004 19:08

Zivjo vsem skupaj! Jaz koncno doma! Danes, ko je bil moj vitaminski dan, so mi za kosilo pripravili 1 grozd, za glavno jed pa mesano duseno zelenjavo in sem se teg prej najedla kot pa moja gosta, ki sta imela za predjed prsut, sir... za glavno jed pa telecji zrezek, pa riz, pa krompir,.... ČAPA, to ti bo pa super odlocitev -s.p. Veliko malih podjetij potrebuje tovrstne storitve in ti bo ful dobro laufalo. A si nasla ajdove struklje? Avokado vsebuje od vsega se najvec mascob. Jaz ga uporabljam samo tedaj, ko je kak sadez premalo zrel, pa ga zmiksam z avokadom in potem je takooooooooo dobro. MATJAZ, ti si pa rojen pod srecno zvezdo! NENNI, lepo se imej. Na morju ti bo se laze s 3MD (kaksno dieto!), privosci si vsega tega kar si doma ne mores, pa ti bo zlaufalo. Ce pa nas bos prevec pogresala, pa posici kaksen cyber cafe, pa se nam javi! JamieO

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

9. jul 2004 21:29

Pozdravljeni ponovno! Hvala vsem, ki ste me tako lepo pozdravili. Mi je že lažje pri srcu (tudi v želodcu, saj ne zares, ker danes je bil B dan). Ste pa res prave face, vsi po vrsti in pravi kuharski mojstri. Upam, da bom lahko kmalu tudi jaz prispevala kakšen dober recept, ampak trenutno se še učim, ker sem na dieti komaj dva tedna. Drugače pa zelo rada kuham (mož pravi da tudi dobro) in rada dobro jem. NENNI uživaj na morju, čez en teden pridemo za tabo. Prav zanima me kako bomo poročali po počitnicah, če bomo sploh upali priznati vse svoje grehe. Zdaj pa adijo vsem, grem telovadit (uh, kako mi ni). Sibila

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

10. jul 2004 9:54

Zivjo, vsem! SIBILA, jaz pa sem na 3MD danes točno 3 tedne in imam danes B dan. Joj, kako se približuje 1. vodni dan! Še dober teden! Mislim, da bom danes v pečici spekla ribo z zelenjavo. Pa še stročji fižol za zraven, ker je ravno beljakovinski. Sem pa malo jezna na naše, ker so piknik prestavili na jutri, ko imam Š dan. Če bi bil danes, kot prej dogovorjeno, bi bilo kot nalašč.... Tako pa bom jutri jedla krompir ter zelenjavo na 101 način.... Pozdravček, JamieO

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

10. jul 2004 10:50

Hojla vsem ki ste tudi danes na forumu in še posebno tistim, ki ste vsaj malo lačni z mano vred. Danes je moj S dan, jutri pa roštil-party zagotovo. LP vem in lepo sončno soboto, pa naj bo vsaj malo aktivna. Ažo-koh

tinkica  

član od: 6.7.2004

sporočila: 20

10. jul 2004 14:52

En lep pozdravček na tako sončen dan Sibila! Če si imela ti včeraj B dan, potem imaš dannes Š dan in sma na istem po dnevih Torej, kaj je bilo danes dobrega za kosilo Jaz in mami sva si privoščili Kuhano ajdovo kašo (s svežim origanom) in z gobovo omako (brez smetane) in zeleno solato. Verjetno mi ni treba posebej razlagat, da je blo noro dobro. Včeraj pa sem bila v Avstriji in smo šli jest v McDonald"sa Kaj pa zdej Vse se je super izteklo, saj sem si naročila veliko solato s koščki piščančjega mesa, mami pa solato s sirom pa je šlo Lep vikend vsem! In čim več miganja

Sibila  

10. jul 2004 21:51

Živjo! Tinkica, tale meni tebe in tvoje mame pa se sliši res fino, moram tudi jaz kdaj poskusiti. Tudi jaz sem imela danes zelo dobro kosilo. Stročji fižol iz domačega vrta v solati s papriko in paradižnikom, zraven pa kuhan in na žlički olivnega olja popečen krompirček. Nekaj sem si pustila še za večerjo. Na mojo srečo imajo vsi moji radi to in so mi veselo pomagali, drugače bi bila sama zmazala vse, ne glede na količino. Za jutri pa načrtujem pizzo z zelenjavo. Verjetno jo bom najprej malo dušila na olivnem olju, da bo bolj okusna. Malo se še moram disciplinirati glede vode, ker kar pozabim nanjo, če je nimam postavljene nekje na vidnem mestu. Zelo rada imam peciva in danes je po vrsti že tretji dan, ko imam ves čas pred sabo mizo obloženo "tudi" s pecivi in to kakšnimi. Vendar zdržala sem in niti ni bilo tako hudo, prav ponosna sem bila nase, ko sem odločno rekla NE vsem, ki so mi ga tako vneto ponujali. Res smo FRAJERJI, vsi ne zmorejo tega. Lep ostanek vikenda, vsem Frajerjem in Frajerkam. Sibila

Sibila  

10. jul 2004 22:04

Živjo! Tinkica, tale meni tebe in tvoje mame pa se sliši res fino, moram tudi jaz kdaj poskusiti. Tudi jaz sem imela danes zelo dobro kosilo. Stročji fižol iz domačega vrta v solati s papriko in paradižnikom, zraven pa kuhan in na žlički olivnega olja popečen krompirček. Nekaj sem si pustila še za večerjo. Na mojo srečo imajo vsi moji radi to in so mi veselo pomagali, drugače bi bila sama zmazala vse, ne glede na količino. Za jutri pa načrtujem pizzo z zelenjavo. Verjetno jo bom najprej malo dušila na olivnem olju, da bo bolj okusna. Malo se še moram disciplinirati glede vode, ker kar pozabim nanjo, če je nimam postavljene nekje na vidnem mestu. Zelo rada imam peciva in danes je po vrsti že tretji dan, ko imam ves čas pred sabo mizo obloženo "tudi" s pecivi in to kakšnimi. Vendar zdržala sem in niti ni bilo tako hudo, prav ponosna sem bila nase, ko sem odločno rekla NE vsem, ki so mi ga tako vneto ponujali. Res smo FRAJERJI, vsi ne zmorejo tega. Lep ostanek vikenda, vsem Frajerjem in Frajerkam. Sibila

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

10. jul 2004 22:22

pozdravček vsem :) 1 teden me ne bo grem na morje lovit nesnago :)) mejte se Dušan

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

11. jul 2004 13:18

Hojla! Danes je pa moj dan B mesek. Ha, ha, trikrat hura za dan B! Uuuuhhh, njam, že gori in se pripravlja žerjavica iz steblov vinske trte. Na žaru bom pekel nabodala in čevapčiče, pa še nekaj zelenjave: paprika, buška in malancan pa še krompir za ostale družinske člane v kotlovini in seveda veliko skledo paradižnikove solate z drobnjakom. Dušan srečno potovanje na morje. Če greš na lov, baje ribe prijemajo tudi na evre. LP vsem, Ažo-koh!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti